csütörtök, április 21, 2011

nem vagyok megelégedve

a mai öltözékemmel kapcsolatban. sportos, csupa lila, de valahogy nem érzem magam jól benne. nem tudom miért. pedig, fú, olyan nadrág van rajtam, amit még kb. 2 éve vettem, zsebes gatya, mondván "majd jó lesz Ozorára", de eddig még nem jött föl rám soha. most vettem fel először, és tulajdonképpen jó, de talán munkába járáshoz túl sportos. úgyhogy ez marad bulizásra. :) de legalább már fel tudom venni. :)

a tegnapi randi. hát drága mulatság volt. :( alig mentem két megállót az 5-ös busszal, máris lekapcsoltak a kallerok. nagyon anyáztam!!! velük is, természetesen. elegem van a bkv-ból!!! veszek egy biciklit, ami azért jó, mert jó, és leszophat a tömegközlekedés vastagon. 
de odaértem nagyjából időre, de minek? a pasinak a derekáig érek, olyan magas, nem tudott annyira lehajolni, hogy kényelmesen adhassak puszit az arcára (üdvözlésként), szóval nem pálya. ráadásul a dereka tájékán hord egy hatalmas hasat (és nem sörhas, mert nem iszik alkoholt!!!), amitől végképp kiborultam. valahogy undorító volt az egész teste, meg a feje is. ha csak ez a fickó jut nekem, akkor inkább minden este pornót nézek, vagy csak alkalmi, egyéjszakás kapcsolatokat akarok ezután. hát de tényleg.
beszélgettünk kb. másfél órát, de semmi nem érdekelt, amit mondott. oda se figyeltem. egy pillanat alatt azonnal levágtam, hogy itt semmiféle kémia nem lesz a részemről, se most, se ha még vagy két-háromszor találkozunk. mert nem. mert undorodom tőle. ennyi. (ezen persze a Tesóm ki volt akadva, mikor este meséltem neki, hogy miért nem adok még egy esélyt, de leszarom. az én életem, és ha nekem nincs gusztusom a fickóhoz, akkor mi a fasznak erőltessem????)
este még írt a srác, hogy ott van chaten, ha gondolom, beszéljünk. persze én nem gondoltam.
erre ma is ír, hogy éreztem magam tegnap vele. válaszoltam, hogy nagyon jól éreztem magam, ámbátor bennem semmi nem moccant meg az irányában, mármint kémiailag.
erre ő, hogy akkor jól érezte, és hogy igazából benne se mozdult meg semmi irányomban.
mondom: "hát persze"
visszakérdezett, hogy ezt mire mondtam, én meg csak annyival lezártam: "semmi, hagyjuk. örülök, hogy megismertelek, további kellemes napokat neked."
hát menjen már ez is a picsába!!!! mi az, hogy benne se moccant meg semmi??? már full szerelmes volt belém vasárnap délután. és élőben még jobb vagyok! mondjuk az tény, hogy ha valaki nem jön be nekem azonnal, akkor véletlenül sem hozom a szokásos formám, nem vagyok érdeklődő, nem vagyok vicces, nade dögösnek dögös voltam. meg aranyos. meg jófej. :) 
najó, nem tudom mit esz ezen a penész, de azért ez a pasi is elmehet a picsába. ennyi. :) de legalább rövidre zártam ezt is. :)

éjjel 1-ig tévéztem, 3 meccs ment párhuzamosan, bár leginkább a Spurs-Arsenal érdekelt, és bár bíztam a Spurs sikerében, azért ez az iksz is jó lett nekünk (MU) a végére. szegény Haraszti Ádám, a full Arsenal drukker, közvetítette a meccset, és hát a végén már ő is nyomta, hogy Wenger OUT! :))) nyert meccset elveszíteni, vagy hát ikszre hozni. és már nem először!! najó, a Spurs ellen nem szégyen még ez sem, pláne a White Hart Lane-en, de hát akkor is. 
a Milan-Palermo... hát az is vicc volt, belebele nézegettem, meg persze a Spanyol Kupadöntő... hát az egy fos meccs volt. de végignéztem. mondjuk Cé gólját pont nem láttam, de ezt az eredményt szerettem volna, úgyhogy örültem. :)
aztán még egy műsor, hajnali 1-ig, melyben teljes hasplasztikát csináltak a nőnek, meg gyomorszűkítés, meg ilyenek (Zsírdoktorok c. ismeretterjesztő sorozatról van szó). ez számomra különösen érdekes téma mindig. még mindig.
na, ennek az lett persze a vége, hogy ugyan nem ébredtem fel hajnali 3-kor, és nem forgolódtam reggelig, hanem végigaludtam mind a 6 egész órát, de reggel fél8-kor leginkább fejbelőttem volna magam, legszivesebben. :(

most meg úgy fáj a fejem, egész nap. állítólag migrénes lehet. én nem tudom. sose voltam fejfájós, pláne migrénes nem. és nem is akarok az lenni. de most nem látok már lassan a szememre, olyan homályos minden, és a fejem meg szét akar esni. :(

viszont hívott a fejvadász, továbbküldi az anyagom, jövő héten hívnak a Cégtől. :) na, majd kíváncsi leszek. :)

és este beköltözött Vérnénnye. pár napig nálam lakik megint. hajdeszép. a hasam "szerencsére" csak ma kezdett el görcsölni, remélem, holnapra el is múlik, mert elpusztulok. :( meg holnap táncolni is akarok este, Zével. már ha összejön. ha úgy jön össze, mint eddig, akkor nem kopik térdig a lábam a táncolásban. :(((

egy 25 éves fiúval évődünk most picinyként. zsönyörűséges. na, ő az, akiről azt írtam valamelyik nap, hogy nem biztos, hogy már leérettségizett. hát, elárulta a korát. 25 éves. és hancúrozni akar velem. és mert itt a tavasz, és dagad a fasz, szerintem a jövő héten igent is mondok neki erre. :) mi bajom lehet??? :))) nem bírok magammal, őszintén szólva, hiányoznak az érintések, a csókok, a gyengédség, meg egy jó kemény dugás is. önbizalmam az egekben, szóval miért ne vetném bele magam ilyesmibe megint? ettől függetlenül persze "komoly kapcsolat reményében" pillogok, de ha 1-2-3-4-5-6-n+1 jól sikerült éjszakám is lesz közben, míg megtalálom az Igazit, akkor nincs harag. :)

ja, jut eszembe, mondtam én tegnap, hogy nem ez a fickó (ez a tegnapi randiarc) lesz az. én tudtam. éreztem. kibaszott bkv. fuckshit. :(