szerda, április 06, 2011

nincs kedvem egyedül

meccset nézni este. bár lehet, hogy ezzel járok a legjobban. ManUnited blog szerzői és kommentelői is szerveznek egy meccsnézést, közel is lesz hozzám, de hát ha 3-an lesznek, akkor azért az nem túl jó. meg a ManUnited szurkolók is szerveznek egyet, a Sugárban, de ott meg túl alacsony az átlagéletkor, és persze okosabbak az okosnál... na, ez megint nem kell. próbáltam Zét beszervezni, hogy jöjjön át hozzám, de ő meg beteg. elkapta a fosóshányóst. szegényke. :( óhhhfuck... most írta Zé, hogy látott a tévében. meg hogy bátor vagyok. na, pont ezt nem kellett volna mára. főleg, hogy nem is igazán értem, hogy mire értette azt, hogy "bátor". arra, hogy az én (szerinte) undorító testemmel kamera elé mertem állni, vagy arra, hogy egyáltalán szerepeltem a műsorban és vállaltam, hogy majd olyat csinálnak velem, amit nem tudok előre. bízom benne, hogy az utóbbi.

naszóval, asszem maradok egyedül, mármint meccset nézni. főleg, hogy a ManUnited blog egyik szerzője lesz a szakértő a stúdióban, ezért pláne érdekes az egész. :) elleszek magamban, nincs ezzel gond, bár már kicsit unalmas a macskának kommentálni az eseményeket és egyedül üvöltözni, megőrülni. nade pont most lenne ezzel bajom, mikor már 1 éve ezt csinálom? :) 

tegnap kicsit átgondoltam az elmúlt 2-3 év kapcsolatait, meg pasijait... hmhm. arra jutottam, hogy a legtöbb és a legjobb dolgokat (mindenféle téren) a Kostól kaptam. vele jó volt a szex, ő minden pillanatban gyönyörűnek látott, a kőszegi kirándulásunk is jó volt, a programok, amiket szervezett, az is. vitt étterembe, etetett, itatott, együtt voltunk Madonna koncerten, meg többször színházban is. igazából életem legjobb kapcsolata volt ez, még ha nem is volt kapcsolat. nem is értem, így utólag, hogy miért nem lett belőle az? :((
ami engem zavart vele kapcsolatban, hogy úgy éreztem, soha nem lehetnék nála első. mert annyi csajt hajkurászott, meg annyifelé forgácsolta magát szét, amit én hosszútávon nem bírtam volna. emlékszem, még az elején majdnem belezúgtam, de aztán a Bőgős kiverte őt a fejemből ilyen téren. de hogy a Kos miért nem zúgott belém, vagy miért nem mondta, ha igen? na, ezt nem tudom. 
és Ő az egyetlen természetesen, aki a mai napig felköszönt névnapomon, szülinapomon, nőnapon. nála figyelmesebb Férfit nem ismerek (egyelőre). pedig már 1 éve nem találkoztunk. és én még a szülinapjára se írtam szombaton semmit. :( paraszt vagyok? nem tudom. elhatároztam 1 éve valamit, mármint azt, hogy leépítem magam körül a pasikat, akik nem akarnak tőlem komolyan semmit, és hát nyilván ő is belekerült a szórásba, mert beletartozik. így járt.
persze kicsit néha hiányzik, de annyira nem, hogy az elhatározásomat felrúgjam. inkább jöjjön egy hozzá hasonló Férfi, aki szerelmes is képes lenni belém, és persze én is őbelé. :)

ja, a többi pasi (az összes többi, akivel az utóbbi 5 évben kavartam, mind a majdnemnegyven :D) meg bekaphattya. voltak jó dolgok, meg fasza élmények, meg jó szexek is, de a Koson kívül egyikük sem tudta ezeket tartósan és persze egyszemélyben hozni. úgyhogy mindegyik szánalomtenger. 

szerencsére olyan csini vagyok már, hogy kész. a Napra lehet nézni, de már nem. :))) ha még pénzem is lenne néhány új cuccra... ohhh... na, akkor már nem lesz kecmec. :)) 

de most már tényleg táncolni akarok valami buliban, mert különben megkattanok. Ginával totál rá vagyunk pörögve a Radio Face-re, az ő egyik bulijukba tutira el kell mennünk! :) amúgy meg a Tarantula számot hallgatom egész nap. a buszon is. és táncolok. a buszon is. :))) 

nyihahaaaaaaaa!!! de szép a Zélet!!! :))))