péntek, április 29, 2011

nagyon kellemes telefonálásban

volt ma részem. igazából vicces volt az egész, de kellemesen vicces. :) szóval felhívott a srác, akiről már írtam, hogy vannak közös érdeklődési pontjaink. hát, valamilyen gondolattól vezérelve egyszercsak megadtam neki a számom. aztán ő meg lecsapott rá, és fel is hívott egyből. és így kezdte: "szia Zsuka, Ady Endre vagyok..." :) (Ady adta a Zsuka nevet Dénes Zsófiának, aki 3 hétig a menyasszonya volt, és hát engem is becéznek így néhányan, ha éppen nem Marion vagyok.) kész. ledobta az agyam a láncot. :) aztán szabadkozott, hogy ez mennyire gyenge duma, de nekem meg nagyon bejött!!! :) mikor a személyes találkozóról beszéltünk, akkor említette, hogy Csepelről jön, és hogy a Boráros tér lenne esetleg jó (ami persze nekem is tökéletes), "vagy találkozhatunk Nagyváradon is..." :) kész. megint elaléltam. :) hiába, nekem az agyam a legfontosabb, legaktívabb erogén zónám... szóval úgy néz ki, hogy jövő hét csütörtökön találkozunk... egyelőre ebben maradtunk. kíváncsi leszek... :) ja, bár tudom a keresztnevét, mégis úgy mentettem el a számát a telefonomba: Ady Endre. szerintem ez kurvajó. :)))

oh, tegnap persze nem mostam. talán ma. talán... :) 

ja, 79 kg voltam ma reggel, pedig azt hittem, megint híztam, de nem! :))) esküszöm, letolom ezt a 9-et, de nagyon gyorsan! most megmarhulok tényleg, nem eszek, csak zöldséget, meg nyomatom a szteppert. (és nem úgy, mint a mosást :P) szóval tolom le a kilókat, Görögországba 70 kg-osan akarok menni!!! Ozorára meg 60 kg-osan. :))) szép tervek. :)))

holnap megint fényképeszkedős nap lesz!! juhuuuuuuuuuuuuu!!! csajbuli lesz!!! tyuhuuuuuuuuu!!! IHB!!! :D meg persze dögös képek. :)

vasárnap anyák napja, remélhetőleg anyuék látogatnak meg minket, és nem mi megyünk ismét. ugyanis 3-kor az Arsenal ellen játszunk, amit nagyon-nagyon szeretnék megnézni.

Ti se feledjétek az édesanyátokat! :)

napsugaras szép hétvégét Mindenkinek! :)