hétfő, november 29, 2010

félig nyúlként ébredtem

ma reggel. hajnali 4 óta a kontaktlencsémmel baszakodok. alig aludtam. a jobb szemem tiszta véres és piros... boldog hétfőt. :)

pénteken nagyon-nagyon jó volt a színház! :) éppen időben sikerült odaérnem. teljesen véletlenül beültem Lackó sporttársai mellé. nem volt egészen egyértelmű, hogy ők azok, de aztán az egyik párosból egyértelműen világossá vált. sóvárogva néztem őket, jobbnál-jobb pasik, és mind meleg... :( MIÉRT??? :(
Lackó hatalmasat alakított, nagyon hálás szerepe volt. természetesen, az előadás után megvártam. úgyis olyan rég vártam már művészbejáró előtt, ideje volt frissíteni az ezirányú emlékeimet is. megvártam, mert mindenképpen azonnal gratulálni akartam neki. és hát az a boldog arc, ahogy ő kijött... na, ezt az arcot szeretném látni mindig. persze ehhez az kellene, hogy sokat legyen színpadon. lubickolt a szerepben, az előadásban, és nagyon hálás közönséget fogtak ki, mert mindenen térdcsapkodva vihogott mindenki. :) najó, voltak is jó poénok. az egyik dal meg még azóta is állandóan a fejemben jár... mindenki jó volt egyébként, kiemelném azért Hűvösvölgyi Ildikót, aki fantasztikus formában van, és hát őstehetség, nah, nincs mit szépíteni. :) de Lackó volt a legjobb, talán az ő szerepe volt a leghálásabb. és hát zseniálisan megoldotta. :) 12 éve ismerjük egymást, de még csak most volt szerencsém színapdon látni. de remélem, hogy nagyon sok lehetőségem lesz még erre. :)

a színházra szépen hajat mostam és vasaltam, meg zsönyörűséges smink. mire hazafelé indultam, elkezdett esni, meg fújni a szél. leginkább az a havasesős őrület kezdődött. rettentően örültem neki, hogy szarrá ázhattam. :( a szép hajamnak annyi lett. :(
otthon próbáltam még tévézni, mert nem volt kedvem lefeküdni, de a fos időjárás miatt elszállt az adás. pont a filmek kellős közepén. mert mikor belekezdtem egy másikba, akkor meg ott ment el az adás... pfff... na, mindegy, a pornócsatornákon legalább ment a műsor. :) az is valami. :)

szombaton otthon jobbra dőlés, balra dőlés. meccsek, sorozatok, szokás szerint. a MU vágott egy hetest a Blackburnnek. nem is tudtam elszakadni a tévé elől, pedig már indulnom kellett volna Vikiékhez. így 1 óra csúszással értem oda. ami gáz. viszont Kökin majdnem rossz buszra szálltam, úgyhogy ahhoz képest meg még időben oda is értem. :)
Vikiéknél benyomtunk hárman fél litert a hazai vegyigyümiből. Gyuszi meg én 2-2 körrel többet ittunk, mint Viki, én ráadásul egy idő után már forralt borral öblítettem le, úgyhogy sikerült kikészülnöm, mint a medvebőr. :) az egyórás éjszakaival indultam haza. a buszon Digweedet hallgattam, révedeztem magamban. sajnos nem volt közönség ahhoz, ami bennem lejátszódott, de azért így is jól elvoltam. még a megállóban szippantottam a hazai cigimből, aztán a buszon meg már azon röhögtem, hogy "fújd ki Hód, fújd ki!!" :) 
remek utam volt, az biztos. :) Digweed zenéje egyébként mindent visz. bármikor berakom akár a Los Angeles, akár a Transitions 4. albumot, mindig jó. odafelé az utóbbit hallgattam, hát végigvigyorogtam a metrót, meg ülve táncoltam. néztek is rendesen az emberek. :) 

vasárnap elég sokáig az ágyban fetrengtem, aztán nyomattam a meccseket. leugrottam a boltba is, hogy olcsóé bevásároljak. nagyjából sikerült is. córesz van, úgyhogy csak bizonyosfajta kajákat engedhetek meg magamnak. főzni nem volt kedvem, így maradt a Vifon leves krémsajttal (saját recept), ami olcsó, hamar készen van, főtt étel és laktató. mi kell még? :) a Palermo-Roma meccs második félidejét még megnéztem, aztán húztam aludni. hajnali 4 óta meg csak forgolódok, meg a fürdőszobába mászkáltam a lencsém miatt. picsába. :( 
és így a kör be is zárult. :)

még annyit, hogy Zé péntek este válaszolt a szülinapi köszöntésemre. aminek örültem is, meg nem is, mert ezt írta: "Köszönöm,kedves Tőled.Most volt csak energiám gép elé ülni és megköszönni.(Mielőtt lebunkóznál.)" .... pfff... ha a zárójeles részt nem teszi hozzá, akkor még tudtam is volna maradéktalanul örülni. így azért kicsit felcseszett, de nem nagyon. inkább elszomorított. hogy ilyennek ismert volna meg? feszültséget és keserűséget érzek benne, és sajnálom ezért. nagyon jól tudom, hogy mennyit dolgozik, és egyszer sem fordult meg a fejemben az elmúlt héten, hogy "na, a köcsögje, hogy még nem bírta megköszönni!!", mert tudom, hogy nem mindig ül gép elé, meg egyébként is. nem kérek rajta számon semmit. nem vagyunk úgy. ha vissza se böffent, az is oké. nem izgat. ha annyira bunkózni akartam volna, vagy annyira be lennék rá rágva, akkor annyit se írtam volna a szülinapjára, hogy "bazdmeg." 
fura ez az egész. most én is érzem azt, amit Zsu szokott mondani, hogy fél tőlem. vagy félt tőlem. de miért? túl jó vagyok. az a baj? nem tudom. nem is érdekel.

tegnap este 7 körül álltam az ablaknál, néztem ahogy szakad a hó... eszembe jutott az egy évvel ezelőtti november utolsó vasárnapja. akkor találkoztunk Zével először, személyesen. akkor beszélgettünk több, mint 6 órát elsőre. és mindkettőnknek nagyon jó volt. ah, azok voltak a szép napok. az első 2-3 hét. (aztán jöttek a démonai, meg a mittomén micsodái. amik miatt nem akart tőlem többet...) szóval eszembe jutott az egy évvel ezelőtti vasárnap. akkor volt az El Clásicó, 29-én. idén 29-e hétfőre esik, és megint most lesz a nagy meccs. :)
meg még sokminden eszembe jutott, Zével kapcsolatban. már Vikiéktől hazafelé majdnem írtam neki sms-t, de aztán annyira kikészültem, hogy ki is ment a fejemből. ami persze nem is baj. :) jó volt vele a szakadó, térdig érő hóban sétálni, baromkodni, fagyoskodni. még a szex is hiányzik. mármint vele. nem volt az olyan rossz. :) és ezt most nem azért írom, mert éppen 2 hónapja nem nyúlt hozzám pasi, hanem mert tényleg. :) a szexnek bizonyos részében, bizonyos olvasatában eddig minden faszi közül Zé vitte a pálmát. egy bizonyos másik részében nem feltétlenül, de az most mindegy is. :) 

gondoltam a Bőgősre is mostanában. hogy mellette mennyire NŐ lehettem. hogy felvállalt, és szerette az öltözködésemet, a sminkemet (sőt, ő kérte néha, hogy milyen sminket tegyek fel, mi a kedvence), vele is nagyon jó volt baromkodni, meg itt-ott megállni szexelni... mármint nyilvános helyen. :) hát ez is hiányzik. de a Bőgős annyira nem. 
volna pár ötletem, hogy kikből lehetne összegyúrni a számomra ideális férfit. de nem is agyalok inkább ezen. majd jön az, akivel egymást keressük, most már csak kibírom addig. :)

na, ma este meccs. sőt. MECCS!!! :) mivel rohamosan fogy otthon a kifli, ezért asszem ma forraltborozok. úgyis ki vagyok bélelve szesszel szombat óta, fel sem fog tűnni. :)