péntek, november 12, 2010

valahogy megéreztem a

szükségét annak, hogy nálam legyen egy kicsinyke, előző esti maradék ropi. úgy felkúródtam délután a munkahelyen, hogy mielőtt elindultam haza, pár slukkal feloldottam magamban minden feszkót. aztán persze Zsóval végig röhögtük az utat a Móriczig. :) néhány helyen úgy rázott a busz, úgy pattogtunk hátul az ülésen, hogy már attól sikerült sírva, sikítva röhögnünk. :)

otthon aztán magamba erőltettem 3 tükörtojást, csak úgy magában. meg persze egy kis csokit. kezdem megutálni az evést (ez volt a cél), mert csak a baj van vele. cserébe megint fogyok, ami jó hír. :)

ma munka után Zsó szülinapját és a cégtől való búcsúját ünnepeljük. az Ördögsarokban kezdünk az Astorián, aztán meg pörgés az Almássy téren. már nagyon várom. :) viszont cserébe most muszáj ennem, mert már egy feles páleszt betoltunk dél körül. csak úgy látásjavítónak. ha már Zsó utolsó napját tölti a cégnél. :) meg hát este is lesz vedelés, bár én inkább a zöldre gyúrok (csináltam 4 rakétát tegnap este, az csak elég lesz valameddig), de azt meg nem mindenhol lehet tolni. szóval ettem, hogy ne éhgyomorra igyak, mert akkor hamar kikészülök. 

holnap is kéne bulizni menni, de megint a "Kivel?" kérdése feszít... a facebookon rámírós pasinak említettem homályosan, hogy mi a szitu, de még nem reagált. mondjuk nem biztos, hogy ideális "első randi" lenne, bár nem is randizás miatt találkoznánk, csak a buli miatt, aztán ha lesz belőle valami jó, ha nem, az is jó. de ilyesmi még egyáltalán nem is került szóba (mármint a randizás lehetősége), bár nem is ír minden nap, minden percben. 

ma reggel kivasaltam a hajam és szarrá égettem a kezem a hajvasalóval, cserébe mindenki megjegyezte, hogy így milyen jó. :) szóval megérte. :) holnap veszek valami hajfestéket a dm-ben, aztán megpróbálom egyszínűre összehozni. fodrászra nincs pénz, így marad ez az opció.

hétvégére nincsenek nagy tervek. csak ez az egy buli szombat estére, ha lesz kivel, ezen kívül csak meccsek vannak felírva, de abból rengeteg. :)