szerda, november 17, 2010

nem ment egyszerűen

a randi tegnap Lackóval. kicsit elleveleztünk egymás mellett. Árkádot írt nekem levélben, de az Arénára gondolt. én meg Árkádot olvastam ugyebár és oda is mentem. majd kiderült, hogy ő az Arénában vár. pfff... :) úgyhogy átkocsikázott az Árkádba és ott ültünk be egy bő órára dumizni. :)
feltörtem a perselyt otthon, amibe Ozora óta gyűjtöm megint a 200-asokat. muszáj volt. csóróság van. :( ebből fizettem ki a színházjegyet Lackónak. de persze nem sajnálom, mert végre megyek megint színházba, ráadásul Lackó is játszik, úgyhogy ez dupla öröm. :)

8 körül botorkáltam haza, a hasam úgy görcsölt, mint a fene. a busz meg rázott. azt hittem, hogy a méhem egyszercsak elhagyom. leszakad a rázkódás+görcs kombótól és kiesik belőlem. rémes érzés volt. 
otthon még darvadoztam a tévé előtt kicsit. vannak most új sorozatok az HBO Comedy műsorán. nemcsak viccesek, de angol nyelvűek is, magyar felirattal. kicsit legalább a nyelvet is gyakorlom, meg persze ki is kapcsolódok. :) az Angolkák, illetve a Little Britain USA örök kedvenc ugyebár. 
aztán volt egy Spoons c. sorozat. meg most az Al Murray tudathasadásos személyiségzavara c. sorozat. hát nagyon brutál. van benne egy rész, ahol focista nyilatkozik mindig és baromi vicces. meg a többi is. életszagú, ötletes, kreatív. :) ajánlom mindenkinek a figyelmébe. :) zseniális angol humora van az előbb említett összes sorozatnak. :)

múlt hét pénteken reggel összetalálkoztam az "új" szomszéddal. kiderült, hogy fél éve lakik a házban, pont mellettem. a hálószobám fala közös az ő lakásával. bemutatkoztunk, én pont a legdögösebb, széprevasalt hajjal, friss sminkkel jöttem munkába, ő meg mittomén. :) kérdezte, hogy nem szokott-e zavarni, hogy gitározik, hogy gyakorol. én meg válaszoltam pillarebegtetve: "ó, bárcsak hallanám..." :) aztán szótlanul haladtunk le a liftben a földszintig. aztán egy este már az ajtaja előtt elhaladva hallottam a gitározást, jó kis zúzdát nyomott. majd tegnap este 3/4 10 körül már lefeküdtem, amikor hallok egy nagy tüsszentést tőle. félhangosan átkiabáltam: "jobbulást!" :)
aztán elkezdett gitározni. na, most aztán tisztán hallottam. :( egy darabig figyeltem, bluesfélét pengetett, próbáltam elaludni, de elég nehezen ment.
viszont rájöttem, hogy hallottam én ezt már máskor is, csak azt hittem, hogy egy méhet haluzok éppen és azt hallom. :) kiderült, hogy az egyetlen méh a hálószobámban a testemben van, és maximum azt hallhatom, ahogy percenként 168-szor görcsbe rándul. :( ófuck. :( hétrét görnyedtem megint és úgy aludtam el nagynehezen. :(

ma reggel hajmosás+vasalás. a sminkem szar lett, de nem jutott időm nagy korrigálásra. felöltözni cserébe egészen jól fel tudtam. :)
Lackó szerint egyébként ne nyavalyogjak, mert nem vagyok kövér. megmondtam neki, hogy mennyi a súlyom, azt mondta: egyáltalán nem látszik. ez parádés, mégse kellek senkinek. :( node sebaj, majd lesz ez még másként is. :)

ja, és a nemevésem pazar méreteket ölt. :) alig-alig csipegetek, de nem vagyok éhes. remek kombó. :) úgyhogy fogyogatok szépecskén. :) 

és van egy meghívásom Svédországba, Mr. X által. egy jó kufircért szívesen megyek. kettőért meg pláne. :) évek óta nem volt olyan jó szexuális élményem, mint anno vele, az Astoriában. és legközelebb talán csak februárban jár errefelé, de kívánjuk egymást ezerrel, mert mindkettőnknek jó volt a februári akció. szóval akár... bár nem tudom, mennyire gondolta komolyan. én halálosan. :) arrafelé még úgysem jártam. :) arrafelé sem. :)