hétfő, november 15, 2010

kezdem teherként megélni

a blogolást. a focisba már nem is írok jóideje. úgyse kíváncsi rá senki (nem az itteni olvasókra gondolok természetesen, hiszen az tematikus blog). meg az úgy lenne a legjobb, ha realtime írogatnám. amikor a meccs megy és eszembe jut valami. ehhez kéne egy olyan teló legalább, ami támogatja a blogolást, vagy legalább a twittert, és akkor ott önthetném azonnal a hülyeséget. 
ez a blog meg... lassan kezdem úgy érezni, hogy elvárások vannak az olvasók részéről, hogy írjak. ráadásul érdekeset, szórakoztatót. pedig sokszor nincs kedvem írni, érdekes és szórakoztató meg pláne nem történik velem. vagy én nem látom annak.

azért persze röviden beszámolok mégis, ha már belekezdtem... :)

szóval pénteken Zsó szülinap és búcsú ünneplés volt. inkább zöldeztem, mint ittam. ettől annyira nem is lettem kész. mondjuk a hangulatom se volt a tetőfokán. néha vihogtam, de nagyjából ennyi. Csillagászék írtak, hogy bent vannak a buliban, mit mondjak majd be a bejáratnál. aztán mire odakerültem volna, hogy akkor elinduljak, már írtak megint, hogy leléptek, mert babazsúr a buli. tehát tele van tizenéves iskolásokkal, akik műanyaggal tömik magukat, meg egymást, és persze ezzel együtt elviselhetetlenek is. erre még ingyen sem vagyok kíváncsi, úgyhogy haza is húztam a csíkot. 

szombaton csak feküdni voltam képes. nézegettem meccseket, de mind szar volt. még a MU meccs is. úgyhogy inkább sorozatoztam, meg néhány film azért becsúszott, persze már mind agyonnézett, de örökkedvenc. :)
fél óra alatt letudtam a bevásárlást a plázában. szépen felöltöztem, sminkeltem (meg is néztek páran a boltban), aztán vettem ezt-azt, és már húztam is haza.
vasárnap is csak döglöttem, meg tévéztem. ennyire futotta az erőmből, meg a kedvemből. 

hát, nagyjából ennyi. hajat végül nem festettem, talán majd ezen a héten, még nem tudom. vagy lehet, hogy hagyom még így. 

pénteken megyünk anyuékhoz, az jó lesz. :) meg szerdán Vikivel találkozom, az is jó lesz. :) holnap meg Lackóval (akinek ma van a 18. szülcsinapcsija!!! :D), az is nagyon jó lesz!!! :) csütörtökön meg Zsuval? remélhetőleg... na, az is jó lesz, ha összejön. :))) 
addig meg igyekszem a pénzügyeimmel úgy lavírozni, hogy mindenre maradjon és jusson. :) na, ez is jó lesz. :)