kedd, november 23, 2010

mindig lemarad valami

mert alig van időm/lehetőségem firkálni. 
szóval amit még mindenképpen meg kell örökítenem, hogy tegnap láttam egy nagyon jó filmet. Az energia (Push) a címe. sci-fi. nekem nagyon tetszett. többen lehúzták kommentekben, de szerintem baromi érdekes. mostanában amúgy is rá vagyok szívódva a sci-fire, bár inkább a tudományos részével foglalkoztam a Discovery Science segítségével, de azért egy-egy jó könyv, vagy film, ebben a témában, mindig megfog és megmozgat. teljesen véletlenül kapcsoltam oda, az első 8 percről le is maradtam, de aztán lebilincselt a történet. nyilván van ennél jobb, érdekesebb sci-fi is, de nekem bejött. 

a másik, hogy megnéztem tegnap Madár boxolásának ismétlését. a 2. menettől láttam. és nagyon drukkoltam neki. bár tudtam már az eredményt, hogy pontozással győzött, de azért jó volt megnézni. nem vagyok boxrajongó, meg a küzdősportokért sem rajongok, de régebben Kokó miatt néztem a boxmeccseket, mármint Kokó meccseit. aztán ő kiszállt, most van új ember, akiért lehet ismét lelkesedni. illetve lehetett volna már pár évvel ezelőtt óta is, de valahogy nem bírtam rávenni magam, hogy nézzem a meccseit. párat láttam talán, de most, hogy 1 év után újra boxol, ráadásul Amerikában, ahol remélhetőleg beindul igazán a karrierje. a meccs után felhívták telefonon, és annyira szimpatikusan nyilatkozott, hogy eldöntöttem, megpróbálom követni a történetet ezután, és persze drukkolok neki. mint magyar, nyilvánvaló, hogy drukkolok neki. elbőgtem magam a meghatottságtól, amikor felharsant a nézőtéren a "Ria, Ria, Hungária", meg az "Üsd ki! Üsd ki!"... az valami fantasztikus volt. Atlantic Cityben ennyi magyar hallatta a hangját, és szurkolt hazánk szülöttének... szóval jó érzés volt. és tényleg Madár egy nagyon szimpatikus ember. talán a Jézuskától a róla szóló könyvet fogom kérni karácsonyra... :)

ma és holnap BL meccsek, legalább van elfoglaltság. :) péntek este színház. szombaton Vikiékkel piálás. :) ezen a héten sem marad száj és szem szárazon. :)