csütörtök, november 25, 2010

reggel elgondolkodtam azon

hogy nem kelek fel, nem jövök be. de aztán mégis felkeltem és bejöttem. még jó, mert OJ beteget jelentett. enyém a CC 2 napig. :) ami jó is, meg rossz is. de inkább jó, mert tegnap már pont azon nyavalyogtam otthon, magamban, hogy OJ néha mennyire fárasztó, és mennyire unom sokszor amikor elkezd dumálni filmekről, vagy bármiről, amit én nem láttam, vagy nem érdekel. és akkor muszáj figyelni. közben a munka sem halad (tegnap is délelőtt 10-ig eldumáltuk az időt, aztán meg kezdhettem kapkodni), meg uncsi is, meg mittomén. na, mindegy. szóval éppen vágytam egy kis "szabadságra", már azon agyaltam, hogy nem várható-e neki valami meetingje, ami miatt legalább pár órára békén hagy.
de ez most jobban alakult, mint vártam. :) 2 napig nyugtom lesz. :) a munka menni fog, nincs pánik, és legalább nekem is jól telik majd a hét második fele. :)

tegnap este megint a hazait dézsmáltam meg. a macskával jól belakmároztunk. reggel fel se kelt az ágyból, ahol végig mellettem aludt éjjel. na, ő aztán nem kelt fel. szóval meg se moccant, annyira tele volt. igazából a kaja nagyrészét inkább neki adtam. most macskakajára úgysem telik, a sült libacombra meg nem húzza a száját. :) olyan elégedetten pislogott az ágyamból reggel, hogy öröm volt nézni. :) még elköszönni sem szaladt ki, én mentem vissza, hogy megpuszilgassam az édes pofiját. :)

meccset akartam nézni a nap levezetéseként, de hát a Rubin-Koppenhága nem volt nagy dobás, úgyhogy inkább átnyergeltem a sorozatokra. egyszerűen olyan a felhozatal, hogy nem tudok betelni. :)
Viasat3: A dadus (The Nanny)... a címszereplő valami hihetetlen nőszemély. zseniális. olyan dumák, olyan sztorik vannak. de a többi karakter is ötletes. térdcsapkodós-röhögős az egész. (pedig mikor először belekapcsoltam, azt hittem, valami gagyi. 2 napja viszont rájöttem, hogy nem az, és azóta őszinte rajongója vagyok minden résznek.)
aztán Jóbarátok, de hát az kötelező és megunhatatlan. :) 
a Jóbarátok reklámszünetében, és utána Angolkák (ez a két fickó, meg az angol humor bámulatos!!), majd Al Murray tudathasadásos személyiségzavara. (itt annyi karakter van, ami kedvenc... az egyik a focista, mikor nyilatkozik, erről már meséltem, hogy kurvajó, de van egy meleg Hitler "udvartartásában"... hát az kész... rózsaszín lakk egyenruha, szőke haj... meg az apa, aki állandóan a szexről beszél, meg hogy imád dugni, és a lánya udvarlóját ezzel traktálja... szóval parádés poénok. sikítás. :D)
ennyi sorozat után azért meccs nélkül nem bírtam volna ki. bár egész nap azon dohogtam, hogy miért a Schalke-Lyon mérkőzést közvetíti élőben a DigiSport, mikor annyi más kurvajó meccs volt ezzel egyidőben (pl. MU, de akár az Inter, Spurs, Barca...) ami szerintem több embert érdekelt volna... na, de azért csak belenéztem, és leesett, hogy a Schalke csapatát erősíti Raúl... nem is kicsit erősíti az öreg... úgyhogy tulajdonképpen megnéztem az első félidőt és nem bántam meg. 
majd kapcsolgattam tovább, és rámentem a Törtetők (Entourage) c. sorozatra, ami azért jó, mert jó. :) mert jók a pasik, mert Hollywood, mert filmipar, mert csillogás, mert csak. :) 
és a Törtetők után kezdődött egy vadiúj sorozat: Egyszer fent, ... inkább lent (Eastbound & Down). folyamatos káromkodás megy benne. a főszereplő egy tuskó. baromi vicces az egész, főleg a mocskos szája miatt. meg az egész figura annyira poénos, hogy kész. ez is sikítás. :) 

mikor ennek vége lett, még elkaptam a Schalke meccs végét, így a 3. gólt is láttam élőben, aztán még csekkoltam az eredményeket facebookon, hogy a MU és a többi csapat mit játszott, majd eltakarodtam aludni. tegnap már nem volt erőm pornót nézni, kedden még volt. nem vagyok kipihenve, de mindjárt hétvége, és majd akkor sem pihenem ki magam jól, de hát ez az élet rendje és értelme. :)

ma reggel összefutottam LAndieval az utcán. hallgattam a zenéimet (Willy Wonka set a FractalFM oldaláról. nagyon zsír!!!), rohantam, meg zombi is voltam, így hát úgy kellett beleintegetnie az arcomba, hogy észrevegyem. :) még mondta is, hogy tudta, hogy nem fogom észrevenni. :)) hát ilyen vagyok reggelente. :) ezúton is elnézést kérek tőle. :)

amúgy meg szép macskaszemet festettem magamnak, olyan füstöset. szerintem egészen jól sikerült. persze a sminkem mindig lehet jobb, mint amilyen éppen. :) sokat kell még fejlődnöm make up terén. de igyekszem. képzem magam. :)

holnap este színház!!!!!!! juhuhuuuuuuuuuuuuujjjjj!!! :) fúdevárommár!!! :D