kedd, november 09, 2010

amennyire vártam már

a szombati Merlines Atmos bulit, amennyire tervezgettem, hogy majd mit veszek fel, meg amennyire benne voltam abban, hogy én majd egyedül is elmegyek... hát... végül nem mentem el. és nagyon sajnálom. :( szombat este 7-re sikerült magam lebeszélni arról, hogy egyedül elmenjek. így jártam. biztos jó bulit hagytam ki, de a Merlin nem Ozora, ahol elvan az ember egyedül. ráadásul Atmos 3:30-kor kezdett pörgetni, és este 10-től hajnalig nem biztos, hogy egyedül annyira jól ellettem volna. 
úgyhogy inkább otthon maradtam és tévéztem. 
mivel a múlt hét annyira fostalicska volt, meg egy rakás hányás, cserébe péntek reggelre fizu is érkezett, ezért beültünk 4-en pénteken, munka után megint az Ördögsarokba, iszogatni. utána még parádéztunka BK-ban is. csak, hogy ne unatkozzanak az ott dolgozók (főleg Olivér). :) jó későn értem haza és mocskos szarul voltam attól a kibaszott forraltbortól. mondjuk sokat megittam belőle, de annyira nem voltam részeg. vagy hamar kijózanodtam, vagy nem is tudom. de sokat röhögtünk. most nem éreztem túlságosan, hogy jól érzem magam a társaságban, vagy annyira nem volt kedvem se beszélni, se másokat meghallgatni, de azért túléltem. szerencsére ebben a kocsmában mindig megy 2 tévén valami sport, általában foci, azzal elvagyok, ha finoman néha rápillantok. :) a bortól otthon hányás, majd émelygés, szenvedés. pfff... megint rájöttem, hogy nem való nekem a szesz, mert már öreg vagyok és nem bírom a másnapot. najó, az aznapot se nagyon. :)

szombaton punnyadás, tévézés, sorozatok, filmek, meccsek. rengeteget ettem. leginkább sajnos csokit. undorító. utálom magam ezért. bár egyre inkább úgy érzem megint, hogy persze, jó lenne 60 kg-nak lenni, de én most is fel tudok dögösen és csajosan öltözni (ahogy ma is sikerült), igazán megkívánhatna végre így is valaki. a lényeg, hogy mindig figyeljek oda magamra, és ne hanyagoljak el semmit. legyen rendben a ruhám, sminkem, hajam, és az már valami. :)

vasárnap megintcsak punnyadás, plázában ebédvásárlás (tök fura, hogy már odajárok ebédért, mert eddig nem voltam az a plázázó típus), egy szál pulcsiban szaladtam le (kurvajó, hogy ilyen közel van), később rájöttem, hogy a mocskos nagy hasam kilóg a felsőm alól... pfff... :) na, innentől ment a takargatás, meg variálás. parádés. :)

tegnap délelőtt 10-kor lett volna egy interjúm. az első és egyetlen hely, ahova a múlt héten beadtam az önéletrajzom, egyből behívtak, hogy akarnak. persze nem tudtam elmenni, mert OJ késett (Árpád hídon volt valami gebasz), és nem volt pofám itthagyni a melót. balek vagyok, ja. aztán még duzzogtam magamban egy kicsit, de tegnap hazafelé Zsóval megünnepeltük 2-2 forraltbor mellett (és persze megint hánytam tőle. nem tudom mi a francért nem tanulok...), hogy felvették az új melójába (én már múlt hét szerdán mondtam ugye, hogy meglesz?), és átgondoltam, és meg is beszéltük, hogy még kitartok év végéig. megvárom a karácsonyi pénzt, meg hogy jövőre lesz-e fizetésemelés, egyáltalán tárgyalunk-e róla végre (3 év után). ha a karácsonyi pénz elmarad, vagy valami nevetséges összeggel szúrják ki a szemem, cserébe még a fizuemelés is bukó, akkor viszont szólok OJ-nak (mert most még sunyiban nyomom), hogy akkor én intenzíven állást keresek januártól. addig csak nézelődök, meg csak arra küldöm el az önéletrajzom, ami tényleg kurvajó, de januártól gátlástalanul fogom nyomni, mert basszus a balekságomból nem tudom a számlát kifizetni. és most már egyre inkább érzem, hogy hülyére vesznek itt, mármint a cégtulajdonosok, és ebből elegem van. ha nincs több pénz, akkor megyek máshová. a szívem megszakad OJ-ért, de senki mást nem sajnálok innen. elmegy a büdös picsába az összes seggszőr. 

rámírt egy pasi facebookon. kiszúrta valami eventnél a kezdő képemet, ami ugyanaz, mint itt a blogon a fotóm. kavicsos, pacskeros, piroskörmös. szóval rámírt, hogy mennyire tetszik neki ez a kép. aztán elkezdtünk levelezni. goáról és egyebekről... megnéztem a fotóit. nice. :) egyedülálló és 3 évvel idősebb nálam. ikrek jegyben született. jó magas, vékony, hibátlan fogsorral, és végre nem Z betűvel kezdődik a keresztneve. :) (vannak pasinevek, amik üldöznek: pl.: Zoltán, Róbert, Péter, Tamás... ez mind kuka. :D) nagyon érdeklődik a bulizás iránt, még az is lehet, végre lesz kivel elmennem. mármint bulizni. :)

este megerőszakoltam magam, hogy megnézzem a Hetediket. a héten Brad Pitt filmek vannak esténként a Viasaton. szóval nekiálltam megnézni, az éjféli reklámszünetben a napi pornót is kipipáltam, aztán meg a film vége előtt 15 perccel bealudtam. pont a végét nem láttam. picsába. :( hajnali fél2-kor ébredtem, akkor már fél órája vége volt. bementem aludni, de olyan őrületes hascsikarásom volt, hogy kész. ez a kurva bor. :) alig aludtam. botrány. :(

ma lánynak öltöztem és passz. :) egészruha, farmerral. kis kék dzseki hozzá. smink, haj, kiegészítők. meg vagyok elégedve, ha a tükörbe nézek. és részemről nem is számít más, és nem is érdekel más. :)