szerda, július 04, 2012

a telihold és

a meleg teljesen kikészít. egyáltalán nem tudok aludni, és kezd ebből elegem lenni. :(

az a dilemmám, hogy vasárnap délelőtt Format C: és a bnője levinnének a Bakonyfesztre, ahova már régóta vágyom, Format C: 22:00-24:00 között pörget, aztán meg jönnénk együtt haza még éjjel... szóval mit csináljak? elmenjek? ne menjek? nem tudom... ki kéne találni, de gyorsan. kommentben várom a véleményeket, hogy menjek, vagy maradjak. :) 

Kereskedő. hm. annyira jókat levelezünk... nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már rá, hogy milyen élőben, bár még a találkozás időpontja szóba sem került sajnos. neki olyan a munkája, hogy tegnap volt szabadnapja, meg majd vasárnap lesz, és ez gondolom mindig máshogy van, szóval nyilván nem lesz egyszerű egyeztetni vele, de remélem, hogy hamarosan összefutunk. 
reggel is írt még, mielőtt elment dolgozni, és belinkelt egy számot, amit imádok. teljesen elolvadtam attól, hogy ez neki is tetszik... valamiért nagyon jó érzéseim vannak vele kapcsolatban, valamiért úgy érzem, hogy ő kell nekem, vagy hogy nekem pont Ő kell... nem is tudom. annyit tudok, hogy már elvált egyszer, gyerekei nincsenek, de akar majd. XXII. kerületben lakik, méghozzá kertes házban, ami pláne zsír. :) és összességében meg egy cukorpofa. :) 
nem gondoltam, hogy mostanában valaki ennyire meg tud mozgatni, de hát ő igen... van benne valami. külsőre sem gáz, bár nyilván nem Brad Pitt, de már régen nem olyat keresek. nekem tetszik, úgy ahogy van, és eddig ő is hasonlóan nyilatkozott velem kapcsolatban, miután látott rólam jó néhány képet. :) 

tegnap este jól beDarshanoztam Barbival. tök jót beszélgettünk, úgy eltelt az idő, hogy észre sem vettem. imádtam minden percet. :)

fodrászhoz csak jövő hét hétfőn fogok tudni eljutni sajnos, addig el kell viselnem a hajamat, de majdcsak kibírom. :) hétfőre is kiveszek szabit, mert ha megyünk Bakonyfesztre, akkor nem kéne hulladékul bejönnöm. inkább döglök otthon, meg elmegyek fodriba. :) vagy strand+fodrász, még nem tudom. :)

ma viszont hazamegyek és beájulok az ágyba, ez már tuti. :) alig látok ki a fejemből. :( 

FT-vel tegnap nem beszéltem, nagyon nem is izgatott... 

holnap még meló, aztán pénteken strand, este Veszprém. :) fúúúúúúú, már nagyon várom!!! :))

3 megjegyzés: