péntek, július 13, 2012

annyira nem éreztem

tegnap a randit Kereskedővel, mert a fáradtság rányomta a bélyegét az egész napomra. végül délután eljutottam arra a pontra, hogy már vártam, hogy vele legyek. :)
vártam, hogy kimenjünk a Duna-partra, hogy kávézzunk, sétáljunk, ölelkezzünk, nézzük a vizet, meg ilyenek. :) így is lett. :) 
megborotválkozott, és nagyon tetszik így, mondtam neki, hogy nincs kölyökképe, sőt, meg ne próbálja visszanöveszteni a szakállát! :) 
kaptam tőle egy telefont, illetve igazából egy kártyát, de a telefont is odaadta hozzá, de nem fogom használni, mert kiborító (samsung), inkább átteszem a régi telómba a kártyát. szóval azért kaptam, mert ez a céges flottájában benne van, és így egymást ingyen hívhatjuk, meg 100 sms free. cserébe azt mondta, hogy használjam nyugodtan másra is, ne csak rá, mert van még rajta lebeszélhető pénz, és nem akar feleslegesen fizetni, így legalább valaki használja már el. :) kérdeztem, hogy mi van, ha túllépem a keretet, erre azt mondta, hogy nem érdekli. :) 
ittam egy jegeskávét egy teraszon a Dunakorzón, ő meg egy presszókávét, aztán kitaláltuk, hogy vegyünk valami innit valahol, és menjünk le a partra, a lépcsőkre. lementünk, de már nagyon kellett pisilnie, így némi röhögcsélés, ölelkezés és csókolózás után elindultunk WC-t keresni. a Fővám téri BK-ban kötöttünk ki, addig szerencsére kibírta. :)
elsírtam neki a bánatom, hogy egyik BK-ban sincs Burrito, pedig én azt mennyire szeretem. erre odamentünk a pulthoz és volt! :))) mondta is a pultos lány, hogy csak tegnap óta van, szóval a csillagok állása kedvezett nekünk nagyon. :) vett is nekem egy 9 db-ost, 2 tejföllel kértem, meg egy vízzel. jól bevacsoráztam, ő meg elégedetten nézte. :) annyira édes volt. :) utána megint kimentünk a Duna-partra, beszélgetni, dohányozni, csókolózni, ölelkezni. egészen este 10-ig ott ültünk. :)
a telefonjára már beállította az én egyik képemet háttérnek... és akárhányszor egyébként rám nézett, mindig elmondta, hogy milyen gyönyörű vagyok. 
ja, tegnap ugye sportosban nyomtam, és neki ez még jobban is tetszett, mint a szoknyás szettem. azt mondja, szereti a laza, sportos csajokat. :) sokat nevettünk, érti a poénjaimat, és én is bírom az övéit. :)
volt, hogy csak összebújtunk és csendben szuszogtunk egymás nyakába, én meg közben elmélkedtem, hogy mit akarok, hogy tőle mit akarok, hogy mi legyen. de mivel nagyon sok sallangot lefaragott magából, és a számomra idegesítő dolgait teljesen ignorálta az életéből, így nagyon-nagyon jó vele lenni. :) 
megbeszéltük, hogy vasárnap találkozunk legközelebb, ötletelt, hogy milyen program legyen (állatkert, strand pl.), de én egy jó kiállításra szavaztam inkább, aminek természetesen ő is örült. a legjobb lenne a LuMú-ba menni, utána meg kiszaladni a Kopaszi-gátra egy pléddel, és ott hemperegni egy délutánt. remélem, olyan idő lesz, hogy ezt meg is tehetjük, mert egyéb vágyam sincs most. :)
aztán este még haza is kísért, meg ráparancsoltam, hogy mikor ő hazaér, akkor legalább egy sms-t dobjon. :) hát így. :)
ma már SAtinak úgy adtam elő, hogy van "szerelmem"... de persze ez még így, ebben a formában nem igaz, de már majdnem. ;) azt eldöntöttem, hogy ha sikerül, akkor csak Ozora után akarok vele szexelni, vagy maximum közvetlenül előtte, de addig tartani akarom magam. ő már elég nehezen bírja, és néha én is, de muszáj. tessék udvarolni, és pont. :)
no, most vissza a munka mezejére. vagy mi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése