szerda, július 18, 2012

az nem baj

hogy nyakig ér a szar, inkább csak az, hogy lötyögtetik. :( most a melóhelyről van szó, én nem tudom mi van, de minden fossal most találnak be, mikor egyedül vagyok. kurvára elegem van, szívem szerint holnaptól beteg lennék, de nem vagyok ekkora geccc, hogy megtegyem. pedig már csak egy hajszál választ el tőle.
aztán persze lehet, hogy ezt a patront inkább Ozora után lövöm el, mert már éppen a tököm televan az egész kócerájjal, meg azzal, hogy én soha nem mehetek akkor és úgy szabira, ahogy én szeretnék. úgyhogy erősen fontolgatom, hogy ráhúzok még legalább 2 napot Ozorára, lesz ami lesz, oszt ennyi. mindenki bekaphassa, de tövig! :))

Kereskedővel minden szép és jó. nagyon sokat beszélgetünk, napi több órát, telefonon. és jó. élvezem. néha hiányzik is, de neki még nem mondom. :) nem akarok játszmázni, mert minek, de azért ezt még nem akarom, hogy tudja. :) amúgy meg rém őszinte vagyok vele, és remélhetőleg ő is velem (úgy érzem, tényleg az), és szerintem ez így helyes. felnőtt emberek vagyunk, ne viselkedjünk hülye tinik, vagy óvodások módjára, mármint a kapcsolat terén. egyébként persze lehet infantilisnek lenni, sőt, kötelező. :))
rájöttem, hogy nekem ilyen kedves, nyugis, törődő ember kell. nekem erre van szükségem. én ilyen légkörbe akarok hazamenni mindig, nem valami köcsöghöz, vagy olyanhoz, aki kettőt se szól hozzám, vagy ha érdeklődik felőlem, akkor úgysem kíváncsi a válaszra. 
és nem azért esik jól, hogy lesi minden kívánságom, mert én ezt ki akarom használni, netán csicskáztatni akarom, csak egyszerűen jó, és én is ilyen hülye majom vagyok ám, hogy szeretek a kedvében járni annak, akivel vagyok, mert szerintem ez így tud működni hosszú távon, meg így van értelme egyáltalán. 
és attól, hogy nyünnyög, még ugyanúgy férfi, és nemcsak nyünnyögésből áll mindig, tud ő igazán határozottan és keményen is fogalmazni, ha megkívánja a helyzet. szóval totálisan férfi, efelől nincs kétségem. főleg, hogy állandóan gerjed rám. :))

szombaton találkozunk legközelebb, addig már csak 3-at kell aludni, ami még 30-nak tűnik, de még kitartok. :) mindkettőnknek nehéz ez a várakozás, ebben biztos vagyok. ;)

amúgy semmi extra, tegnap este 9-kor elájultam, olyan fáradt voltam, és nyomtam reggel 6-ig az alvást, amikor is arra ébredtem, hogy az ablak alatt csatornázzák az utcát. vagyis iszonyat zaj volt. ehhh... kicsit később is kezdhetnék. :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése