csütörtök, július 26, 2012

a hétvégi beszámoló

tegnap reggel készült el ugyebár, illetve hagytam félbe és lőttem ki a webre. de nagyon nincs is hozzáfűzni valóm. inkább csak újabb fejleményekről számolnék be. :)

a hétfő este után már nem bizonytalankodtam, hogy kell-e nekem Kereskedő, bár ugye az ágyban még mindig nem volt minden rendben, és azért ettől én még függővé tettem egy csomó mindent. mert ha hónapokig nem képes kielégíteni, akkor ne küzdjünk egymással tovább. ha még minden kérdés, és utánaolvasás ellenére sem sikerül neki, akkor vagy én vagyok képtelen elengedni magam a karjaiban, vagy valami ultra nagy gáz van. 
no, a tegnap éjszaka mindenre választ adott. végképp elmúlt minden aggályom, egyszerűen nincs kérdésem, ennyi. :)

úgy indult a dolog, hogy 5-kor találkoztunk a Blahán, akkor elmentünk neki inget venni, a H&M-be. találtam is egy szuper inget, XS-es méret volt rá jó, az feszült rajta úgy, ahogy nekem tetszett, meg abból remekül kibugyognak a mellszőrei. :) persze már a próbafülkében egymásra szívódtunk. :) aztán néztünk még neki nadrágot (28-as méret... pfff... :DD), de azt nem találtunk. (valaki nyomhatna ötletet, hogy hol van normális farmer, elérhető áron, Bp-en, ami nem csőszárú, hanem hagyományos fazonú) utána még kaptam a BK-ból burritot, majd hazasétáltunk. 
otthon pici helyeskedés, hiszen először volt nálam, nekem is fura volt, meg nyilván neki is. aztán kapcsolgattam a tévét, bár nem akartam nézni semmit, csak húztam az időt. tudtam, hogy szexelni akar, de még nem voltam rá kész egészen. érezte ezt rajtam, meg fel is tettem neki hülyébbnél hülyébb kérdéseket, és picit megreccsent, hogy mi van velem, hogy nem vagyok biztos magamban, vagy benne, vagy mindkettő... elkezdtünk beszélgetni a fiatal koráról, a nőügyeiről, a házasságáról, a kapcsolatokhoz való hozzáállásáról, és egyre inkább elkezdtem elengedni magam, és percről-percre kerültem közelebb hozzá lélekben.
valójában többek között azt kértem, hogy szeressen belém első látásra. és így is lett. már a fotóim alapján érezte, hogy uhhh... hogy meg kell ismernie, de ez aztán még fokozódott, sőt nyilván még tart is. ahogy fogalmazott: "teljesen egyben vagy, mindenféle szempontból" és neki ez kell, hogy egy csaj úgy "egyben legyen". 
érdekes, hogy a házassága nem szerelemházasság volt, inkább csak rábólintott. pedig én azt hittem, hogy az nagy románcnak indult, pedig nem. és bár elég sok nővel volt dolga, én vagyok a harmadik az életében, akibe első látásra bele zúgott. :) amúgy kiderült még az is, hogy ő egy nőért, egy kapcsolatért tényleg képes bármit megtenni. bármit. egy nő miatt majdnem elköltözött Nyíregyházára is... szóval ő tényleg ilyen, és ez fantasztikus érzés. :)

ami még nagyon jó, hogy inspirálom őt. mindenben. a munkahelyén most intézi, hogy előre tudjon lépni, holnap megy fogorvoshoz, új ruhákat vesz, vagyis kezébe vette az életét, amit az exneje intézett eddig, azokat most mind ő csinálja, és erre is inspirálom. no, meg a lakásának rendbe tétele, stb. szóval minden. még az ágyban is inspirálom. :) és ez talán még nagyon-nagyon fontos. ;) 

tegnap este iszonyú jókat akcióztunk. sokáig nem tudtam kikapcsolni az agyam, elindítottam 10-kor a MU meccs ismétlését, hogy majd én azt fél szemmel nézem, vagy valami, de annyira fincsi nyalakodásba kezdett, hogy közben inkább kikapcsoltam a tévét. :) variáltunk a pózokkal, helyzetekkel, ki kell még tapasztalnunk egymást, meg a lakást, hogy hol mekkora micsoda, mire álljon/üljön/térdeljen bármelyikőnk, hogy a legjobb szögben, legkényelmesebben stb. :) no, addig-addig, mikor már nem is reméltem semmit, hogy a kanapén mentem el, persze a szokásos hangerőmmel. :) addig vele szinte nem is volt foglalkozva, de én hálám jeléül elővettem a Mikrofonpróba Császárnői tudományomat, és az egy dolog, hogy üvöltve, kiabálva ment el (imádom, ha hangos egy pasi, mint én), de még meg is könnyezte a dolgot. szóval akkora orgazmusa volt, hogy elsírta magát. ami azért pasinál ritka. én bőgtem már orgazmus után, de most nem, csak nevettem. és ezt a fajtát sokkal jobban szeretem. ;) a lényeg, hogy szerinte nagyon jó vagyok (mondjuk ezt többen is meg tudják még erősíteni rajtam kívül), de a tegnap esti fuvolázás még a hétvégit is überelte, pedig az is tetszett neki nagyon. :) 
aztán elmentem zuhanyozni, mert már untam, hogy ragadok, ekkor éjfél után jártunk valahogy. majd behaladtunk a hálóba és ott bújtunk össze. én azt terveztem, hogy alszunk, bár nyilván tisztában voltam vele, hogy nem fogunk. :) és nem is tettük. :) na, asszem a szomszédok örültek nekünk. :DDD még azt a kiabálást, amit műveltünk... uhhh... és egyszerre mentünk el, ami nekem még soha életemben nem volt, de még neki sem. ;) és az, hogy én egy este/éjszaka alatt kétszer, az szintén nem. 
mondhatom azt is nyugodt szívvel, hogy soha életemben ilyen estém/éjszakám még nem volt, hogy ennyire jól éreztem volna magam valakivel, aki ennyire odafigyelt rám, és törődött azzal, hogy nekem is jó legyen. ráadásul mindezt nem kényszerből, hanem azért, mert imád engem, minden porcikámat, úgy ahogy vagyok, és persze orálisan is meglehetősen fixált. ;)

édesen aludtunk együtt, persze álomba simogatott, illetve akart, de annyira boldog voltam, hogy csak vigyorogtam egy csomó ideig. :) aztán végül előbb aludt el, mint én, de hát kit érdekel ez? :)) reggel együtt kávézás, cigizés, indulás, elkísért a Blaháig. de egy óra múlva újra látom, most vásárolja estére a filmnézéshez a rágcsát, meg az innivalót. :) meg fog masszírozni megint, ez már biztos, és az is, hogy remek éjszakát fogunk együtt tölteni, amit már nagyon-nagyon várok! :)

nagyon kis cuki, állandóan sms-eket ír, meg persze hív, meg én is őt. az egyik üzenetét pont akkor kaptam meg, amikor a meetinget kezdtem volna tartani. kb. 40 szempár szegeződött rám, köztük a Lovagomé is, aki a legközelebb ült hozzám persze, én meg végig se mertem olvasni az üzenetet, csak az elejét, mert már attól bazsalyogtam, és szerintem már mindenki vágja, hogy mi a szitu. :) a Lovagom meg egyúttal le is maradt rólam, most már így járt! :DDD

röviden ennyi, minden-minden sunshine happy!!! boldog vagyok, mert kemény munkát fektettem magamba, az életembe, aminek meg lett az eredménye, és amúgy is megérdemeltem én már nagyon azt, hogy egy olyan pasi legyen mellettem, mint Kereskedő. egyrészt a sok munka miatt érdemlem meg, másrészt meg azért, mert annyi faszi vert már át, használt ki, hogy éppen ideje volt a boldogságnak. :) és annyira jó tudni, hogy ő is boldog attól, hogy velem lehet. hogy én vagyok neki a mindene, és bármit megtenne értem, és mindig vigyázni fog rám. és még inspirálom is. ;) teljesen odavagyok, meg vissza...

többet nem is tudok mondani, kérem kapcsolja ki... :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése