csütörtök, július 12, 2012

négy nap után

visszatérni a GDP termelésébe nem volt túl lélekemelő. ráadásul jó piros is voltam még kedden, meg persze hulla fáradt, úgyhogy fos napom volt. napközben azért megírtam Kereskedőnek, hogy vagy hagy engem levegőhöz jutni, és nem fojt meg a ragaszkodásával, meg nem akar kicsinálni a gügyögésével, vagy hagyjuk egymást békén. 
kicsit talán nyers volt a megfogalmazás, de szerencsére nem bántódott meg, mert annál azért értékesebb, így ezt nem is szerettem volna.
este még levélben, meg telefonon nagyon intelligensen és kulturáltan megbeszéltük a dolgokat, és ettől meg is nyugodtam kicsit. mármint vele kapcsolatban.
a kedd estét egyébként a Darshanban töltöttem Barbival és Vikivel, este 11 körül értem haza.
tegnap reggel annyira jól néztem ki, hogy egy taxis majdnem kiesett a kocsijából reggel, annyira nézett. :)) meg voltam magammal elégedve én is, ez tény. :) 
munka után DM-ben voltam, kellett néhány apróság, aztán meg beugrottam a Sparba jégkrémért. otthon csináltam egy kis tojásos-fetasajtos-hagymás szendvicskrémet, azt eszegettem. 
hívott Kereskedő, de megint kiborultam tőle. még az is eszembe jutott, hogy netán meleg, vagy én nem tudom. de nyilván nem az, csak idegesítően gügyögős, körülményes, és több infót ad ki, mint amire nekem szükségem van. mintha totál rá lenne görcsölve erre az egészre, mármint ránk, és ezzel a halálba idegesít. ahogy letettük a telefont, egyből jött egy sms a Bőgőstől, idézem szó szerint: "Megnézném a lukaidat..."
no, itt végképp elpattant a cérna, mert hát tény, hogy a Kereskedő szinte már idegesítően finomkodó és modoros, viszont ezzel együtt tisztelettel beszél hozzám, így bánik velem, és tényleg a tenyerén hordoz. és akkor itt volt rögtön a kontraszt, a Bőgős, akinek meg ez a stílusa kurvára nem jön be. legalább a koromat tisztelné, meg azt, hogy nő vagyok, de hát nem képes rá. azt hiszi, hogy ez nekem még mindig bejön. pedig kurvára nem. nem is válaszoltam neki. 
szóval valami arany középút lenne jó, és bár a Kereskedő totálisan fejlődő képes (éppen most küldte a mai első sms-ét, mely egyébként így szól: "Csók! :) Havazok, mint állat, de hála, meglesz a jutalmam!! :) Igen, Te Te Te :* :*"), de valahogy mégis inkább kiborít, mint jól esik.
úgyhogy most ezen őrlődök, hogy mit csináljak vele, meddig cincáljam a saját idegrendszerem, vagy mi legyen. nem tudom. :(

ma randizunk Kereskedővel, amit várok is meg nem is. de inkább nem. de lehet, hogy még mindig a fáradtság beszél belőlem, mert bár végre nem 33 fok van a lakásban, hanem már "csak" 27, és mintha aludni is tudtam volna, de az elmúlt 3 hét kialvatlanságát ennyi idő alatt nyilván nem lehet pótolni, vagyis még mindig nem vagyok egészen okés. ma nem is öltöztem lánynak, inkább csak sportosan. ez van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése