péntek, július 27, 2012

egy nagy baj

van az egész Kereskedős sztoriban. hogy nem lettem igazán szerelmes. hogy őszinte legyek, érzem néha, hogy nagyon jó, de leginkább nem. egyáltalán nincs olyan "pillangók röpködnek a hasamban" érzésem. 
ma reggel például nagyon hisztis és nyűgös voltam, mert alig aludtam, meg meleg van, meg nem tudom. most, hogy eltelt a 2 hét, míg egyedül vagyok a melóban, OJ nélkül, az erőm végére értem. ráadásul elég intenzíven éltem az elmúlt 2 hétben, és alig várom már, hogy alhassak legalább 12 órát egyhuzamban.

reggel is még elszenderedtem, és azt álmodtam, hogy Kereskedő fekszik mellettem az ágyban,  és azt mondja: "Szeretlek", én meg csak nézek rá és nem tudom viszonozni, nem tudom kimondani, csak mosolygok. persze, nem baj az, ha nem zúgok bele valakibe első látásra, mert annak rossz vége lett, még eddig mindig. de hogy 3 hét, és ennyi élmény után sem érzem azt, hogy megőrülök érte, az szerintem gáz. magamból kiindulva legalább is.
illetve még az sem gáz talán, hogy még nincs ez az érzés, ennyi idő után, csak jelenleg attól félek, hogy soha nem is lesz, vagy legalább is nem látom azt, hogy mitől jönne meg az érzés. mert eddig mindig jött magától, minden pasi esetében.

már eszembe jutott az is, hogy túlságosan elérhető úgymond, meg biztos, tehát nem kell rajta agyban pörögni, meg görcsölni. lehet, hogy csak az elérhetetlen pasikba tudok beleszeretni? vagy mi kellene még???

a szex egyébként fantasztikus, tegnap 3-szor élveztem el, ebből 2 egymás után volt, közvetlenül, és akkor hozzá még nem is nyúltam, a 3. meg megint egyszerre történt. közben néztük a Bűnös Miamit, persze nem sokat láttam belőle, talán a 6. rész végén kapcsoltuk ki, addig toltuk. a filmezés után bementünk a hálóba, megmasszírozott, majd nyilván megint szexbe torkollt ez is, de én már annyira fáradt voltam, hogy egyszerűen nem ment. inkább kértem, hogy aludjunk.

reggel édes volt, meg aranyos, én meg egy nyűgös, hisztis picsa... és ahogy Róla írok, persze egyből felhív. annyira tudtam. ez mindig így megy. :) el is mondtam neki, hogy elviselhetetlen voltam reggel, szerinte meg ilyennek is kell lenni, nincs ezzel baj.
tulajdonképpen tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, minden kívánságom teljesült a személyében, csak egy dolog hiányzik: az a láng, az a lobbanás, amit máskor, mással éreztem. persze nyilván senkivel sem azonnal, de ennyi idő után már bele voltam pusztulva. most meg semmi. és csak emiatt aggódom. 

de amúgy meg tök várom, hogy találkozzunk, hogy együtt legyünk. vasárnap este megyünk ZP-be, Tigris koncert lesz. aztán nálam alszik. hétfőn megint nálam alszik, és csütörtökön is, mert másnap már nem dolgozom, készülök Ozorára. :) jesszum pepi, egy hét múlva ilyenkor már vad csomagolást fogok tartani!! :))) nem is hiszem el, hogy már csak 1 azaz EGY hét! :)) 

lehet egyébként, hogy kicsit sokat voltunk most együtt megint, azért sokkoltam be. lehet, hogy Ozoráról úgy jövök haza, hogy halálosan szerelmes leszek, nem tudom. mindenesetre most frusztrál ez a dolog, hogy nem tudom neki igazán viszonozni azokat az érzéseket, amiket irántam táplál. ő sem mondta még ki az SZ-betűs szót, de tudom, hogy nagyon, nagyon, nagyon odavan. 

most őszintén: velem van a baj? vagy ez tök normális? vagy mi a francot csináljak? itt van álmaim pasija, és nem vagyok szerelmes. WTF???? :((

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése