kedd, július 03, 2012

mozgalmas napokon vagyok

túl, nem is tudom hol kezdjem a mesélést. :) talán a pénteknél... :)
nos, pénteken majdnem este 10-re értünk haza, mert kellett egy plusz kört tennünk a Rómain, jobb nem tudni, hogy miért, de legalább kocsikáztunk a Tesómmal. :) 
otthon anyukám kétféle vacsival várt, ahelyett, hogy pihent volna, de szerencsére már jobban van, vagy legalább is alakulgat az a nyomorult idegbecsípődés a hátában. szombaton délután csak elmentünk családilag strandra, a szomszéd faluba, és rájöttünk, hogy ott még mindig kurvajó a strand, ráadásul közel is van, meg viszonylag olcsó is, úgyhogy mit nekünk Berekfürdő, meg ilyenek, most már csak oda fogunk járni. :) 
vasárnap délelőtt az új telómmal szoptam, mert a régiről a számokat át akartam másolni, de mindet nem sikerült, még a netbookot is levittem hozzá, hátha azzal... áhhh... tiszta ideg voltam. aztán megebédeltünk, majd délután folytattam ugyanezt a faszkodást, de már majdnem földhöz basztam az összes készüléket mérgemben. még mindig nincs meg minden telefonszám, de legalább a fontosak (család, barátok, dugópartnerek, OJ) megvannak, és ez a lényeg. :)
a hétvégén az átlagosnál is durcásabb, türelmetlenebb, beszólogatósabb voltam, amiért szégyelltem is magam, de ez a meleg teljesen kikészített. szívem szerint két napig folyamatosan a strandon ültem volna, nyilván ennek hiánya tett idegronccsá. legközelebb azért majd összekapom magam, hogy ne legyek ilyen szararc.

vasárnap este megnéztem az EB-döntőt (állítólag bunda volt az egész), mondjuk arra nem számítottam én sem, hogy ilyen simán kikapnak az olaszok... Balotelli mintha a pályán sem lett volna, illetve a spanyolok végre rendesen fociztak, nyilván ezért nyertek. a fene a pofájukat, hogy ezek szar focival is képesek döntőbe kerülni... :(

hétfő. munkanap. meleg. kínlódás. Balu keresett, hogy menjek fel hozzá este, de alig aludtam egész hétvégén (anyuéknál is meleg volt), így hulla voltam, nem mentem. a Bőgős is keresett, mondtam neki, hogy kívánom a száját, meg a farkát. örült neki. :) de nem is hazudtam. vele legalább lehet smárolni (méghozzá fincsiségesen), meg gyengédkedni is, meg ilyenek. szóval vágyom rá tényleg. de annyira elfoglalt, állandóan turnézik, hogy mire ezt összehozzuk, addigra nekem már fix pasim lesz, és akkor pont le fogom szarni a Bőgőst, mármint ilyen téren. :)

FT-vel beszélgetünk, szinte minden nap. kérdeztem, hogy randira van-e valami tippje (hely, idő, program), de még nincs. de még aktuális a részéről. többször nem feszegetem, ha majd előhozakodik vele, akkor oké. :)

van most még egy új pasi, akivel levelezek, hívjuk Kereskedőnek ezentúl. :) 37 éves, 170 cm magas, 65 kg, nagyon humoros és jó fej, és csupa érzelemnek tűnik. de nem olyan nyálas, hanem úgy igaziból érzelmes ember. szimpatikus, nah. minden levelét végigvihogom, annyira idióta. említettem neki, hogy Ady a kedvencem, erre válaszba beszúrta az egyik kedvenc Ady versét, ami nekem is kedvencem (bár azt hittem, hogy csak én ismerem ezt a verset), még a hideg is kirázott, mikor megláttam a levelében. :)

a Lovagom meg egyre többet beszélget velem, mintha érdeklődne irántam, de még nem tudtam leinfózni a padtársától, hogy tényleg, vagy csak én néztem be, de majd rámegyek. :)

tegnap megvettem az álomszandit, amit eddig kerestem. szebb, mint amit el tudtam képzelni, és hibátlanul kényelmes, ma persze már ebben is vagyok, meg térdig sliccelt szoknyában, és gyönyörűek a lábaim, kicsit barnák is, úgyhogy szerelmes vagyok magamba megint. :) vettem még fürdőruhát is tegnap, ajánlom mindenkinek a Corvin áruházat a Blahán, mert remek cuccok vannak, remek áron. ugyan némelyik kínai termék, de az ár/érték arány kiváló. arra, hogy egy nyarat kibír akár a szandi, akár egy ruha, tökéletes. :) 

az új telefonommal is szerelembe estem, mert imádom, hogy feszt online vagyok, és azon chatelek mindenkivel, és intézem az életem. nekem már lassan netbook sem kell, csak ez a teló, és minden problémám megoldva. :) zseniális ez a XXI. század, bár én azért vágyom még mindig az 1900-as évek elejére, én azért még mindig annak a híve lennék, hogy kézzel írott levél (pláne szerelmes), meg távirat, meg ilyenek, de nyilván jó, hogy ide fejlődött a technológia, ahova. természetesen a blogolás is rém egyszerű a telóról, majd fogok is jelentkezni még onnan. :) most ezt a sokat megírni kényelmesebb gépen, de csak mert kevés időm van. :) nem is tudom, miért féltem én eddig az okostelótól. persze az érintőképernyővel még vannak problémáim, de még 1 hét, és leküzdöm azt is. :)

pénteken szabin vagyok. reggel el akarok menni fodrászhoz, levágatni a hajam, aztán meg kitakarodok a Palatinus strandra, és ott leszek egész nap. ha Csírabácsi nem jön velem, akkor egyedül. :) a lényeg, hogy a vízben lehessek. este elmegyünk Veszprémbe, amit már szintén nagyon várok, mert Európa Kiadó hiányom van. :) meg fesztiválhiányom. :)

juhuuuuuuu, 1 hónap múlva ilyenkor már kurvára Ozorára fogok csomagolni!!! :DDDD augusztus 4-én indulok, szinte hihetetlen, hogy már csak 1 hónap van hátra. :)))

szombaton vendéglátást tervezek, vagy ha elriasztaná a vendégeket a lakásomban lévő konstans 30 fok, akkor valahova elmegyünk, de muszáj látnom Edit, Gibibabát, meg Csírabácsit, mert már nagyon hiányoznak!!! vasárnap meg mehetnék Bakonyfesztre, Format C: ott pörget mégis, de vasárnap éjfélkor végez, onnan hogy és mikor jövök haza, hogy hétfőn dolgozni tudjak? mondjuk hétfőre még egy szabit kivehetnék... ööööö... esetleg... :)))) na, ezen még gondolkodom. :)

ma is gyönyörű vagyok, mondtam már? :)))) ja, és végre újra azzal a súllyal rendelkezem, amivel a haslemetszős műtét után, vagyis az elmúlt 3 év elpocsékolását mostanra tudtam visszahozni. még 10-12 kg leadása a terv, ha így haladnak a dolgok, akár még a nyáron meg is lehet. :) najó, aztán még majd lenyomok 10-et, és senki nem fog megismerni. :))) még anyukám se. :))) már így is csak néznek néha, hogy wtf. :)

ez a meleg monnyon le amúgy, kezd elegem lenni, és Kiccicának is. ma reggel hagytam a kádban egy kis vizet, hátha szeretne belemenni. aztán beleraktam, de úgy spurizott ki, mint egy hülye. lehet, rossz ötlet volt. csak sajnálom, hogy nem tud hűsölni. alig eszik, csak szárazat, és csak vernyog, minden baja van. csórikám, nem embernek, de nem is állatnak való már ez az időjárás. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése