kedd, július 10, 2012

alig volt dugó

pénteken az M7-esen, csak már Budaörsnél állt a vége, de szerencsére a Tesóm jegeskávézni akart, így még időben ki tudtuk kerülni a fost. 3/4 9-re értünk Veszprémbe. jó volt a buli nagyon, bár a végére már eléggé elfáradtam, mert az egész napos strandolás a Palán kicsit kitikkasztott. :)
szombaton hajnali 3-ra értem haza, persze még 4-ig tévéztem, meg Barbival fecsegtem telefonon, szóval elvoltam. aztán szombat délig aludtam, meg aztán délután megint egy kicsit, bár közben hajat és körmöt is festettem.
este 7-kor találkoztam Csírabácsiékkal a Darshanban, ahol nagyon jól eltöltöttük az időt. :) a végén még mázlink is volt, mert baromira benézték a számlázást, így a Darshan bukott legalább egy 10-est, de mi meg nyertünk. :) elmentünk még a Duna-partra bohóckodni kicsit, aztán szétszéledtünk. fél3-ra értem haza, még megnéztem az Egyenesen át c. filmet, és megint 4-kor feküdtem le. :)
vasárnap délutánig aludtam, aztán készülődni kezdtem, mert 5-kor randiztam a Kereskedővel. az talán nem is olyan fontos, hogy milyen bukkanókon keresztül jutottunk ide, de eljutottunk. fura figura, de nagyon szimpatikus. egészen éjfélig együtt voltunk, végül mi is a Darshanban kötöttünk ki, ahol zárásig maradtunk, majd hazakísért, és a kapuban elég hevesen letámadott. csókolóztunk, meg a fenekem fogdosta, teljesen rám szívódott. alig tudtam levakarni magamról. 
viszont tegnap neki is szabadnapja volt, így abban maradtunk, hogy eljön velem strandra. így is lett, reggel a villamosnál találkoztunk és mentünk együtt. no, azt jobb nem tudni, hogy a vízben mit műveltünk. nem, nem szexeltünk, de bizony a kezecskéje betalált a bugyimba. :) egész nap állt a farka mellettem, teljesen rám van izgulva, imádja minden porcikámat, és gerjed is rám. azt mondja, úgy kellek neki, ahogy vagyok, kívül/belül egyaránt. sokat ölelkeztünk, jól megégtünk, főleg én, mert bár volt nálam naptej, de nem volt annyi eszem, hogy lekenjem magunkat. :(
sokat beszélgettünk, állandóan pátyolgatott, ölelgetett, már "Kicsim"-nek hív, amitől én a falra mászok, úgyhogy ezt ma meg is írtam neki, hogy találjon ki valami mást (ennél még a Nyuszika is jobban tetszik, de komolyan). szerintem ő úgy van vele, hogy akkor most már én leszek a felesége, én meg még baromira nem tartott itt. az egy dolog, hogy rajong értem, és úgy tűnik, pont olyan pasi, mint akit keresek, de pl. a fogaival elég nagy necc van, amit tervez rendbe rakni, csak hát most nincs rá pénze, merthogy egy autóbaleset miatt lettek ilyenek neki. de legalább tudja, hogy gáz, és rajta van, hogy ne legyen az. viszont ami érdekes, hogy nekem bármennyire is a szép fogsor az egyik alap, mégis felül tudtam ezen emelkedni, mert annyira kedves, értelmes, jó fej, ráadásul a tenyerén hordoz, hogy valójában leszarom ezt a fogsor dolgot. de azért jeleztem neki, hogy ettől függetlenül ne maradjon így örökre. :)
amúgy meg gyerekkorában egy darabig nevelőotthonban élt, vagyis egyrészt nem nagyon volt családja, másrészt edzett lelkileg, harmadszor pedig pont ezért nagyon ragaszkodó, szeretetre éhes típus. ami nem baj, de ha nem vesz még az elején vissza magából, akkor én el fogok előle menekülni. :( szerencsére a munkája terén is vannak tervei, főleg előrelépési tervei, amiért tanul, és képzi magát. 3 éven belül szeretne milliós fizetést hazavinni, ami természetesen szívderítő terv. :) szeretne gyerekeket, és mivel neki nem volt normális családja, biztos benne, hogy most majd az lesz, neki a család lesz az első. addig meg a párja, aki jelenleg én vagyok. bár még nem mondtam, hogy már járunk. :)
kicsit sok volt ez a másfél nap együtt, így elsőre, lehet, hogy ettől kaptam sokkot picit, de tegnap este már elég ideges voltam. most megírtam neki a bajaimat, remélem, hogy nem sértődik be rajta, hanem jól fog reagálni. már most a szülinapi ajándékomat tervezi, szóval mondom, hogy rám van kattanva... :)))

tegnap este találkoztam volna a Fogtechnikussal, de Kereskedő miatt megírtam neki, hogy most nem aktuális a randink. viszont Ozorán mindenképpen meg akarom keresni, mert kíváncsi vagyok azért rá. :) meg ki tudja, hol lesz már akkor Kereskedő? :)))

ma munka, hulla fáradtan, leégve, öcsis hajjal (tegnap voltam fodrásznál, és bár nem akartam öcsis fejet, mégis az lett), de valahogy csak eltelik ez a mai nap is... utána meg Barbival és Vikivel találkozom, újfent a Darshanban, csak hogy minden kerek legyen. :)

összességében nagyon jó 4 napon vagyok túl, bár alig aludtam, hol a melegtől, hol meg azért, mert otthon sem voltam, de semmit nem bánok. elvileg tényleg van pasim, de nekem még szoknom kell a dolgot. most már értem Csodafenék problémáját, amikor írta, hogy szerelmes, de fura a sok szingliség után valakivel. na, hát én még szerelmes sem vagyok, és most valamiért attól félek, hogy nem is leszek, csak el fogunk lébecolni ezzel a Kereskedővel valameddig. vagy nem tudom. a Bőgős se tetszett elsőre, az is igaz, oszt a végén mégis mi lett belőle... jah, az is zaklatott péntek este, hogy szexeljünk. de hát én Veszprémben voltam. aztán hogy akkor megvár a kapuban, mire hajnalban hazaérek. persze nem volt ott... ehhh... szar lehet a Bőgősnek, hogy nem kaphat meg bármikor, amikor szeretne, de ez az ő döntése volt anno. :)))

7 megjegyzés:

  1. Össze kéne hozni a Kereskedőt a Fogtechnikussal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó fejek vagytok bazzz... tán nekem nem jutott eszembe, mi??? :D jajjj, egyre betegesebben ragaszkodik hozzám ez az ember... megfulladok!!! :(((
      MvF

      Törlés
    2. Megszokod. Nekem elhiheted. ;)

      Törlés
    3. végül is csak addig kell kibírnom, míg bele nem szeretek, csak félek, hogy soha nem fog megtörténni... :(
      neked azért könnyebb volt a helyzeted Csf! ;)
      MvF

      Törlés
    4. Fogjuk rá, hogy könnyebb. Nyilván vannak/voltak difik a szintekben/mélységekben. :) És talán mindig is lesznek, de ez semmit nem ront.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés