csütörtök, július 19, 2012

igazából nincs semmi

érdekes, amiről beszámolhatnék, csak gondoltam, fenntartom a Kedves Olvasók érdeklődését azzal, hogy ma is írok pár sort. :)

a munka frontján rendeződni látszanak a dolgok, ma tartottam egy olyan meetinget, hogy ihaj! :) kemény voltam és őszinte, és úgy érzem, a kellő hatást el is érte. addig-addig, mire OJ visszajön, olyan eredményeket facsarok ki a csapatból, amire még nem volt példa. :) lehet, ki is tüntetnek. :) nyilván nem, mert ez ugyebár a munkám része, csak eddig OJ mellett nem tudtam érvényesülni. vagy nem mertem. vagy nem akartam. nem is tudom. mindenesetre most élvezem, hogy én vagyok a "basszájba", és ráadásul még így is engem jobban szeretnek, mint OJ-t. :) főleg, hogy 2 hete, mióta tart ez a "dolog" Kereskedővel, azóta csak vigyorgok mindenkire, és egyáltalán nem vagyok feszült, meg morgós. csak mosolygok és szó nélkül ugrok, bárkinek bármilyen problémája van. :)

hát igen, Kereskedő csodát tesz velem. :) meg úgy egyáltalán az, hogy van Valaki... vasárnap óta nem találkoztunk, de napi több órát beszélünk telefonon. ma már nagyon mondta, hogy hiányzom neki. én még nem mondtam ezt, bár tény, hogy szívesen lennék vele. este 8-ig dolgozik, terveztem, hogy beugrom hozzá, meglepem, de inkább megkérdeztem, hogy mennyire lenne ez necc, mert nem akarok neki kellemetlenséget. abban maradtunk, hogy inkább ne menjek be, de ha végez, felhív, és fussunk össze. először azt mondtam, hogy "jaj, ha én hazaérek, akkor már olyan nehéz kirobbannom otthonról", de aztán rájöttem, hogy ne legyek már ennyire kényelmes és punnyadt, ha már ő, 2 óra alvással, 12 óra meló után képes még velem lenni, akkor én mit nyavalygok? úgyhogy mondtam, hívjon és talizzunk. :) 
aztán már csak a holnapi napot kell túlélni, és szombaton végre együtt lehetünk, sőt vasárnap is, sőt az a terv, hogy hétfő reggelig nála leszek. :) 

nagyon-nagyon várom már, hogy milyen ő otthon, a saját kis környezetében, ami most tudom, hogy még nincs egészen rendben, meg kicsit lim-lomos, de az sem érdekel, csak kettesben legyünk. meg persze kíváncsi vagyok már az ágyjelenetre is, azon ugyebár nagyon sok múlik. de ha ott is minden rendben, akkor tényleg semmi nem tart attól vissza, hogy végleg leszálljon az agyamra a rózsaszín felhő és beleszerelmesedjek. :)
ezt még leírni is furcsa, meg szokatlan, hiszen jó pár éve nem éreztem ilyet, de még hasonlót sem senki iránt. most meg tessék, itt van. :)

bizony az az érzés kerülget, hogy azt találtam meg, akit kerestem, és olyan pasit találtam, aki engem keresett. szóval úgy fest, eddig minden klappol. :)

egyéb nincs, tegnap volt egy álmos MU meccs, felkészülési. kb. az 50. percnél aludtam be, aztán éjfélkor ébredtem, oszt ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése