csütörtök, május 31, 2012

a napom fénypontja

amikor a Lovagom megérkezik. nem mindig figyelek rá, de ma például nagyon elméláztam rajta. aztán jött hozzám kérdezni is, és persze úgy csináltam, hogy a dekoltázsom elég jó legyen. :) zavartan oda is pillantott, nem egyszer. :)

ma valahogy alapból nem sikerült jól a napom, mert éjszaka, illetve hajnalban felébredtem, és nem tudtam elaludni utána. mindig kattog az agyam valamin/valakin, pedig nem kéne. erről sürgősen le kell szoknom. :(
aztán a buszon is felcsesztem magam, mert miért ne, és ennyi. a munkahelyen mindez már csak halmozódott. de jól vagyok, nagyjából a dolgaim végére értem ma is, úgyhogy most már nyugi van. :)

egyre többet gondolkodom a lányosodáson is. most akkor mi van, ha én nem akarok lány lenni? mi van akkor, ha nekem totál jó így, és nem akarok ezen változtatni? akkor nem lesz soha pasim? vagy ezt én gondolom túl? komolyan, már bánom, hogy elmentem erre a csakrás-angyalos izére, mert csak összekavarodtam tőle. :(

tegnap hazafelé kicsit futnom kellett, hogy elérjem a buszt, és szinte kidöglöttem. igaz, túl voltam öltözve az időjáráshoz, de azért elgondolkodtam, hogy mi lesz, amikor majd járok futkorászni? akkor is 2 méter után haldokolni fogok? mondjuk, ha nem teszem le a cigit, akkor igen. bár az is igaz, hogy a buszhoz gyorsan kellett futni, én meg egyébként nem sebességre, inkább mozgásidőre gyúrok. mármint, hogy mozogjak, minél többet. van még 2 hónapom, hogy ledobjak egy 10-est, úgyhogy bele kell húznom. :)

elkezdett hiányozni a Bőgős. nemtom mifasz van, de ez van. már majdnem megírtam ezt neki, de aztán mégsem, szerencsére. :) most nagyban turnézik, de remélem, azért előkerül. más nem hiányzik, mármint egyik expasi sem. :) Balu sem. :)

ma is megpályáztam egy állást, és még most is itt nézegetek egy másikat, hogy megpályázzam-e vagy sem. nyilván meg fogom, csak még rágódok rajta. vissza még nem hívtak sehonnan, lehet, hogy túl magas a bérigényem? pfff... :S

hulla fáradt vagyok, nem bírok enni, még a turmix sem megy le. vagy ha lemegy, mikor hazaérek, kihányom egy részét. szép. LAndie megmondta az okosat ma: eperturmixot igyak, mert a banán hízlal. pfff... 
egyrészt az eper kilója EZER forint, a banáné meg max. 400, másrészt meg nem a napi 2 banántól hízom. :) és abban amúgy is csak gyümölcscukor van. annyi kell, ami abban van. ráadásul napközben iszom, nem este. bár a jóreggelt kekszet megenni most már napok óta nincs időm. 

asszem a hétvégi Normafa bukó. bezzeg, ha az eredeti időpontban tartották volna... :( mivel holnap anyuékhoz megyünk, és amúgy is ritkán találkozunk, nyilván nem fogok lepattanni szombat este, hogy akkor én most elmentem bulizni. nem volna pofám hozzá. meg nem bírnám a szüleim bánatos szemét nézni, hogy majd megint mikor látnak legközelebb. úgyhogy inkább maradok vasárnap estig a Tesómmal, ha már megint nekem kell hozzá alkalmazkodnom (ahogy mindig), és nem ő alkalmazkodik egyszer hozzám. 
de utána 4 hétvége remélhetőleg megint az enyém, és én gazdálkodok vele, úgyhogy majd ugrasztom Csírabácsiékat is, hogy jöjjünk már össze nálam egy jó dumálásra, meg mittomén mit csinálok. :) valahova el kéne menni végre bulizni, de hova? (és kivel?) na, ez még a jövő zenéje. :) lehet, hogy ez az év is olyan lesz, hogy Ozora és semmi más. mondjuk nekem ez is deal, csak ott lennék már. :)

tegnap megint ettem egy jégkrémet, és már nem is fáj a torkom. ez a gyógymód igencsak javallott. :)