szerda, május 30, 2012

ha rajtam múlik

itt semmiféle szex nem lesz a közeljövőben senkivel. :) najó, mondjuk a hétvégén rajtam is múlt, meg nem is, hogy nem lett semmi.
Balu szombaton reggel írt mailt, (aztán még sms-t, meg hívott, meg füst jeleket küldött), hogy mégsem jó neki a szombat, mert a Balatonra utazik. hurrá, úgysem volt már kedvem hozzá. 
aztán este 11 után a Bőgős köszönt be sms-ben, hogy "Dedikálhatnék?" valójában én már akkor aludtam, igaz, hogy a kanapén, de ki voltam dőlve. nem voltam olyan állapotban, hogy 1 óra alatt akár emberi formát öltsek, meg álmosan szexelni??? pfff... neki nem is válaszoltam, csak másnap, hogy "bocs, de nem volt jó, viszont most már igen". azóta meg ő nem jelentkezett. nyilván szombat este ért rá, az asszony nélkül, utána már nem, de sebaj. 
már pénteken a bevásárlás után majdnem nekiálltam főzni, annyira a kezemben volt a sztori, de végül nem főztem. szombaton viszont úgy keltem fel 9 körül, hogy máris neki kell állnom a főzésnek, különben megőrülök. :) nem is az evés miatt akartam főzni, mert szerintem kb. délután 3-kor ettem először, hanem a főzés öröme miatt. főleg, hogy régen főztem már chilis babot, és azt imádom készíteni is, meg enni is. gyorsan össze is raktam, és persze isteni finom lett! :) és persze megint nem tudtam keveset főzni. :)
ezután már csak masszív punnyadás ment, a lábam ki nem tettem a lakásból.
vasárnap tovább aludtam, aztán mostam kettőt, és folytattam a punnyadást. ekkor már nem keresett senki. 
hétfőn megint főztem, de most csőben sült karfiolt, ami elsőre nagyon jónak tűnt, aztán meg annyira már nem is. 3/4-e még mindig a hűtőben van, vagy elfogy, vagy megy a kukába. picsába. :( és még nem volt ez elég, mert hétfőn délután még egy görög szendvicskrémet is összeütöttem, mert megkívántam, az jobban fogyott, mint a karfiol. és hétfőn ezen kívül szintén nem csináltam semmit. 

összességében elmondhatom, hogy a múlt héten ledobtam 2 kg-ot a szénhidrát megvonással, mára ez visszajött (bár ovulálok holnap, tehát lehet, hogy a hormonok szivatnak), viszont lépten-nyomon megjegyzik az emberek, pl. a boltban az eladósrác, meg a nagyfőnök OCS, meg Karesz opim is mondta ma, hogy mennyit fogytam, és hogy meddig akarok még fogyni, mert már tényleg. pedig a mérleg nemhogy kevesebbet nem mutat, inkább még többet. úgy látszik, a testem alakul át valami ideális formára, és ezt meg leginkább a ruháimon érzem. most már minden nadrág leesik rólam, vagy nagyon problémás. én még nem mindig érzem úgy, hogy jó a külsőm, de azért tényleg alakulok. és ezek a visszajelzések nagyon jól esnek, bár zavarbaejtőek is egyben. :) nem is tudom, mit kéne erre válaszolnom? azon kívül, hogy "köszönöm". :) (bezzeg OJ milyen jól néz ki basszus. ő nekem a lelkierő, meg a motiváció. rengeteget fogyott, kurvajól néz ki, és nagyon büszke vagyok rá!)

egyébként sokat gondolkodom erről a nőiesítésről, meg lágyságról, meg ilyenek. az a helyzet, hogy én nem akarok olyan lenni. lehet, hogy ezzel tudnék pasit fogni magamnak, de milyen pasit? nekem pont olyan kell, aki bírja az én nyers stílusomat, a káromkodást, a határozottságot, a pasis világlátást. akkor minek legyek másmilyen, amivel másfajta pasit vonzok magamhoz, olyat, aki nekem nem is kell? vagy ez hülyeség? mármint ezen agyalni? nem akarok nő lenni, olyan klasszikus, tipikus nő. figyelem a nőket mostanában, és szedem magamra azokat a dolgokat, amik tetszenek. de nem mindent. van az, amilyen soha nem akarok lenni. 
másrészt meg már Gerard Butler is megmondta a kibaszott nagy okosságot a Csúf igazság c. filmben, hogy A FÉRFI EGYSZERŰ!!!! ennyi. nem érdekli az agyam, nem érdekli, hogy káromkodok-e, nem érdekli hogy fogom a poharat, nem érdekli, hogy van-e fülbevalóm, vagy nincs, nem érdekli, hogy elbőgöm-e magam egy romantikus filmen vagy sem. semmi ilyesmi nem érdekli, egy dolog, egyetlenegy viszont igen: A KÜLSŐ. a 90-60-90 megvan-e és kész. kerek legyen a popsim, nagy a mellem, oszt jónapot. egyik pasit sem érdekel semmi más, mint hogy dögös csaj legyen a nője, egyrészt, hogy mutogathassa mindenfelé, másrészt meg, hogy szex közben ne kelljen becsuknia a szemét, illetve hogy meglegyen az az illúziója, hogy ő most pornófilmet forgat. 
ebből kifolyólag az a véleményem, hogy ha így fogok kinézni,



akkor kurvára mindegy lesz a mocskos szám, meg hogy focit nézek, mert sorban fognak állni a pasik nálam és kész. majd aztán lesz olyan, aki nemcsak a seggemet nézi, hanem az agyam is érdekli, meg a humorom, na az lesz az örök szerelem. de ehhez előbb fel kell vennem végre a nyúl futócipőt és el kell indulnom futni és pont. nincs kérdés. 
ha ilyen fenékkel, meg mellekkel, meg hassal, meg combbal fogok rendelkezni, akkor lehetek én bármilyen, mindig lesz olyan pasi, aki a tenyerén hordoz, aki a seggem kinyalja, és elviseli minden nyűgömet, faszságomat. 
mert mint minden nő nagyon jól tudja: a pasik képesek az összes kibaszott hisztis, nyűgös, buta picsát szeretni (vagy legalább hosszú távon elviselni), ha legalább így néz ki az illető. és pont a pasik híresek arról is, hogy hiába nem szeretik már, vagy egyre nehezebben viselik el, attól még kitartanak mellette, hiszen így néz ki. és itt a kör be is zárul.

persze nem célom, hogy egy elviselhetetlen picsa legyek, meg nem is a célom egy olyan pasi megtalálása, aki csak elvisel (abból pont elég volt az exférj), de hétszentségbiztosúristen, hogy ilyen adottságokkal lehetne az IQ-m -40 is akár, senkit nem érdekelne. hétszentségbiztosúristen, hogy még a munkahelyen is máshogy bánnának velem. (no, nem mintha a melóban a pasikat pont le nem szarnám, kivétel 1-2, max. 3 ember)

így kinézni persze kibaszott sok meló, vagy kibaszott sok pénz+egy jó plasztikai sebész. mivel csak pont pénzzel nem rendelkezem, ezért kénytelen leszek sportolni. :) na, és itt jön a futás, meg a nem zabálás. :) az étrendemen kell változtatni, és bár most napi egy jégkrém a maximum, amit megengedek magamnak (lassan 2 hete nem ettem sem csokit, sem chipset, és erre baromira büszke vagyok!!), ennek 30g szénhidrát tartalma van. egyébként pedig szinte semmi. egész nap a banánturmix, meg esetleg egy jó reggelt keksz napközben, este meg jégkrém. tudom, a jégkrém nem éppen fogyókúrás, de amúgy meg igen, mert míg a szervezet felmelegíti a hideget, addig is zsírt éget. :)
cserébe a Sparban van remek tölcséres jégkrém, Conte a neve, 4db=600 HUF. eddig a karamellást próbáltam (ISTENI!!!), meg a barackos-maracujást (az semm rossz). be van osztva, esténként egy darab és ennyi. 
és ezt már a hétvégén is csináltam, ezzel basztam szét a torkomat, mert tegnapra jól bedagadt a mandulám. viszont tegnap este úgy voltam vele, hogy én ezt a napi jégkrémet most már megeszem. vagy ettől gyógyulok meg, vagy ez tesz még jobban gallyra, majd kiderül. hát, egy darabig jobb volt, de reggelre már megint nehezen ment a nyelés is, szóval nem volt jó taktika, de mindegy.

ezzel akartam megúszni ma egy oktatás megtartását is, de nem sikerült, ettől kicsit ki is borultam, meg ideges voltam, de már túl vagyok ezen is. :)

hétfőn addig kapcsolgattam a tévét, míg belefutottam a PAX tv-n egy dr. Csernus Imre előadásba. végig is néztem természtesen. nagyon tanulságos volt. a függőségekről, a párkapcsolatokról, a belső vívódásokról, a szülői mintáról stb. nem hülye ember, az tuti. nagyon okosakat mondott, viszonylag összeszedetten, és lényegretörően. 

Balu tegnap is kérdezte, hogy átmegyek-e hozzá, de nem volt kedvem. mondjuk az furcsa volt, hogy szombaton mennyi energiát fordított arra, hogy jelezze, hogy mégsem ér rá. máskor nem csinált ekkora ügyet belőle, sőt, simán rászervezett engem a haverjaira, vagy a haverokat rám, most meg nagyon a szívén viselte, hogy. meglepő, mondom.
a Könyvelő szerencsére nem jelentkezett azóta, hogy a Marcus Miller koncert előtt felhívott én meg kinyomtam. hálistennek vette az adást, hogy ennyi elég is volt, velem ne tervezgessen.

a srác, aki elvitt Ozorára, most elkezdett nyavalyogni, hogy én 10 évvel idősebb vagyok, meg mégsem indulna 4-én, meg ilyenek. jézusom. úgyhogy offoltam az egészet, marad a Tesóm fuvarja. ő úgyis el volt kenődve, mikor említettem neki, hogy nem is kell már elvinnie. hát most mégis kell. :)
ja, lehet, hogy a Bőgős is ott lesz Ozorán, valami népzenei projekttel. én úgy berántom a sátramba, hogy csak úgy nyekken. :) akkorát fogunk ott szexelni, mint állat. vagy a szabad ég alatt... még nem döntöttem el. :) (na, ezt is addig tervezem, hogy annyi lesz belőle, mint a rokiwc-s tervekből: semmi. :D)

hétfőn annyira kivoltam (nem unatkoztam, csak untam a tv-t, olvasni meg nem volt kedvem), hogy már egy jó meccsért, pláne MU meccsért könyörögtem az égiekhez. nyilván nem volt, pedig jól esett volna. :) alig várom, hogy kezdődjön az EB, hogy mégis legyen már valami. :) már kinyomtattam a menetrendet.... elég szánalmas, hogy a júniusomat az EB és a TV társaságában tervezem eltölteni, de most jelenleg ez az opció adott csak. persze lehetne ezt is valami kerthelyiségben, pasikkal, de oda se mehetek csak úgy, egyedül. meg persze lenne kivel, pl. opikkal, de több mint 10 évvel fiatalabbak kb. és a haverjaik is. mit keresek én ott? :O
mindegy, marad a lakás, oszt ennyi. ott legalább azt csinálok, amit akarok. ;)

az előbb Karesz belenézett a monitoromba (meglátta a csajos képet persze), és elkezdtünk a blogomról beszélni, és hogy ugyan adjam már meg a címét. hát nem. túl személyes. ráadásul róla is szó van benne (álmodtam vele stb.), még csak pont ez kéne. :S