péntek, május 11, 2012

újra elindult a

tévében Gordon Ramsey sorozata. most a Pokol konyháját nyomják, amit szintén szeretek, és persze nézem is ezerrel. imádom, ahogy Gordon üvöltözik a játékosokkal, meg nagyon ötletesnek tartom a feladatokat, a jutalmakat, meg a büntetéseket is. (tegnap pl. büntetésből kismalacokat kellett megfürdetni az egyik csapatnak, a jutalom a másik bagázsnak pedig wellnessezés volt)

a héten rájöttem, hogy elég sokféleképpen lehet a hajamat hordani, fésülni, bármennyire is rövid. úgyhogy most ezzel variálok szinte minden nap, főleg, ha van rá időm. :) a színe viszont botrány, most már egészen szőke és utálom. alig várom, hogy eljussak a fodrászhoz végre újra, és legyen valami normális vörös színem. :)

most egy kicsit ideges vagyok, mert egyre inkább veszélyben érzem az idei Ozorámat. attól félek, az lesz a vége, hogy ha nem tudunk megegyezni OJ-val (márpedig én nem fogok engedni ebből a 2 hétből, az tuti, hiszen a jegyem is megvan, és máskorra nem is tervezek szabadságot), hogy egyikőnk sem lesz elengedve. na, az lesz még a nagy parádé... :( főleg, hogy hiába tanítok be embert a helyemre, attól még valamelyikőnknek itt kell lennie, nem hagyhatjuk magára a CC-t. egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit tehetnék, hogy mit találjak ki, hogy minden jó legyen. marad a mantárázás, meg a szépen kérés. egyéb ötletem nincs.

az éjjel, pontosabban éjfél után 3 perccel hívott a Bőgős. én már nagyban aludtam, reggel láttam a nem fogadott hívást. gondolom, megint sörözni akart velem (meg dugni), hát így járt. mondtam én, hogy rám van izgulva! :)) mivel van 2 ingyenjegyem a Marcus Miller koncertre, és nincs kivel mennem, hát jó lenne szerezni valakit, mert engem nagyon érdekel. de egyedül nem akarok a Papp Laciban ücsörögni. először VT-re gondoltam, hogy őt hívom el, szóltam is neki, de már nem vagyok benne biztos, hogy vele akarok menni. felmerült bennem Balu neve is, de az meg bekaphattya, nem érdemli meg se a társaságom, se az ingyenjegyet. nyilván a Bőgős lenne a legkézenfekvőbb megoldás, ezért is írtam most neki, hátha ráér aznap este. :)

este már nem néztem az Extrát, egyszerűen annyira fáradt voltam, hogy simán lemondtam róla. viszont a párválasztó érdekes volt. meg az, hogy Bogi mennyire elkúrta. Hiperrel együtt. fura volt, hogy még így sem bízott meg Hiperben Bogi, hogy ismerték egymást. no mindegy, rábaszott, de ostoba volt, meg is érdemelte, elkúrta az egészet. Noémi meg beállt Féliker mellé? csak néztem, hogy mifasz. aztán persze összeállt a kép. a legjobb azért a titkok felolvasása volt. nem gondoltam volna, hogy ezt majd mindenkinek fel kell olvasnia, hogy ezek kiderülnek. de hát nyilván így lehetett megkavarni a szart. meg a védettség is. már majdnem vége volt a műsornak, amikor még mindig nem lehetett tudni, hogy akkor ki a védett? a hogyvolton is elég egyértelműen jelzik, hogy nyilván a szerkesztők saját kényük-kedvük szerint nyúlnak bele az események menetébe, így már csak akkor hirdették ki, hogy Andor a védett, mikor semmi jelentősége nem volt. no, mindegy. alig várom, hogy vége legyen ennek a szarnak, de tényleg. és megfogadom, hogy utána nem tévézek, inkább olvasok. addigra a Ramsey sorozat is lepörög, a többit meg már úgyis unom. bár, a Jóbarátok azon része, amelyikben Brad Pitt szerepel... nos, az az egyik legviccesebb, és számomra megunhatatlan. és Brad Pitt még abban is akkorát alakít, hogy kész. :) ráadásul valamiért a Viasat3 reklám nélkül adja le mostanában az első Jóbarátokat, ami még élvezhetőbbé teszi. :) de elég belőle ennyi bőven. 

ja de jön az EB... nézhetek meccseket 1 hónapig... pfff... najó, azért majd szelektálok. inkább eljárkálok végre futni, mert zabálni nagyon tudok, de mozogni sokkal kevésbé. úgy döntöttem, hogy a zabálással nem hagyok fel, cserébe inkább mozgok, és akkor ehetek, szinte büntetlenül. :) 

most viszont csak egyetlenegy vágyam van: az alvás. úgy 24 órán keresztül legalább. rettenetesen fáradt vagyok, csoda, hogy még élek. :( reggel a Dawntempoban Format C:, ha fel bírok kelni, akkor hallgatom, ha nem, akkor délig tuti alszom. :)

az antikvárimban megrendeltem a Hét év Tibetben c. könyvet, végre be is érkezett, ma már az enyém is lesz. :) juppiiiiiii!! :))