csütörtök, május 10, 2012

cirka fél óra

alatt rendbevágtam a lakást tegnap, miután hazaértem. még maradt némi mosogatnivaló, de egészen pofás lett amúgy. :) szombatra tervezek még némi takarítást (mondom: tervezek), aztán egy darabig megint le van tudva. :)

este EL döntőt néztem. asszem Falcaot meg kéne szereznie a MU-nak. :) remélem, elkezdtek már ezügyben mozgolódni. :) a Bilbaot sajnáltam is, meg nem is. ugyebár a MU-t ők ütötték ki, ezért nyilván nem sajnáltam őket, de ahogy zokogtak a végén, férfi létükre, hát nagyon megható volt. cuki srácok elérzékenyültek. nem kicsit. :S

a hétvégén magyar derbi lesz, Újpest-Ferencváros. az x nem jó, győznünk kell a lila majmok ellen!!! :)

VT péntektől nálunk dolgozik. hm. még mindig nem voltunk borozni, mert le van égve, de talán valamikor. de amúgy ennyi. meg amúgy se nyitok óvodát.
a Lovagomon nem tudok eligazodni, és nagyon nem is akarok. már nem vagyok túlságosan rápörögve (csak egy kicsit :D). 
viszont éjjel meg azzal az opimmal álmodtam, akinek a lelkét ápoltam nőügy miatt a múltkor. és olyan jó volt az álom, meg jól is éreztem magam benne/utána... hm. nem tudom, hogy helyes lenne-e munkahelyi viszonyt kialakítani, így inkább nem erőltetek semmit. meg nehogymár én kezdeményezzek... 

a hétvégét masszívan pihenéssel akarom tölteni, mert már alig látok ki a fejemből, olyan fáradt vagyok, úgyhogy ha lehet, ne szóljon hozzám senki, és ne keressen senki. najó, vannak kivételek, akik kereshetnek, de ha lehet, inkább ne. :)