csütörtök, május 24, 2012

jól vizsgázott az

új szandim tegnap. :) mondjuk mélyvízbe dobtam, ez is igaz. :) 
az egész ott kezdődött, hogy a munkából rohantam haza, hogy legalább én elkészüljek időben (a lakással már eszemben sem volt foglalkozni, mert szorított az idő). úgy döntöttem, hogy 7-es busz+4/6 villamos kombó lesz a leggyorsabb, de rábasztam, ugyanis a Blahától gyalogolnom kellett, nem jött semmi. 3/4 6-ra értem haza, vagyis kerek 1 órám maradt arra, hogy elkészüljek és elinduljak. 
ez leginkább azért volt problémás, mert még azt sem tudtam, hogy mit vegyek fel. eredetileg szoknyát terveztem, de nem találtam jó felsőt hozzá. aztán abban is bizonytalan voltam, hogy zárt cipőt vegyek, vagy esetleg szandit, hiszen bármikor leszakadhatott az ég. nem kevés tipródás volt. 
közben beálltam a zuhany alá, hogy az is haladjon, és még ott agyaltam. :) aztán végül a szandi, farmer, egyszerű, de csinos fekete felső, fekete kardigán, piros kiegészítőkkel (táska, fülbevaló, karkötő) győzött. és nem is döntöttem rosszul! :) persze késve tudtam elindulni, a Bőgőssel 7-re beszéltük meg a találkozót, és ehhez képest késtem 15 percet. régi zenésztársával beszélgetett addig, míg megérkeztem, nem volt elveszve. :) nagyon tetszettem a Bőgősnek, mondta, hogy mennyire jól nézek ki, jó a hajam, meg minden, tetszett neki, hogy nincs műkörmöm, hogy visszafogottan öltöztem (éljen a lágyítás), szóval ízlésesen, csinosan voltam felöltözve, nem is nagyon vette le a szemét rólam. :)
a koncertre bejutás kicsit problémásra sikerült, mert nem találták a jegyeinket. némi telefonálgatás után persze meglett, 20:10-kor foglaltuk el a helyeinket kb., és utána pár perccel kezdődött is a koncert. amíg a jegyre vártunk, addig meg a Bőgős sztorizott a zenészéletéről. :) ja, és hozott nekem ajándékba a kedvenc csokijából, meg hozott egyet Takáts Eszter legújabb cd-jéből (amin persze játszik, sőt fotó is van róla a borítón), szintén ajándékba. :) hát nem cukorborsó? de az, még mindig. ;) állandóan a fenekem fogdosta, meg paskolta. rámgerjedt rendesen. :) na, a lényeg, hogy a koncert csodálatos volt, sőt: AMAZING!! :)) úgy elrepült az 1 és 3/4 óra, hogy észre sem vettem. reggelig hallgattam volna őket. találkoztunk Gáspár Lacival is. :) tudtam, hogy ott lesz, mert láttam a fb-on, hogy bejelölte, hogy ott lesz, szóval nem lepődtem meg. :) jó is volt látni, hogy valaki érdeklődik az igényes zene iránt is a mai "sztárok" köréből. 
a koncert után beültünk a közeli Teri presszó teraszára. mivel a Bőgős egy ideje nem iszik, november óta meg nem is dohányzik, ezért ő egy fröccsöt ivott, én meg 2 dl bort, tisztán. bár ne tettük volna, valami rémes volt a bor. de azért persze lecsúszott. :) az ital mellett beszélgettünk egy kicsit, bár inkább a Bőgős tolta, én pislogtam és érdeklődtem. magamról nem sok infót árultam el. :)
11 után kaptunk észbe, hogy innen aztán hogyan megyünk haza, ha nem sietünk? még éppen elértük az utolsó metrót, én a Blahán szálltam le, ő ment tovább, így a metrókocsiban búcsúzkodtunk. (mikor beszálltunk a kocsiba és megláttam magam az üvegben, akkor megszólaltam: "hm. tényleg jól nézek ki, és szerencsére ennek tudatában is vagyok!" :D jó nagy volt az arcom, de a Bőgős ezerrel helyeselt, hogy tényleg jól nézek ki, és látszik, hogy rendben vagyok magammal, az életemmel) szóval búcsúzkodtunk, két puszi, szájsarokra persze. aztán én még megsimogattam a karját, még egy puszi, de már majdnem a szájára... tiszta tinédzser lamúúúúúúúr feeling. :)) aztán még megfogtam a kezét, megszorította, alig akart elengedni. végül kiléptem a kocsiból és elsétáltam. azt bántam később, hogy nem néztem vissza, egy cinkos kacsintásra, de érthette, érezhette, hogy.
hogy mit is? hát, hogy jó vele lenni, hogy imádom a társaságát, és hogy szívesen látnám újra szerény hajlékomban (vagy bárhol), mégpedig azért, hogy dedikálja a cd-t. vagy a mellemet. :)
otthon azon gondolkodtam, hogy az összes férfi közül, akit életemben megismertem, a gyerekkori plátói szerelmeket is beleértve, még mindig magasan ő viszi a pálmát. igaz, nem ő a stramm 40-es, de az eddigiek közül, és tényleg mindenkit beleértve (76-os, Kéményseprő, Zé, bárakárki), még mindig vele tudnék elképzelni bármit is, illetve vele találkozom szívesen. most mintha le is nyugodott volna, mármint a puncifüggősége szempontjából, bár tudom, hogy csak meg kellett volna említenem, hogy jöjjön fel és feljön. :)

persze a koncert előtt hívott a Könyvelő. már a Bőgőssel voltam, úgyhogy nem vettem fel, kinyomtam. aztán meg nyilván nem hívtam vissza. nem is fogom. remélem, nem keres többé, bár ebben sajnos nem reménykedhetek. :( mindegy, majd leépítem valahogy.

mivel tegnap éjfélre értem haza, és még képes voltam 1 órát tévézni, ezért ma olyan fáradt vagyok, amilyen nagyon régen nem voltam. alig élek. kezem-lábam remeg, alig várom, hogy hazaérjek és lerogyjak a kanapéra. a háztartás persze úszik, mert most semmire nem volt időm, de majd apródonként meglesz. :)

felvettem a kapcsolatot egy sráccal, aki útitársat keres Ozorára, és elkezdtünk levelezni. :) nagyon szimpi, most megy először, 10 évvel fiatalabb nálam persze, de sebaj, legalább lesz társaság. hátha addig még más goabulikra is elmegyünk együtt, azt nagyon bírnám. :) inkább vele, mint a Könyvelővel. :) kiderült, hogy a chillt Csillagászék fogják bevetíteni, így ők is ott lesznek, meg persze Format C: és a barátnője, úgyhogy lesz társaságom rendesen. :) és ha minden jól megy, akkor szülinapomon iszonyat nagy csapatás lesz. :) úgy érzem, ez lesz életem eddigi legjobb Ozorája, és talán a legjobb bulija is. :) 

a héten fogytam 2 kg-t, mivel a szénhidrátbevitelemet drasztikusan csökkentettem. ennyi az egész, kéremszépen, nincs ennél nagyobb titok, mint hogy ne egyél szénhidrátot, oszt jónapot. :) az összes csodadiéta, meg csodaszer monnyon le! :)

ma hazamegyek és elájulok, ha addig nem, akkor otthon biztosan. hulla vagyok és alig élek, teljesen az erőm végén járok. jól fog jönni a 3 napos hétvége. :)