kedd, május 22, 2012

elgondolkodtam ma reggel

néhány dolgon, és érdekes következtetésekre jutottam. vagyis inkább kérdéseim lettek.
szóval van az, hogy legyek nőies, meg lágyabb, hogy ne riasszam el a pasikat. de kérdezem én, hol van akkor az egyéniségem? hol vagyok én? ráadásul egy nagy hazugság lenne az, ha most elkezdenék picsáskodni, holott nem is vagyok olyan. minek mutassak mást magamról, ha az nem én vagyok? magamba bolondítok valakit a nőiességemmel, aztán meg 1 hónap múlva kiderül, hogy nem is vagyok ilyen, akkor annak mi értelme van? 
különben is, végre felfedeztem, rájöttem, hogy milyen is vagyok igazából, mélyen legbelül, akkor most kezdjem el kitörölni ezt az egészet, és építsek egy másik imidzset magamnak? 
azon is gondolkodtam, hogy a lányoknál kéne próbálkoznom? hiszen annyira férfias vonások jellemeznek. de ezt az opciót azonnal el is vetettem, mert nem tudnék egy nővel élni. egy igazi picsával, hosszú távon. ráadásul nekem FÉRFI kell, a farkával, a mély hangjával, mindenével együtt. de egy olyan Férfi kell, aki úgy szeret, ahogy vagyok. akinek nem kell megjátszanom magam, hogy én pl. szeretem a hello kittys cuccokat, mert az lányos, pedig rühellem. szóval nem tudom. 
a lelkem legmélyén persze szeretnék csinos nő lenni. egy bombázó, akiért döglenek a pasik. de ez mind külsőség. belül én akkor is egy határozott, szókimondó, inkább pasi-típusú csaj vagyok. egy ilyen csaj, aki persze szeret csinosan öltözködni, meg körmöt lakkozni, meg séróbáró, meg szexi fehérneműk, meg főzőcskézés, meg mittomén, de belül nem picsa, hanem inkább havernő, vagy valami ilyesmi. és nekem olyan pasi kell, aki ezt keresi. pláne olyan, aki mellett tudok nő lenni, elgyengülhetek, sírhatok egy filmen, megkérhetem, hogy fúrjon fel egy polcot, védjen meg a B-középben, ha balhé van, cipelje a cekkerem stb. tudok én nőként viselkedni, és van is igényem rá, de nem olyan szinten, hogy hisztéria, meg csak a manikűr a téma, meg ilyenek. jó persze, mindez intelligencia kérdése is, hogy az ember miről képes társalogni, de akkor is úgy érzem, hogy nem vagyok hétköznapi csaj, pláne nem vagyok tipikus nő, úgyhogy eszerint várom el azt, hogyan bánjon velem egy férfi.

no, tegnap a fodrásznál minden sikerült, csak a lányos haj nem. :)) vittem én fotót, de szerintem Laci (a fodrászom) bedurcizott, mikor meglátta, hogy festenie nem kell. najó, nem lett szar a hajam, de nagyon megnyírt. konkrétan alig van már valami rőzsém. :) de azért persze lányos, meg a gyönyörűszép arcomat, szemeimet nagyon kiemeli ez a rövid haj, de most növesztésbe kezdek, másfél hónapig nem tervezem vágatni, csak festeni. aztán Ozora előtt még egy fodrászkodás, és utána már csak növesztés. :)

este beszéltem Könyvelővel telefonon. nem haragudott a vasárnapi sunnyogásért (neki hazudtam persze, undorító vagyok, tudom), kedves volt, és mára beszéltük meg a kávézós randit. egyből munka utánra, hogy véletlenül se tudjak elcsámborogni másfelé. :) picit hadar, néha nem igazán értem, hogy mit mond, de remélem ez nem állandó, mert akkor bukó. amúgy is süket vagyok, ha még hadar/dadog is az illető, akkor igen kényelmetlen a kommunikácó, mert százszor vissza kell kérdeznem és azt meg utálom. meg hosszú távon nem is működik. viszont vannak közös pontjaink (zene, kirándulás pl.), szóval majd meglátjuk. :) 1 óránál nem akarok rászánni ma többet, elsőre pláne nem. 

jah, tegnap megvettem a beretvát, hálistennek még volt a MM-ban, és az ára is igen kedvezően alakult. :) ki is próbáltam, hasít, mint állat. :)

Balu teljesen bedurcázott azon, hogy nekem ma randim van. nem is értem. mondtam neki, hogy csajozzon. erre azt mondja: pont azt akart, velem. de mondom, a csajozás az nem az, hogy felmegyek, leitat és megdug. hanem az, hogy ismerkedik új nőkkel stb. nem értem ezt a pasit, de tényleg.

a Bőgős meg el van tűnve. hétvégén azt mondta, hogy tuti a holnap, hogy jön, most meg nem jelentkezik. mindegy, legfeljebb egy seggel két 25e Ft-os helyen ülök, nem bánom. :) úgy vártam már ezt a koncertet, mint az állat, nem mondok le róla!! :) 

a csütörtöki lakásavató szerencsére még állva maradt, a pénteki már sajnos nem. így cserébe valami dugást szervezek valakivel péntekre, mert különben megzavarodok. képes voltam az este is fentmaradni azért, hogy pornót nézzek. cserébe igyekszem visszaszorítani a szénhidrát bevitelt. de valami öröm kell. most a pornó az, de azért jó lenne már egy vastag, hús-vér farok is, ami táncol bennem órákig, vagy egy fáradhatatlan nyelv... no, nem is sorolom. már az Éden Extrán felizgultam, azért az már valami. :)

jut eszembe, ÉH. Alexa mekkorát kefélt. bahhh!! :)) pedig ő hogy mondta, hogy nem, meg izé. pláne Dáviddal. erre tessék. még bele is nézett a kamerába, hogy ugye ezt nem veszik. dehogynem. rábasztál. :) nem gondoltam volna, hogy ez a csaj kamerák előtt dugni fog, mármint akkor, amikor még játékban volt. mondjuk azt sem gondoltam volna, hogy valakinek lesz gusztusa hozzá... hát Dávid ennyit tud. :) Anikó ultragáz, de valahogy érzem, hogy ő fog nyerni, Mátéval. szegény Levit sajnáltam, mert ő tényleg normálisan viselkedett, Anikó meg olyan, mint én kb., mert nem nagyon viselte jól az elutasítást. én is ilyen vagyok, részegen/befújva. ha nekem akkor szexelhetnékem van, akkor az aktuális pasim igenis lássa el a bajomat és kész. és ha nem így történik, akkor bedurcázok. mondjuk egyébként is szarul tűröm az elutasítást, ha az ágyról van szó, nem kell ahhoz részegnek lennem.
érdekes, hogy Zé például szinte az egyetlen "expasim", aki nem akar visszajárni hozzám kefélni. pedig anno azt állította, hogy meg tud kívánni, minden állapotában, oszt mégsem. hogy mégis a testem ennek az oka, vagy annyira halálosan szerelmes lenne az új csajába, vagy nem akarja a szálainkat bolygatni, nem tudom. no, mondjuk nem is érdekel. :P

a lényeg, hogy van egyéb jelentkező arra a nemes feladatra, hogy nekem örömet szerezzen, nem is kevés. :) már csak nekem kellene kitalálnom végre, hogy mit/kit akarok. :) izgalmat akarok, szenvedélyt, valami humoros pasival, akivel bárhol, bármikor lehet szexelni, és állandó a szikra közöttünk. egy olyan pasit akarok, aki minden vágyam teljesíti. olyan nagy kérés ez? :O

a munkahelyen egyelőre a káosz uralkodik, és még fokozódik is a drámai feszültség. annyi hülyével vagyok körülvéve (és most nem az opikra panaszkodom), hogy az nem igaz. töketlen vezetőségünk van, akik 3-an négyfelé húznak, és csak a saját, egyéni érdekeiket nézik. persze, ez a vezetők dolga, de nálunk valahogy ez hatványozottan igaz. ennek örömére tegnap is megpályáztam egy melót, meg a múlt héten is. hátha. mi bajom nem lehet belőle? legfeljebb lesz egy jobb melóm. ennyi. :)