péntek, május 04, 2012

annyira fáradt vagyok

hogy azt nem tudom elmondani. 11-kor feküdtem le, de hajnali 4-től már ébren vagyok. nem tudom mi volt már megint. :( reggel 7-kor meg már csak a macskának könyörögtem, hogy hagyjon még 10 percig legalább békén. persze nem tette meg. :(

lázasan készülök a hétvégi vendéglátásra. na, mondjuk annyira nem vittem eddig túlzásba, hiszen a takarítást nagy ívben leszartam. igazából szerintem nem is látszik, hogy nincs frissen takarítva, egy-két szöszt majd ma még felkapkodok, oszt ennyi. ezért marhajó az új szőnyeg, mert azon nem látszik semmi. :) ha a Tesóm azt mondja, hogy még takarítani kellene, akkor majd azt rábízom. én inkább főzök, de tényleg.
meg is van a menü, ráadásul én találtam ki, és a nagy részét én fogom megcsinálni. 
a menü brokkolikrém leves lesz (múlt csütörtökön annyira jót főztem, hogy muszáj még villognom vele, ráadásul tök egyszerű), keftedesz (vagy kefta) ez egy görög fasírt, amit a tévéből írtam le, mármint a receptet, ahol egy igazi görög vagyis ciprusi csaj csinálta. na, azt rakom ma este össze (meg a levest már ma megfőzöm), aztán holnap lesz a keftedeszhez egyrészt egy tárkonyos paradicsomszósz+tészta kombó (ezt a Tesóm csinálja), meg tepsiben sült krumpli+tzatziki (ezt holnap közösen ütjük össze). 
desszertnek meg levegő, mert így is pukkadásig esszük majd magunkat szerintem. :) 
de ma még munka után vár rám egy nagy bevásárlás, de annyira nagy, hogy még anyunak is meg kell venni az ajándékot anyák napjára, meg hát a főzéshez bevásárolni. szerencsére ketté osztódtunk a Tesómmal bevásárlás és főzés terén is. ma este még külön nyomjuk (épp most egyezkedtünk telefonon), de holnap délelőtt meg már együtt készülünk. :)

úristen, 10 perc múlva találkozik Csodafenék és Csírabácsi!!! :) annyira kíváncsi vagyok hogyan sikerül a várvavárt dzsodarandevú. :) szerencsére Csodafenék este nálam fog tanyázni, úgyhogy biztos mindent meg fogok tudni részletesen. :)

igen, ma is vendéglátok, közben főzök... remek lesz. :) jó ez az amerikai konyha, mert főzés közben lehet dumizni, piálni, mindent csinálni. :)

holnap reggel Tsubi pörget a Tiloson a Dawntempoban, úgyhogy reggel ébredés 7:30-kor szigorúan!! :) aztán este családilag megint megnézzük a Slamo Revans zenekart (annyira szép benne a dobos fiú... igen, rokonom, de ha nem lenne az, meg ha nem lenne 10 évvel fiatalabb nálam, akkor tutira rámennék, mert nagyon szép!), szabadtéren, vasárnap meg elmegyünk strandolni Leányfalura jól. :) 
ez a terv hétvégére, remélem, az időjárás is kegyes lesz hozzánk. :)

ÉH. KIESETT CSÍRA BAAAAAAZMEEEEEEEEGG!!! :((( a picsába, hogy már megint a legjobbat kellett kirakni. hülye kurva ez a Betti, na meg a Féliker is elmehet a picsába, hogy ilyen alattomos geci volt. pedig Kírának köszönheti, hogy bent maradt. Mátéék viszont jól csinálták, hogy Noémival összeálltak. jó lesz ez így. viszont ha Anikó nyeri meg ezt a fost, akkor nagyon ki fogok borulni. az a nő ELMEBETEG!! és visszataszító, és rémes.
monjduk azt nem értem, hogy a 10:0 az mióta X, de ezt a viasatnál biztos jobban tudják.  (aki érti, érti :D)

jesszus, már csak 3 perc a találkozásig. NAGYON IZGULOK!!! :) ugyanott randiznak, ahol én a Bőgőssel anno elsőre, és ezt jó ómennek veszem, mert nekem halálos szerelem lett belőle. ;)