szerda, augusztus 25, 2010

túlságosan kocka nekem

ez az Ősember. már látom. :( ráadásul küldött most még egy képet... pff... úgy néz ki rajta, mint egy matek-fizika szakos tanár. de olyan békebeli. (kopott farmer, kockás ing, a lábát nem láttam, de lehet, hogy szandi-zokni kombós) de minimum lejön róla, hogy progmatos. áhhh... nem nekem való ez. :(

úgyhogy sanszos, hogy a szuperkupa döntőt otthon nézem, aranyosan, a Macskával. :)

Zé közben telefonált, hogy nem jó neki a ma este, mert sokáig dolgoznak. meg, hogy elbaszta az erdélyi képeket, amit csinált (5-600 db). lenyűgöző. emberek hogy lehetnek ilyen bénák? mondjuk a Dagadt volt a hibás, de hát akkor is. ki lehetett volna ezt az adatvesztést védeni... najó, ők meg annyira nem kockák, hogy nagyon nem. antikockák. vagyis gömbök. :) mondjuk jobban ki is jövök az antikockákkal, mint a kockákkal. (tisztelet a kivételnek persze... bár talán nincs is kifejezetten kocka ismerősöm... na, mindegy)
szóval nem baj az, hogy Zé nem kocka. :) jah, és karácsonyig nem isznak alkoholt... úgy látszik ez az augusztus a fogadalmak hónapja. :) az ötletet támogatom, de majd ráfigyelek, mennyire tartják be. na, nem mintha sok közöm lenne hozzá, vagy érdekelne, szóval tőlem aztán ihatnak is. :)
a lényeg, hogy holnapra áttettük a találkozót. 

felcsillant a szemem, hogy akkor ma nem takkerolok, hanem punnyadok kicsit. de aztán rájöttem, hogy azért nekiállok, mert holnapra sok lenne és csak kapkodás lesz a vége, meg leginkább az, hogy az időhiány miatt beleszarok. úgyhogy azért ma csinálgatok valamit. már csak azért is, hogy mozogjak. holnap meg inkább nyomok egy tornát megint, hátha lepedőakrobatizmusra is szükség lesz az este során és akkor már be legyek melegedve hozzá. :) mondjuk sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy mi majd esetleg szexelünk. pláne este. az sem biztos, hogy ott alszik nálam. mit tudom én? nem is értem, mit pörgök én ezen... mondjuk tegnap csak azért nem néztem pornót, hogy mára kiéhezettebb legyek. így akkor ma is ki kell hagynom, de amilyen fáradt vagyok, úgysem bírnék fentmaradni este 11-ig. inkább kialszom magam (vagy legalább is megkísérlem) és ennyi. :)