csütörtök, augusztus 19, 2010

annyira nem történik

semmi, hogy igazából nem is tudom, hogy írjak-e vagy sem. de hát már írok... :)
tegnap adtam a testmozgásnak, Zsófi kolléganőmmel sétáltunk egy kicsit Zuglóban, aztán vettem egy-két dolgot és hazamentem főzni. :)
rá vagyok szívódva a főzésre, de nagyon. :) most az a taktika, hogy főzök este, vagy hétvégén, és azt hordom be ebédre. könnyű ételeket főzök és mindig csak kis adagokat hozok, hogy ne egyem magam tele délben. délig csak gyümölcsöt eszek, este 6 után szintén. ez az esti önmegtartóztatás a legnehezebb, főleg, ha lazulok is, akkor ugyebár rámtör az éhség ezerrel. de ma kiganyézom a hűtőt, meg a konyhát, és már nem fogok otthon tartani semmi olyat, amit nem szabad enni. :) és persze ezután nem is vásárolok ilyesmit. :)

bízom benne, hogy ha újra a rendszeres testmozgás útjára lépek (cirka jövő héttől), akkor majd már az esti kajálás se fog hiányozni. és igyekszem a mariskafogyasztást is visszafogni, pont ezért. :) 

a főzés egyébként nagyon jól ki tud kapcsolni. semmin nem gondolkodtam tegnap este már, semmin nem pörögtem, csak pihiztem. még mindig nem aludtam ki magam rendesen, de majd hétvégén, anyuéknál. :) 

a hétvégén a cégnél nagytakarítás lesz. egész nap pakoltam, meg a koszos cuccokat rakosgattam. hogy utálom én ezt! és persze OJ rámhagyta, hogy az ő cuccát is... na, mindegy, túléltem. :) és 4-kor lehúzom a rolót. elengedek mindenkit haza, magammal együtt. :) nemcsak azért, mert már nekem is mehetnékem van, hanem mert szeretek népszerű lenni a kollégák körében. :)

este Loki meccs. remélem jó lesz. :)