kedd, augusztus 24, 2010

már a bemelegítéstől

leszakadt rólam egy valag víz tegnap, de folytattam. 25 percet nyomtam még, elég durva pilates tornát. mondtam is a Tesómnak, akitől kaptam a dvd-t, hogy ennél azért egy lightosabb verzió kellene az elején. azt hittem befosok, mire végigcsináltam. ömlött rólam a víz. de végigcsináltam. najó, a végén volt 2-3 gyakorlat, amihez hozzá sem kezdtem, mert nem. :) de alapvetően csináltam becsülettel. és ma is fogom. ahogy hazaértem, azonnal. :) jobb ezen hamar túlesni, utána már jobban esik a punnyadás is. ráadásul annyira jó érzés volt a torna után. kicsit újjászülettem. jó sok nyújtás volt, meg átmozgatás. éreztem, hogy van gerincem, combom. mintha belülről átmasszíroztak volna.
most meg érzem, hogy van hasam, mert leginkább abban van izomláz. de sebaj, had kopjon! :) a sztepperhez már nem volt erőm/kedvem tegnap, de sürgősen előveszem azt is. 
ma is tolom a gyümölcsöket, meg korpovitot. fincsiség. :)

Asztalos eltűnt, lekopott. szerintem levágta, hogy nem egymást keressük. én ezt éreztem, tudtam már nagyon jól kb. 2 szó után, de hagytam, hátha lesz belőle valami. hátha csak pillanatnyi elmezavar, amit művel. nem az volt. nem az én pályám. ennyi.

megy most a levelezés másik két arccal. ez a két sztori még képlékeny. még szinte semmi nem történt. úgyhogy ezekről ennyit. :)

a hétvégén bulizhatnékom van. illetve most van bulizhatnékom és azt a hétvégén akarom materializálni. :) szombaton mondjuk jönnek anyuék, mert anyukám szülinapját majd akkor ünnepeljük, de attól én pénteken és szombaton este simán elmehetek bárhova. (anyámba is... MUHAHA) :D táncolhatnékom van, de nagyon. mivel csóró vagyok, keresek valami ingyenes, vagy olcsó bullert. aztán had szóljon. :)

tegnap Zével abban maradtunk, hogy a héten majd találkozunk, ha már visszaszokott a pesti létbe. kíváncsi vagyok, mikorra jön ez el... tegnap óta nem jelentkezett. egyáltalán jó lesz nekem az, hogy ha találkozunk? na, ezt meg nekem kéne végre eldöntenem. 

este a Hold megbabonázott. oltogattam a macskát, hogy én vérfarkas leszek, ő meg vérmacska (mármint a teliholdtól), és majd rámegyünk az emberekre, és öljük őket halomra, meg kiszívjuk a vérüket "mert úgysem kell belőled más...". ezen elröhögcséltem egy darabig, aztán néztem a ManCity-'Pool meccset. pfff... a vörösök szája el lett kenve rendesen. :))) aztán meg lefeküdtem aludni jól. :)

regggel barackevéssel kezdtem otthon, aztán bkv ellenőrök előli bújkálással folytattam. parádés napom van. :)