csütörtök, augusztus 26, 2010

mégis megvannak az

erdélyi képek. halleluja! :) éreztem én azért titkon, hogy meglesznek. :) ha máshol nem, a lomtárban. :) a lényeg, hogy vaklárma volt az egész.

előkerült Asztalos. az is Erdélyben volt, de dolgozni, nem nyaralni. (én mi a faszért nem jutok már el egyszer Erdélybe? pedig mennyire vágyom rá már évek óta... na, mindegy.) szóval visszatért, elnézést kért, hogy nem jelentkezett eddig (pont leszartam), és kérte, hogy folytassuk ott a dolgot, ahol abbahagytuk. írtam neki, hogy részemről rendben. majd lesz valami. (ha más nem, egopolírozónak jó lesz)

Ősember egyre gázabb, nagyon nem akarom én már ezt a holnapi randit vele. annyira fárasztó a dumája. annyira kocka, hogy az kész. meg a humora... hát nem tudom. vannak vicces dolgai, csak az a baj, hogy imád beszélni, ilyen faszságokról, meg fikciókról, engem meg ezek nem érdekelnek. kurvára nem. annyira nem vonzó számomra, mint Férfi, hogy a faszságait szívesen hallgassam. úgyhogy szerintem kuka. :)

viszont van egy Üveges... (csupa érdekes szakma, mi?) na, ő egészen szimpatikus. vasárnap délután fogunk találkozni, ha minden igaz. :) 

már régen átértékeltem azt az elvemet, hogy a számomra értelmes ember csak diplomás, de minimum érettségizett. én nem mondom, hogy minden kétkezi munkás tud magasröptűen beszélgetni, de a másik, hogy diplomás emberek is tudnak seggfejek és semmitmondóak lenni. úgyhogy már egyáltalán nem a végzettség számít, csak az ember, hogy mit mutat magából, hogyan ír, hogyan beszél. 

és ami még eszembe jutott... ööö... nem, erről majd holnap írok. :)

a goldenblog monnyon le. mégcsak nem is jelöltek az 50-be. biztos nem ütöm meg a "színvonalat". meg biztos nem vagyok elég érdekes. bekaphattyák.

tegnap nem volt tornázás, takkerolás se nagyon, inkább főzés. :S hagymás-cukkinis rántottát csináltam, hozzá uborkás-lilahagymás-paprikás salátát, öntet nélkül. fú, nagyon finom lett. jól bevacsoráztam. mondjuk ezek a dolgok kb. zéró kalóriát képviselnek. viszont desszertnek elnyammogtam egy pár kétszersültet vajjal és szilvalekvárral. na, azt talán nem kellett volna. :(

meccset néztem egy darabig, aztán lefeküdtem aludni. hajnalban már 4 körül felébredtem, azóta csak ímmel-ámmal alszok. nem tudom mi van velem. pedig a macska sem piszkált, szóval alhattam volna nyugodtan. hulladék vagyok magyarán megmondva, de majd kipihenem magam (a tepsiben, ahogy szoktam mondani). :D