péntek, augusztus 27, 2010

nem is gondoltam

volna, hogy egyszer megtörténik, de úgy látszik, hogy az augusztus már másodszor a kiábrándulás hónapja az életemben. 
tavaly a Bőgős nem volt rám semmilyen hatással, mikor találkoztunk Ozora után, most meg úgy érzem, hogy Zé fog ebbe a kalapba kerülni. 
persze most ez hülyeségnek tűnik, hogy láttam róla egy fényképet, és azon borzalmasan néz ki... a haja kinőhet gyorsan. de valahogy az egészet nem kívánom már úgy, mint akár 1-2-3 héttel ezelőtt. ja, mert hogy tegnap is lemondta a találkozót, szóval nem jött át. reggel viszont töltött fel erdélyi képeket a facebookra, és ott láttam, hogy néz ki. :(
már nem is akarok vele találkozni. semmi kedvem.
ja, hát mondta tegnap, hogy akkor tegyük át mára, aztán én meg közöltem, hogy ma nem érek rá. erre meglepődött (szinte meg is sértődött). mégis mit gondolt? hogy én soha nem csinálok semmit, és csak arra várok, hogy mikor méltóztatik megjelenni nálam? hát ez nagy tévedés, csak jelzem.

amúgy meg az jutott az eszembe még tegnap előtt este, amit végül nem írtam le, hogy el fog veszíteni Zé, örökre, végérvényesen, teljesen. kezdek tőle lelkileg eltávolodni, de ha netán összejön valami pasi, ha netán beleszeretek valakibe, akkor meg pláne. nem tudom, hogy ezt akarja-e (minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy szerintem nem), de be fog következni, talán nem is sokára. mert bizony én így működöm. a többi "fiúbarátomat" is leépítettem magam körül, ő is erre a sorsra fog jutni. és most úgy tűnik, hogy minden nehézség nélkül. 
leginkább azért, mert a vele való kapcsolatom nem ad annyit, amennyire nekem szükségem van, másrészt meg az új szerelem mindig elveszi az eszemet, az időmet, az energiámat, a figyelmemet mindenki másról. 

tegnap idegből főztem egy jót. :) ma azt hoztam ebédre is. asszem egy zseni vagyok, mármint főzés terén, lehet, hogy gasztroblogot kéne indítanom, hátha azzal a goldenblogon is többre jutnék. :) inkább gasztroblog, mint antiszocblog, nem? :) ez mindjárt emberközelibb. :)

hajnalban arra ébredtem, hogy üvölt a tévé... wtf? áramszünet volt és utána bekapcsolt. hogy örültem... megint nem alszok 5 óra óta... kezdem egyre nehezebben viselni ezt a kialvatlanságot. ja, mert persze tegnap még a meccsek után muszáj volt pornót nézni. és annyira kész voltam már, hogy egyszerűen képtelen voltam visszatartani, 3 perc alatt kivégeztem magam. :) pedig szerettem volna, ha tovább tart, de nem sikerült. :( ennyit tesz két hét megvonás a kézimunkából. :) 

ma végre péntek. :) elvileg randizok ma az Ősemberrel, bár tegnap óta nem jelentkezett. jaj, nem bánnám, ha nem jönne össze, szuperkupát akarok nézni. :) 
Asztalos írt, hogy mi van velem, stb. ő is vasárnap délután akar velem randizni, amikorra már Üvegessel lebeszéltem, úgyhogy le is pattintottam szépen. így járt. :)

ma van az anyukám 67. születésnapja. :) holnap jönnek fel, hogy megünnepeljük. :)

néztem a BL sorsolást, asszem a MU elég jó csoportba került. mázlija volt. :) ma 1-kor izgulás a Debrecenért, hogy hozzon el hozzánk sztárcsapatokat. :) 
a Győri ETO-t rettenetesen sajnálom. annyira nem volt szerencséjük, hogy kész. szegény Pintér Attilát még ki is állította a bíró a szünet után, mert elszakadt nála a cérna. hát nem csodálom. jogtalan volt a 11-es, amivel kiegyenlített a Dinamo. az összes köcsög játékvezető kapja be. mindig van valami bírói tévedés. de most már rendszeresen, mindenféle meccsen. elég unalmas. nem hiszem el, hogy ez ellen nem lehetne tenni valamit.

nincs kedvem dolgozni, de legalább már péntek van. :)