péntek, július 15, 2011

vizualizációs estét tartottam

otthon tegnap, ahogy A Titok is tanítja. olyan szintű boldogságérzés fogott el, hogy sírtam örömömben. :) ezt aztán reggel tovább folytattam a buszon. ott is jól elgondolkodtam. és annyira kellemes állapotba kerültem!!! :))) bent a munkahelyen csak néztek, hogy miért vigyorgok mindenkinek a képébe. :) és ez tart ám, folyamatosan! :) 

még munka után elszaladtam könyvekért az antikváriumba. rengeteg klassz dolgot zsákmányoltam, potom pénzért. úgy örülök!!! :) beléptem az antikváriumba, ott jó hűvös volt, kint meg meleg, de én nem ezt értékeltem elsőre, hanem hangosan szippantottam egyet és megszólaltam: "de jó illat van itt!" néz rám az eladó kérdőn... "mármint az antikvár könyvek illata..." és mosolyogtam szépen. :) 
alig vártam, hogy hazaérjek és feltépjem a csomagot, átlapozgassam a halom könyvet és jól megszagulgassam őket. olyanokat sikerült szereznem, amire nem is számítottam... ahhh... kész. :)
megjegyzem, az antikvárium a Kéményseprő első (ahol megismerkedtünk) lakásának szomszédjában van. vicces volt arrafelé csatangolni. :))

aztán ülök otthon, nyomkodom a facebookot telefonról, erre látom, hogy az Ozora Fesztivál szervezői elkezdik feltölteni a line-up-ot. naponként, egyenként sorban. teljesen kész lettem. sikítoztam otthon örömömben, hogy ez már megvan!!! és a kedvenceim nagy része fellép!!! :)) az egyik srác csinált egy excel táblát, amiben benne van, hogy mikor, hol, ki. és lehet jelölgetni, előre megtervezni, hogy merre-meddig. teljesen rászívódtam, ma már csak ezzel foglalkoztam, hogy számolgattam, variáltam, nyomtattam. :) hiszen már csak 15 nap van hátra!!! muszáj készülni!!! :))) teljesen be vagyok zsongva. TELJESEN!!! 

győzött a Fradi az este. nagyon drukkoltam nekik otthonról. sajnos a tv nem közvetítette a meccset, de fb-on követtem. ma megnéztem a gólokat. uhhh... az egy dolog, hogy Abdi mekkora gólt rúgott, de hogy a közönség reakciójától egyből kirázott a hideg és elbőgtem magam. annyira hiányzik a szurkolás, a meccsre járás... 

remekül aludtam egyébként, egészen hajnali 4-ig, amikor is egy szúnyog felébresztett. ezt biztos azért kaptam, mert este a Showder Klubban néztem Mogácsot, meg az ő kis sajátos természetrajzát és persze nagyon nevettem! :) a lószúnyog a kedvencem. a laza. :) nade hajnalban azért lecsaptam egy szunyit, szóval nem para. csak utána már a Kiccica is ébredezni kezdett és nehéz volt vele bírni. :)

ma is csini vagyok, tegnap is az voltam. rövidgatyában mindkét nap. :)