kedd, július 26, 2011

gyereknézős és barátozós

hétvégém volt. már pénteken elkezdődött, akkor Vikiéknél csekkoltuk Valtit, hogy mekkorát nőtt. :) 5-re érkeztem, munka után, éjfélkor meg már tipliztem is haza, hogy a család pihenhessen. :) Barbi megtalálta az este fénypontját Gyuszi vérének szívásában, úgyhogy remekül szórakoztunk. :) 
szombaton délig döglöttem. illetve utána is, csak akkor már nem az ágyban, hanem a tévé előtt. egyre inkább gondolkodom azon, hogy kéne a hálóba is egy tévé. bár akkor fennáll az a veszély, hogy ki se teszem onnan a lábam egész hétvégén. akkor már végképp nagyon elkényelmesednék, úgyhogy inkább nem kockáztatok. :)

hajnali 3-ig tévéztem. úgy volt, hogy jön Banya, de aztán nem jött. mondjuk ez picit aktivizált koraeste, mert elkezdtem pakolászni, mosogatni, ami már nem is ártott. :) ja, és mostam is egy csomó pulcsit, mert befosattak, hogy szar idő lesz jövő héten, bár mondjuk az se érdekel. megvan a csini gumicsizmám, engem baj már nem érhet. :) most már csak azon agyalok, hogy a régi karszalagjaimat hogy fogom visszahegeszteni a kezemre. :) valahogy megoldom, ez nem kérdés! szerintem valami patentozást fogok rászerelni, és úgy akkor levehető lesz, szükség szerint. bár nem nagyon akarok tőlük megválni többi, ez is igaz. :)

vasárnap 10 körül keltem, megnéztem a MU egyik amerikai meccsét, felvételről. aztán elindultam Ediékhez Dunaharasztiba. :) remek idő volt, odafelé majd' ránkrohadt a kabát, meg a pulcsi, hazafelé meg égszakadás-földindulás, térdig ázás, meg ilyenek, de megérte!!! végre ismét találkozhattam Csírabácsival, Gibibabával, meg Edivel, meg a két tündér kisfiával. januárban született a második fiúcska, és Edi régi fényében tündököl. :) csodaszép az alakja, kiegyensúlyozott és ugyanolyan jófej, mint a 2 gyerkőc előtt. :) és ez tök jó!!! :))) én is ilyen anyuka akarok majd lenni egyszer. :)
Ediéknél lenni amúgy is imádok. kár, hogy KiPe elutazott, legközelebb majd remélem, hogy vele is sikerült találkozni. de Gibibaba, Csírabácsi, Edi és a gyerekek felülmúlhatatlanok. :)) a picit látva megmozdult bennem megint, hogy mennyire jó lenne egy baba... de amúgy meg még mindig nem érzem azt, hogy nekem már kéne gyerek. szóval hol így érzek, hol úgy. de Ediéknél járva mindig rámjön, hogy kéne egy gyerkőc. :))

a tervem viszont az, hogy ha végre megtalálom Életem Párját, akkor egy pár évig szeretném, ha csak egymás társaságát élveznénk, ha együtt megcsinálnánk még a magunk őrültségeit, és majd csak utána jöjjön a gyerek. de akkor aztán tényleg. :)

tegnap megérkezett OJ, onnantól szinte csak munka van. hó végi szokásos dolgok, közben némi előkészület arra, hogy a jövő héten szabadságon leszek, hiszen megyek Ozorára!!! :))) juhuuuuuuuu!!! :))) minden nap ezért kelek fel, mert ez tart életben, és ezért is fekszem le korán, hogy teljen az idő minél hamarabb. már csak 4 nap és indulok. :) 1 hét múlva ilyenkor már javában ott leszek és várom, hogy kezdődjön este a party. :) kíváncsi leszek a nyitószeánszra, az mindig tök izgalmas. :) meg a dekorációra, hogy idén mit találnak ki. és még sorolhatnám. Ediéknél picit belenéztünk a tavalyi videóba, de már nem bírtam magammal egyből. :))) 

ma endokrinológushoz megyek, kontrollra. ma tényleg elmegyek, a múltkorit elkummantottam. mondjuk, sok értelmét nem látom, de végül is ingyen "kezelnek" ezen a mocskosdrága klinikán, úgyhogy kihasználom. legalább írja fel a gyógyszert, az is valami. :)

Tanácsadóval (aki 5 év után került elő) levelezgetünk még mindig, bár ma még pont nem írt. :( még nem kérdezte, hogy mikor randizunk, de a héten már úgysem érek rá, majd csak 8-a után. :) egyre szimpatikusabb, már megint, és pont azon gondolkodtam tegnap, hogy neki anno 5 évvel ezelőtt is kellettem volna, pedig akkor még simán voltam 100 kg, és mégis. a mostani zsönyörűséges állapotomtól meg el fog alélni, ha végre személyesen is találkozunk. (mert képeket persze már látott rólam) :D