hétfő, július 04, 2011

mindent kihoztam ebből

a hétvégéből, amit csak lehetett. mocskosul odabasztam neki. :)

pénteken este Aminál voltam, aki exkolléga, nagyon régről, és meleg. meg ott volt Gacsi, aki szintén exkolléga, ugyanonnan, ahonnan Ami, és szintén meleg. na, ez azért érdekes, mert annyit készülődtem otthon, mielőtt elindultam, hogy többet, mintha randira mennék. azért két meleg sráccal találkozni kihívás, és igyekeztem csinos lenni. :) szerintem sikerült is. :) jól berúgtunk a teraszon, Ami főzött isteni vacsit (minestrone leves és bolognai spagetti), még csomagolt is belőle! :) nagyon kedvesek voltak. Gacsi 11 körül lelépett, én hajnali 2-re értem haza. jól megdumáltuk az élet dolgait még Amival. párkapcsolatok tekintetében főleg. már alig várom, hogy újra találkozzunk és dumáljunk. :) mondjuk, az éjszaka csúcspontja az volt, hogy a hatalmas teraszon, éjjel egykor kifeküdtünk a napozóágyra, pulóverben, takaróba burkolózva, és "napoztunk". :)) kikértük magunknak, hogy július elsején dideregni kell. botrány! de nem hagytuk magunkat (jó, nem is voltunk szomjasak), ledöglöttünk és bámultuk az eget. :) a csillagokat. :) állati jó volt! :) aztán kb. 15 perc alatt hazabotorkáltam, remek dolog azért a belvárosban lakni, Ami egy köpésre lakik tőlem. :) gyalog sitty-sutty az egész. :)

próbáltam Copa America meccset nézni még éjszaka, de mire a nyitóünnepség, meg a 10-10 versszakos himnuszok lementek, addigra pont bealudtam, kb. közvetlenül a kezdő sípszó előtt. mire felébredtem meg már rég vége volt. hát erről ennyit. :) szombaton délig fetrengtem, aztán lenyomtam a Rocksulit megint, majd elindultam Vikiékhez. naná, hogy pont akkor kezdett esni az eső. :( cserébe viszont zsönyörűséges szivárványt láttam a buszról, nagyon sokáig, és olyan széleset, és erőset, amilyet még talán soha. :)

Vikiéknél szolid italozásba kezdtünk, meg dumizásba. Gyuszkót nem láttam már 1802 óta, meg Valtit is kb. akkor, és már hiányoztak nagyon. az első éjszakai buszig maradtam vagyis hajnali fél1-re értem haza. akkor még ettem egy kis sütit, amit Hédi csinált, de igazából semmi hatását nem éreztem. najó, nem is ettem sokat belőle, a maradékot már egyszerre fogom benyomni, éhgyomorra, hátha akkor jó lesz. :) a dzsodzsokára esküszöm, még mindig. :) na, a lényeg, hogy még vasárnap hajnali 5-ig fent voltam, persze néztem pornót, meg még ki tudja mit. nem emlékszem. :)
aztán délig az ágyban fetrengtem. :)

4 körül találkoztam Kisfókával, Gyuri legjobb Barátjával. hozta az édes kutyáját is magával. kicsit idiótának éreztem magam, de mindenképpen szerettem volna látni. sokszor csak hallgattunk nagyokat, nekem folyamatosan jöttek elő az emlékek Gyuriról. sétálgattunk, ittunk tejeskávét, jól megáztunk, de én nagyon örülök, hogy találkoztunk. ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy ugyanonnan ismerjük Gyurit, és ha jobban belegondolok, emlékszem Kisfókára, hogy már ott dolgozott, ahol, amikor én még. de csak így futólag emlékszem rá. búcsúzáskor muszáj volt megölelnem. :) és bár a lelki terheim alól nem fog felmenteni ez az érzés soha az életemben, de jó tudni, hogy pont Ő volt Gyuri mellett, amikor ott kellett lenni mellette. sajnálom, hogy én nem lehettem. :(

vasárnap este 8-ra jött értem a Kos, átvitt magához. pezsgőztünk, boroztunk, ahogy kell. aztán beültünk a szép, nagy sarokkádba, bekapcsolt mindenféle funkciót. kurvára élveztem! :) közben nyomattuk a pezsgőt, meg némi csokit, amit Párizsból hozott. aztán meg bekapcsolt egy pornófilmet, egy darabig együtt néztük, aztán ő háttal helyezkedett a tv-nek, és már csak én néztem a filmet. ő meg rajtam kalandozott. :) nemsokára bevonultunk az ágyába és ott folytattuk (1 hete még az exbnője aludt abban az ágyban... pfff...). fura volt 9 hónap után szexelni. nem mondom, hogy már elfelejtettem, hogy mit kell csinálni, de azért fura volt. ráadásul a Kos méretes szerszáma elég régen járt bennem (meg hozzá hasonló méretű szintén), és tény, hogy az ülés most annyira nem esik jól. :)
nem mentem el, de nagyon jó volt, viszont ő azt hitte, hogy igen (a Csúf igazságból tanultam: "az álorgazmus is több, mint a semmi, hiszen ne feledd el, ketten vagytok az ágyban"), de egy darabig még ment a huzavona, aztán a számba élvezett. :) 
másodpercekkel utána már aludtam is szinte (mint egy tipikus pasi), ő még a konyhában pakolászott. reggel behozott dolgozni ez a kis makipók, már fél8-ra bent voltam... pfff... boldog hétfőt. :)

reggel láttam a telefonomon, hogy a Bőgős hajnali 4-kor hívott kétszer. úgy látszik 1 éves ciklusokban jutok eszébe. bár fogalmam sincs mit akart, de nyilván találkozni. tavaly is kb. júliusban kezdett hívogatni, meg sms-t küldeni, hogy hiányzom neki, aztán az Ozora előtti este keféltünk is. ami nem volt annyira hűdejó, meg nem is vagyok már ráizgulva annyira. bár tény, őt szerettem a legjobban az összes pasi közül, és ő volt az egyetlen, aki viszontszeretett. még ha csak rövid ideig is volt ez, akkor is. ráírtam most fb-on, hogy wtf, erre a válasz: "semmi". hát pont leszarom. :) ha akar valamit, majd megmondja.  

jött közben levél Miketól, akivel már 3 éve randiztam, de akkor nem jöttem be neki, aztán tavaly decemberben megint, akkor már bejöttem, de elbénázta (bak), most írt, hogy bár már elutasítottam egyszer, de 3 hete független (szakított a nőjével végre és szétköltöztek) és rengeteg a szabadideje, és tetszettem neki mindig is, és ha mégis meggondolnám magam, akkor ő szívesen hemperegne velem egyet. én meg visszaírtam, hogy miért ne? :) a tegnap este adta a lökést hozzá. úgyhogy tán pénteken talizunk. mondtam, menjünk kocsikázni, nem akarok otthon dugni. de úgyis jó idő lesz, szóval hemperegjünk a szabadban. :)

ma lesz egy randim, bár olyan moslék fáradt vagyok, mint a picsa. :) ezzel a sráccal már 1-2 éve találkozni akartam, de akkor lemondtam, most meg újra levelezni kezdtünk és a múlt csütörtök helyett (amit végül ő mondott le) ma talizunk a Stexben. ha el nem alszok addig. :) de nem, munka után egyből megyek oda. kíváncsi leszek. igazából nem klasszikus randi, inkább csak ha már ennyit fecsegtünk egymással, akkor egy pofavizit, de ki tudja... :))) rockzenekarokban játszik, turnézik, beszéli Guy Ritchie nyelvét... nem rossz. :))

mi van még? ja, a blog. megtalálták bentről (a két kis suna, akikkel nyaraltam), aztán megy a hisztizés. amíg elül a vihar, addig csak így lehet olvasni, aztán majd meglátom mi lesz. :) akinek kell hozzáférés, dobjon egy gmailes címet, és megkapja. :) ja, hogy ezt se tudja így elolvasni... öööö... aki hallja, adja át. ennyi. :)