péntek, július 22, 2011

minden összejött tegnapra

és annyi melóm lett hirtelen, hogy még ide írni se volt időm. :(
mondjuk élveztem is a pörgést, mert annál nincs rosszabb, mikor az ember a munkahelyén unatkozásra kényszerül. OJ meg is dícsért, hogy ügyes vagyok, jól intéztem a dolgokat. ezért meg pláne megérte pörögni. :))

szerda este összefutottam Banyával. jó volt látni, beszélni vele. aztán még felugrottam a Tesómékhoz, mert akkor ért haza anyuéktól, és hozta nekem a kajákat, amiket én hétfőn nem cipeltem a vonaton. aztán hazamenten, és megnéztem a Valentin-nap című filmet, amit mindenkinek ajánlok a figyelmébe, aki még nem látta. jó kis romcsis film, tele aktuális "sztárokkal". :) 

tegnap ugyebár pörgés bent. az időjárást jól benéztem reggel, úgyhogy szinte egész nap fáztam, de legalább nem áztam el, mint ahogy szerdán kétszer is sikerült. :) munka után semmire nem vágytam, csak a kanapén való döglésre a jó meleg takaró alatt. hát így is lett. hazamentem, és nem csináltam semmit jól. :)

egész héten megy a levelezgetés az 5 évvel ezelőtti pasival. nem is tudom, hogy nevezzem. még gondolkodom rajta. :) mindig nagyon várom a leveleit, napközben kb. óránként ír, ahogy van ideje. kíváncsi leszek, hogy mire megyünk egymással. :))

ma Vikiéknél házibuller, holnap meg takarítás, mosás, pakolászás Ozorára, mert már csak 8, azaz NYOLC nap és indulok!!! :))) egyelőre nem merek bejelentkezni fodriba, mert nem tudom, hogy lesz-e rá keret. de most egészen jó a hajam, igaz hosszú, de ha vacak idő lesz, akkor úgyis mindegy. szóval megint elég szűkösen leszek Ozorán a pénzemmel, de ha egész héten éheznem kell ott, az se fog érdekelni. :))) ahogy elnézem, minden nap esni fog azon a héten. még jó, hogy már megvettem a gumicsizmát! :) szép, lila kockás, és csak 3000 fabatkába került. :) megvan a polifoam is, ha ilyen gány idő lesz, akkor már más nem is fog kelleni, így ezzel is spórolok. :) cserébe moshatok pulcsikat, nadrágokat, hogy majd ne fagyjon be a seggem. :))