szerda, július 06, 2011

két perc alatt

felkúródtam az imént az egyik Sunán. mondjuk legyen Suna1. a másik (Suna2) most elutazott 1 hétre, a kisbarátnőjével, akit ide hozott dolgozni. szóval Suna1 olyan hangnemben, és stílusban kommunikál velem, hogy a következő az lesz, hogy lepofozom az emeletről. mi a faszt képzel ez magáról??? tegnap odaadtunk 2 fontos papírt a kezébe, mára már nincs meg. azzal foglalkozzon, ami a melója, és ne azzal, hogy engem piszkáljon. bele fogok lépni a szájába, az lesz a vége. már tegnap is ha kedvesen kérdeztem tőle valamit, erre csak forgatta a szemét, meg tette az agyát. már akkor kinyílt a bicska a zsebemben. grrrr!!! 
(kár volt néven nevezni őket a blogban, ebből is tanultam megint, mert így megtalálták és most akár csemegézhetnének is, ha nem tiltottam volna le a faszba az egészet, csak így meg a látogatottságom fog a mélybe zuhanni, amit meg nem akartam kurvára.)

a mai első poszt egyébként még tegnap írodott, de nem fejeztem be csak ma reggel gyorsan, egy fél mondattal, aztán úgy löktem ki a hálóra. :)

tegnap munka után mennem kellett volna endokrinológushoz kontrollra, de kurvára nem volt kedvem hozzá. így inkább bevásároltam a plázában egész hétre kaját (kefír+valami krémsajt+kétszersült. most ezeken élek), meg persze jégkrémet is. :)
aztán hazamentem, főztem még a maradék bolognaihoz egy kis tésztát, azt elnyammogtam, közben tévéztem, aztán meg bekómáztam a Gordon Ramsey műsoron, és végül fél11-kor léptem aludni. 
ma mosnom kell, mert a hétvégi Agárdolásra végképp nincs tiszta ruhám, meg szerencsére nagy léptekkel közeledik Ozora is, már előre gondolkodom és arra is mosok. :)
holnapra egy mini takarítást tervezek. csak a legszükségesebbeket, aztán kész.

pénteken jön ez a Mike gyerek kufircolni. remélem, jó lesz. :) remélem nem fog nyulaskodni, hanem tényleg elkap már az ajtóban. :) a többi meg már alakul. :) ha nem 26 éves lenne, hanem 36, még akár bármi is lehetne... de így nem lesz. nem nyitok óvodát. :)

megpendítettem megint a Kosnak (de csak mert Vikiék rákérdeztek), hogy miért nem járunk mi együtt. azóta nem ír. remélem, nem vette komolyan. :) dehogy akarok én a Kossal járni. még csak az kéne. :) rettegni, hogy éppen kivel kefél. áhhh!!! nem hiányzik ez nekem.

ja, Rockzenész nem jelentkezett. hálistennek. :) basszus, ez volt talán az első pasi, aki fotókon sokkal jobban néz ki, mint élőben. :) bár lehet, hogy sokat fogyott mostanában, nem tudom... mindegy. nem érdekel. :)

ma a legfőbb megbízónk auditál. hurrá. nehogy unatkozzunk. :)