szerda, július 20, 2011

csodálatos villámokat láttam

az este, emellett viszont be is voltam fosva rendesen. néha szinte szikrázott, ahogy lecsapott valahová, és rettegtem, hogy a házunk is veszélyben van esetleg. szerencsére nem lett semmi baj. viszont nagyon nehezen tudtam elaludni, mert sokáig a vihart hallgattam. mivel nem mertem huzatot csinálni, így melegem is volt, azzal is küzdöttem. de aztán némi forgolódás után csak elnyomott az álom valahogy. 

jut eszembe: hétfő reggelre elég furcsát álmodtam. azt álmodtam, hogy gyerekem született. a szülés nem volt meg, csak a gyerek a kiságyban, meg egy pasi, az apja, akinek az arcát nem igazán láttam. az érdekesség az volt, hogy én mindig megfeledkeztem a gyerekről, hogy foglalkozni kell vele, az apja viszont vele volt, de néha rámszólt, hogy csináljak már én is valamit. fura volt az egész... 

tegnap unalmamban beléptem abba az egyetlen társkeresőbe, ahol még mindig jelen vagyok, de nagyon ritkán nézek csak be. no, hát annyira ritkán, hogy áprilisi olvasatlan levél várt. mégpedig egy olyan pasitól, akit régről ismerek. még a Kéményseprő előtti időkből, vagy kb. onnan. szóval bizony már 5 éves a sztori. annak idején sokat leveleztem, sms-eztem ezzel a pasival, de végül nem találkoztunk. már nem is emlékszem, hogy miért. pedig én odavoltam érte. szinte "kolléga", csak sokkal magasabb szinten van, mint én, és így persze komoly egzisztenciával is rendelkezik. szexőrült. szeret élni, élvezni az életet. szingli. és éppen most 40 éves. lehet, hogy ő a stramm 40-es??? nagyjából minden kritériumnak megfelel emlékeim szerint, és már csak azt nem tudom eldönteni, mikor lebbentsem fel a fátylat, hogy én tulajdonképpen tudom, ki ő, és elég élesen emlékszem rá, még 5 év távlatából is. szerintem egy darabig eljátszom a "hülyét", aztán majd meglátjuk. :) tökre várom már, hogy írjon. :) az utóbbi időben úgyse mozgatott meg senki. ő meg anno nagyon. és szerintem nem is baj, hogy 5 éve nem találkoztunk. sokat értem az elmúlt 5 évben, sokat tapasztaltam és tanultam a kapcsolatok/férfiak terén. szóval előnyömre változtam, és nemcsak belül, kívül is. :) ez a férfi már 5 évvel ezelőtt is érettebb volt nálam, bizonyos téren, és úgy gondolom, hogy ma már állok én is valami hasonló szinten. 

mostanában sokat vizualizáltam a páromat, és a boldogságomat vele. lehet, hogy ez máris beérett volna? nem tudom. de bárhogy is van, bárhogy is került most elő ez a férfi, örülök neki. és hiszek benne, hogy semmi sem véletlen. :)

pénteken kísérteties dolog történt velem. illetve ez már szerdán kezdődött. az úgy volt, hogy jött egy cég hozzánk, valami IP telefon miatt, szerdán 10-re. két üzletkötő jött, OJ-val tárgyalgattak. én nem figyeltem oda, csak a névjegykártyájukat láttam, miután elmentek. amíg ők tárgyaltak, addig én netezgettem, és akkor találtam rá A Titokra. ez eddig nem is olyan érdekes, de A Titok pénteken figyelmembe ajánlott egy honlapot a fb-on, amit mikor megnyitottam, láttam, hogy ennek a cégnek van hozzá köze, akik szerdán nálunk voltak, mikor én A Titokra rátaláltam. hátborzongató volt a felismerés péntek este, nem is tudtam hova tenni hirtelen. úgy érzem, mintha ők hozták volna magukkal azt a "valamit", amitől én elkezdtem kutatni A Titok után, és végül rá is találtam. úgy érzem, mintha lenne valami közös ügyünk ezzel a céggel, de még nem tudtam rájönni, hogy micsoda. a Tesóm szerint küldjek nekik egy önéletrajzot. nem tudom. ezen még gondolkodom. :)

mától van esélyem arra, hogy megkapjam a nagy dellát. :) drukkoljatok, hogy hamar érjenek az én nevemhez!!! :)))