kedd, július 12, 2011

vasárnap végleg megváltam

a 8 éve hordott műkörmeimtől. már jó ideje fontolgattam a dolgot, de most az, hogy elkezdett szó nélkül lepotyogni, végleg betette a kaput. leszedtem az összeset. most jó kis csutka körmeim vannak, de nem érdekel. divat a rövid. :) meg tetszik is. :) persze kilakkoztam pirosra (annyira nem is vagyok béna lakkozó, mint gondoltam, bár jól kimentem a vonalból, több helyen is).
végre megtanulhatok basszusgitározni, amire már gyerekkorom óta vágyom. diszkréten a Bőgős tudtára is hoztam a dolgot, egyből át is küldött 2 gitárhirdetést, hogy nézzem meg, de hát nincs nekem most erre pénzem. persze a gitár, amit anno nekem ígért, már nincs meg. és állítása szerint a tanítástól is visszavonult... pff... azért ha én kérném, csak nem utasítana vissza. ;) 

és akkor vissza az időben: a péntek estém remek lett. kb. pont ahhoz volt kedvem, ami végül történt: otthon punnyadtam egyedül. :) a hátam közepére se hiányzott a kufircolás éppen. 
szombaton leszopkorásztunk Agárdra a csajokkal. 2,5 óra alatt kb. hogy klasszikust idézzek: "úgy beállt az M7-es, mint villa a ganyéba" (TG) :D 
bevásároltunk és pihentünk két napig. volt evés-ivás rendesen. :)

sajnos, én hülye, a Kost is lebolondítottam estére. őszintén szólva nem gondoltam, hogy tényleg lejön. de aztán nem maradt ott. nem akartam feszkót. mindegy is. most persze a Kos meg van rám haragudva. de hát ez van. én csináltam magamnak. remélem, azért majd megbékél. most az exnője újra képbe került... hát nem tudom. mikor azt mondtam neki, hogy ne találkozzunk többé, akkor az volt a baj, ha meg találkozunk, akkor az. nem értem. sebaj. :)

hétfőn egy testhezálló pamutruhát vettem fel, pántosat. életemben először hordtam ezt a darabot utcán, pláne a munkahelyen. látszott a hasam, de én tetszettem magamnak. gyönyörű színem van, vigyorognak a szeplők a vállamon, mi kell még? csodaszép vagyok. :) ma is szoknyában nyomom, ez most egy hosszú szoknya, egyenes szabású, lenge. fel van sliccelve, amit én hátra raktam reggel, bár lehet, hogy oldalra kellett volna. sebaj. :) nekem így tetszik. :) ehhez egy kis pántos felső, testhezálló, és kész. :) jó csaj vagyok, ez nem kérdés. :)))

melóm szinte alig van, szokás szerint, úgyhogy elvagyok. :)