csütörtök, július 07, 2011

ágyneműt mosni és

teregetni nem menő. főleg egy lakásban. ha volna teraszom, vagy udvar, vagy bármi, akkor nagyon baba lenne, de így, a kis szobában, az egy szem szárítóval megoldani, kész művészet. pedig még egy szárítóprogramot is rányomattam, hogy ne csurom vizesen vegyem ki, de hát akkor is. :(

de legalább mostam. és nemcsak ágyneműket, hanem kb. 300 db bugyit, meg felsőket is... pfff... utálok teregetni, mondtam már? :) egyébként a mosnivaló egyszerűen soha nem fog elfogyni nálam. pedig neki kéne állni, hogy rendberakjak mindent. de valahogy sose érek a végére.

este hívott a Tesóm pasija, hogy ma menjek át hozzájuk, mert valami rádiónak vesznek fel egy demó műsort, ami a párkapcsolatokról szól, és már majdnem készen vannak vele, de kéne még egy nagydumás csaj a végére, aki ráadásul ebben a témakörben hozzá is tud szólni... szóval ez lennék én. :) úgyhogy ma ilyen típusú baromkodás lesz. de nagyon nem érek rá, mert a háztartás még mindig romokban, és holnap meg jön ez a Mike fiú, aztán. :)

tegnap OJ szinte egész nap távol volt az audit miatt, így én már szarrá kiolvastam az internetet, annyira unatkoztam, már tetkókat nézegettem magamnak. meg a buddhizmusról olvasgattam. azt hiszem a mantra teljes egészét magamra fogom varratni, nemcsak az elejét. :) persze kicsiben, meg nem valami durva helyre, de megcsináltatom szerintem. :) bár ezzel még barátkozom. az OM meglesz, az biztos. :) azt már Ozorán magamra hennáztatom ismét, lehetőleg az első nap, aztán hazajövök és felvarratom jól. :) bele lehet ebbe a tetoválásba hülyülni, már én is érzem. eddig nem értettem, most már egyre inkább ráérzek az ízére. :) a mantrát egyébként kiraktam magam elé, hátha erre jár a buddhista tulajdonos, oszt meglátja... öööö... ja neeeeeem, nem ezért. :) azért, mert ha ránézek, és elolvasom, akkor is jó. :) mondogatom magamban lelkesen. 

mostanában egyébként egészen nyugodt vagyok, lehet, hogy kezd hatni a pajzsmirigy gyógyszer is, de lehet, hogy csak egy szexelés hiányzott, nem tudom. bár orgazmusaim pasik nélkül is voltak, eddig is, bár tény, hogy az nem ugyanaz. :) 

Suna1-gyel most bariztam kicsit. pletyiztünk, meg segítettem neki. én nem akarok rossz viszonyban lenni vele, főleg nem a melóhelyen, mert egymásra vagyunk utalva egy csomó mindenben. szóval jobb a békesség. de Barátnők soha nem leszünk, az már biztos. :)

jajj, hajnalban azzal az ótvar műsorral álmodtam, hogy forgattak hozzá valami második részt, és azon is ott voltam, de mondtam a szerkesztőnek, hogy az előző nagyon gány lett, ugye vágják, hogy mennyire geciszarul néztem ki a végén, és hogy mennyire szarul éreztem magam végig. ennyire emlékszem. :)

nagyon jó, hogy jönnek a "rajongói" levelek, hogy adjak hozzáférést a bloghoz. :) ez nagyon jól esik, és persze minden további nélkül meglesz a hozzáférés mindenkinek, aki kéri, és nem Suna1 vagy Suna2. :)

most újfajta kétszersültet tolok és nagyon finom! CBA-ban vettem, teljes kiőrlésű (sajnos nem magyar) és kurvajó! nem tudom, a klasszikus Hóvirág nevű kétszersülttel mi van, azt már sehol nem látom. pedig az is jó volt valamikor. :) snidliges sajtkrémmel eszem, és az is nagyon jóóóó! :))

a héten ovulálok. úgyhogy holnap csak zokniban. nem akarok gyereket egy 26 éves fiútól. sem. egyelőre. :)