szerda, február 04, 2009

volt egy találkozóm

tegnap. a Bakkal. megtalált iwiwen, bejelölt, majd beszélgetni kezdtünk és hihetetlenül ráérzett, hogy valami nincs velem rendben. én magam sem tudom, hogy mi, de bújkált bennem valami kétségbeesés, valami fos tegnap reggel. a munkámmal kapcsolatban, a kapcsolataimmal kapcsolatban, az életemmel kapcsolatban.
nos, a Bak ráérzett. hihetetlenül. úgyhogy este találkoztunk. beültünk ugyanarra a helyre, ahova a múltkor. tök jót beszélgettünk. próbált közeledni, mindenáron meg akart csókolni (volt egy ilyen szakasza is az estének), de én nem hagytam. aztán kielemeztük a Bőgőst közösen, vagy inkább csak ő (ért az ilyesmihez, legközelebb kártyából fog nekem jósolni), aztán ennyi.
kellemes este volt. méginkább megerősödött bennem, hogy a Bőgőst mennyire szeretem, és mennyire nem lenne helyes, ha megcsalnám, vagy átbasznám. úgyhogy nem is teszem.
9 előtt értem haza, ettem, beszéltem a Kossal telefonon, majd csináltam egy spanglit (1 hete nem szívtam már, ez idén rekord..), néztem a Kaliforgiát, aztán a Little Britain USA 5. részét. közben Bőgős küldött egy sms-t: "felhívsz?" tartalommal.
kicsit megijedtem. egyrészt azt hittem valami baj van. másrészt meg full be voltam tépve, nem igazán tudtam, hogy fogok tudni vele beszélni. aztán mégis sikerült. 5 percig. annyira jó volt hallani a hangját. miközben beszélgettünk, fogdosta a bőgőt, hallottam, ahogy a húron penget lágyan, csak úgy... szokott ilyet csinálni. hogy nem egészen gyakorol, csak a bőgőt fogdossa.
mondtam neki, hogy messze van... erre ő, hogy csak fél órányira... meg hogy majd ma este feljön. küldtem neki tegnap bőgőkről képeket, megköszönte, tetszett neki, örült neki.
olyan meleg, simogató volt a hangja. nekem végem van. annyira, de annyira szeretem... soha, de soha nem kell más. teljesen kész vagyok... érzem, hogy ez csak egyre jobb lesz. hogy ő is odavan értem. hogy igazából ő is sokkal többet lenne velem, mint amennyit velem tud lenni. de már ez a szándék boldogsággal tölt el...
minden percben rá gondolok... nagyon-nagyon-nagyon szeretem. :)

2 megjegyzés:

  1. ööö... hát Bőgőssel kapcsolatban volt valami reggel, hogy esetleg hétfőn megbántottam. aztán felhívtam délután és mondta, hogy semmi baj sincs, nyugodjak meg.
    a munkámmal kapcsolatban meg, hogy utálom. de ez meg nem újkeletű. de a Bak felhívta a figyelmem, hogy jelen helyzetben örüljek, hogy munkám van.
    most már jobb minden egyébként.

    VálaszTörlés