csütörtök, február 05, 2009

sikerült zálogot szereznem

Bőgőstől. :) a halálfejes sálját oroztam el tegnap. mert rajta van az illata. szerinte a sál kimondhatatlanul büdös, de nekem sokat ér. a parfümje keveredik a cigarettájának füstjével, megspékelve a múlt heti gyros szagával... :)
nem hittem, hogy meg tud válni tőle. mégis odaadta. mondtam neki, hogy így legalább van mi miatt találkoznunk. hogyha vissza akarja kapni. :)
na, persze nemcsak ezért találkoznánk...
rémes napom volt egyébként tegnap, egészen addig, míg a hangját meg nem hallottam este a telefonban.
a munkahely ultragáz, felcsesződés ezerrel. aztán rohanás haza. megjött az új Maxtor külső vinyóm. 1Tb tárhely... whááááááá!!!! :) takarodok is át hamarosan a Koshoz, filmeket meg zenéket lehúzni tőle. :)
később konstatáltam, hogy nincs netem. fél órát vártam a vonalban, mire kiderült, hogy számlatartozás miatt egyoldalúan felbontották a szerződést. hát remek. kapja be a T-online a lónak a túrós faszát. tudtam, hogy tartozok, de nem gondoltam, hogy már szerződést is bontanak.
ahogy felhívtam az ügyfélszolgálatot, kb. 20 percig vártam, hogy kapcsoljanak valakit. amikor végre bejelentkezett egy Tóth Gergő nevű operátor (egy fiatal srác lehet), ennyit bírtam mondani: "Na végre!!! Én pasira ennyit még nem vártam..." szerintem ez a szállóige keringeni fog a T-ökfőzelékesek üszijén. :)
ezután megkívántam a kádfürdőt, úgyhogy bele is süppedtem egy kis forró, rózsaillatú, fullhabos vízbe. csak egy veszélye volt az egésznek, hogy elalszom benne. miután kiszálltam belőle, beszéltem több, mint 1 órát telefonon a Tesómmal. jól kitárgyaltuk a Bőgőssel való kapcsolatomat. hogy mennyire klassz ez az egész. elmondta, hogy örül, hogy számára is szimpatikus férfival vagyok. és bizony... évek óta először fordult meg a fejemben, és nemcsak megfordult, de ki is mertem mondani, hogy "igen... gyereket szeretnék szülni a Bőgősnek..." még a Tesóm is meglepődött ezen. de ő is úgy látja, hogy nagyon klassz pár vagyunk. és hogy ennek az egésznek van jövője.
na, 9-kor rácsörögtem Bőgősre, hogy mizu. pont akkor lett vége a próbájuknak. még valami portással küzdött, mondta, hogy a Gödörben találkozzunk 10-kor. aztán később visszahívott, hogy felhozná a vonóját meg a táskáját és menjünk együtt. mire odaért, majdnem kész volt a sminkem is. benyögte, hogy szívott, így én is eltoltam a maradék spanglimat. egy részét már az utcán, menetközben. 10 után értünk a Gödörhöz, de előtte még vettünk egy üveg rosét, meg sós mogyorót, meg cigit. (nem volt nálam sok kp, nála meg szinte semmi, így utolsó fillérig el is költöttem mindent) kabátujjban becsempésztük a bort, a Trió másik két tagja már ott volt, utánfutókkal együtt. meg még egy gitáros fiú. leültünk, dumáltunk, vagyis én inkább Drescht hallgattam, ők beszélgettek. cigizés, ivás.
az üveg bor után még két dl rosé következett, majd végre hazaindultunk. igazából már odafelé annyira be voltunk indulva egymásra, hogy az volt a terv, lemegyünk, iszunk egy pohár bort, aztán tipli haza. hát majdnem így lett. :)
otthon még pornót néztünk együtt, majd persze szexelés. hajnali 3-kor sikerült elaludni.
elalvás előtt még megkérdeztem tőle: "te voltál már valaha boldog???" válasz: "én most is boldog vagyok. miért? te nem???"
dede. hát persze. én aztán... én bizony nagyon boldog vagyok. :)
reggel 7-kor ébresztő. majd ébresztő szex. majd visszaalvás. végül 8-kor keltem fel. évődtünk még kicsit az ágyban, győzködtem, hogy holnap este bizony találkozzunk. kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. ezután 9-re értem be dolgozni.
a suliból írt üzenetet iwiwen: "Jók a képek. Dógózzá!!! aztán meg dugjunk,mint a vadállatok :)))" (megnézte a hétvégi kirándulásról felrakott képeimet) hát lehet nem szeretni???? :D
hívott a Kos, este megyünk Sandokanba, végre, megint... valami langyospisi haverjai jönnek, akik baromira nem partyarcok, úgyhogy már látom, hogy rám marad megint a hangulatfokozás. de nem bánom. :) jól érzem magam a Kossal, szeretek vele lenni. ráadásul ma szar napja van/lesz, egyrészt van egy lány, aki rá van akaszkodva. nem érti meg, hogy nem akar tőle most többet, mint szex, meg néha dumálgatás. másrészt meg az exbarátnője ma pakol össze, ma húzza el a csíkot a lakásból. érzékenyen érinti a dolog, hiszen nincs egészen túl rajta. meg hát egyébként is. ez mindig nagyon nehéz történet... emlékszem, kicsit azért én is megzuhantam, mikor az exférjem cuccai sorakoztak az előszobában, indulásra készen...
úgyhogy igyekszem este kicsit feledtetni a gondjait. rá fog férni a gőz kieresztése. bár éppen most mondja, hogy ahova akartunk foglalni, az alsó szint, ott már nincs semmi. még a pulthoz se lehet leülni... a galéria meg elég fos... így annyira már nincs is kedvem menni. de hát majd alakul. az is lehet, hogy lefújja az egészet.
de akkor legalább pihenhetek, mert már éppen végét járom az erőmnek. az ebédem konkrétan egy red bull. :) és közben meg a halálfejes sálat szorongatom, puszilgatom, szagulgatom... hű, de romcsis... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése