kedd, február 10, 2009

még jó hogy

felhívtam ezt a nemnormálist. mármint a Bőgőst. (nem bírtam tovább, hogy ne halljam a hangját, meg egyébként is, baszta a csőröm ez a vasárnap esti fos beszélgetés)
szóval felhívtam. éppen gyakorolt. és persze tiszta ideg volt. meg ettől én is az lettem.
mert nem tudta leszedni a kurva számokat, amiket a Grandpierre átküldött neki mailben. és hogy akkor majd elindul a városba, de azzal elbasz 2 órát, meg ráadásul 20 ft van a zsebében... áhhh...
én meg csak nyeltem, csak hallgattam, de nem ajánlottam fel neki, hogy leszedem és elviszem a cuccot, hiszen ehhez meg kellett volna adni az emailjének a jelszavát. és ha ennyire nem bízik bennem, hogy megkérjen erre, akkor kapja be, akkor szopjon, töltse az időt faszságokkal, mászkáljon a hóesésben, meg mittomén.
úgyhogy tök idegesen tettük le.
erre, visszahívott pár perc múlva. hogy lépjek be az emailjébe és szedjem le. :) na, remek. :)
elkapott a harci ideg, mert vagy egy írható cd-t kellett szereznem hozzá, vagy pendriveot, vagy a telefonom kártyájára tudtam volna még rámenteni. persze minden megoldás horror ennél a cégnél, ahol a géppark egyenlő a fostaligával.
eszembe jutott, hogy a drága Tesóm egyrészt itt dolgozik a szomszédban, másrészt szokott nála lenni pendrive. felhívtam. átszaladtam érte. mert volt nála és odaadta. :) szupi. :)
számok lementve, eltárolva.
visszahívtam a Bőgőst, hogy a feladat teljesítve. erre kérdezi, hogy hol találkozzunk. mondom, mi a faszt mászkálna, elviszem hozzá. de hogy kijön elém újpest központba, mert nincs kedve magyarázni, hogy kell hozzá eljutni. mondom odatalálok, meg van útvonaltervező is a világon. de hogy ne menjek fel, mert akkor össze kell pakolnia a szobájában. mondom menj te a picsába... ki a faszt érdekel, hogy mi van a szobádban???? könyörgöm, ez még viccnek is rossz volt...
megadta a címét (amit persze már tudtam), erre benyögtem: kezdhetsz jelszót változtatni, meg költözni, most már mindent tudok rólad!!! :)
megkérdeztem tőle, hogy kell-e neki valami, kaja, vagy cigi, vagy bármi. hát, cigit azt vihetek. :)
kicsit fáj, hogy ennyire nem ismer még engem... mondjuk, hasonló helyzetbe még nem is igazán kerültünk, de hát basszus... nekem semeddig nem tart ezeket a dolgokat megcsinálni, semmi más dolgom nincsen, miért ne mennék el hozzá és vinném el a cuccokat??? neki most éppen elég feladata van, hogy ne bassza el az idejét a városban mászkálásra. mert ha Szilveszterhez felmegy, akkor már úgyse 2 percig marad, hanem tovább... kár, hogy nem vágja, engem meg lehet ilyenekre kérni, sőt, nagyon-nagyon szívesen segítek neki, amiben csak tudok, és ne szégyellje már, ha kérni mer valamit...
ha nem tudom/akarom megcsinálni, úgyis megmondom. de ha meg működhet a dolog, akkor miért ne??? na, ezt azért majd elmagyarázom neki. hogy nem vagyok papírcsajszi. egyrészt.
másrészt meg... szeretem... vele járok... ő lesz a férjem... honnan gondolja, hogy nem segítem amiben csak tudom, hogy nem teszek meg érte mindent, amit csak kér, ami csak fontos, pláne, ami a munkáját, a karrierjét segíti???? már a feltételezés is sértő... de tényleg... :)
najó, semmi hiszti. próbálom az ergya fejemet kicsit összeszedni, hiszen 13 perc múlva elstartolok innen és megyek hozzá.
pfff... és milyen nap van??? február 10. a szivecskés nap. ennek így kellett lennie... hogy így találkozzunk ma. hogy nála. vagy mit tudom én... hülyeség. :)
uhhh... Csilla biztos örül majd nekem... :S persze, még az is lehet, hogy barinők leszünk!!! MUHAHA!!! :) azt mondta, szerinte hasonlítanak a szemeink egymásra. mármint a Bőgős szeme meg az enyém hasonlít. na, ez érdekes. ezt mi nem így látjuk, de biztos... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése