péntek, február 13, 2009

elsőre felütöttem egy

záptojást tegnap... úgyhogy a vacsora kicsit módosult. :) basszus, én még sose láttam közelről záptojást. úgy megijedtem tőle, hogy belehajintottam a mosogatóba. kibaszott büdös volt. a többi tojást is dobtam utána. tuti azok is szarok voltak.
ja, mert Bőgősnek akartam főzni vacsit, csőbensült zöldséges, sajtos makarónit. csakhogy ehhez kellett volna tojás. aztán közben megérkezett, és ő fejezte be a művet. illetve ketten. nem is lett rossz. jól belakmároztunk. :)
tök korán odaért hozzám, a próbáról egyből jött. meg is lepődtem. úgy volt, hogy még egyeztet a Trióval, aztán mégse. rohant inkább hozzám. :)
főztünk, ettünk, dumálgattunk, összebújtunk, filmet néztünk, andalogtunk, majd behaladtunk aludni. najó, alvás előtt egy mikrofonpróba. aztán majdnem megint még egy, mert nem bírtam magammal. (itt van Vérnénnye, a libidóm az egekben, muszáj kiélnem magam valahogy...) aztán cigarettázás és alvás.
megint hullaként döglöttem mellette, a halálfejes sáljába tekergődzve természetesen.
reggel vonyítva ébredés, alig bírtam kikelni az ágyból. én kávé, ő tea. közös cigizés. majd összekapartam magam és dolgozni indultam. ő még maradt, éppen az előbb beszéltem vele, hogy 11-ig ott volt. olvasott. meg evett. (akartam neki csomagolni kaját, de nem volt nála táska, csak az Asszony, meg a vonója), viszont hálistennek nem elveszett gyerek, szóval nekiállt és evett. :) imádom, hogy egyre inkább otthon érzi magát nálam. imádnám, ha már cuccolna hozzám. :) egyszerűen úgy imádom, ahogy van.
és nem játszmázok, és nem vigyázok a számra, ami a szívemen, azt ki is bököm. nyünnyögök neki, meg tolom, hogy "imádlak", meg minden. és ölel, és simogat, és csókol, és néz... de úgy, ahogy még soha senki... és ezekben a gesztusokban továbbra is minden benne van...
kérdezgette, hogy mikor van a névnapom... lehet, hogy valami ajándékkal meg akar lepni??? :) nem bízom el azért magam, nem akarok pofára esni... :)
szerdán egyébként a Kamrában játszanak, ami Béta nevenapja, és hát úgy terveztük, hogy szerdától vasárnapig névnapozunk ezerrel (tehát csutak részegek leszünk minden este), úgyhogy szerintem itt fogjuk megkezdeni a sort. :)
holnapra végre le akarom irtani a fejemről a fekete hajat, de nem ollóval, hanem festékkel. persze nem tudok időben elszabadulni a melóból, hogy odaérjek a fodrászkellékesbe, szóval nem tudom mi lesz. holnap nagyon szépnek, csininek, kipihentnek kell lennem. a koncert és a házibuli miatt is.
hajjajj... van gond elég... bár mondjuk ennél nagyobb problémám sose legyen... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése