csütörtök, február 19, 2009

muszáj már írnom

mert esik a látogatottságom. :) pedig semmi kedvem. mostanában valahogy nincs kedvem beszámolni az életemről. pedig kívülről biztos izgi, meg érdekes. :)
de azért a lényeget, mégis...
hétfőn este Kosnál voltam. jól berúgtunk. jujjj... főleg én. de legalább van egy csomó jó sorozatom, meg zeném, meg még lesz tőle annyi, mint a fene.
kedden Pannival találkoztam végre és valami hihetetlen jót beszélgettünk. 5 órán keresztül a Stexben. 6 dl rosé mellett, úgyhogy becsiccsentenem ekkor is sikerült. óóóóóóóóó... fantasztikus este volt... én nem is hittem, maximum reméltem, hogy mi ennyire hasonszőrűek vagyunk... hogy ennyire egyformán látjuk a világot... najó, hát hiszen ő is oroszlán... ;) szóval az esély meg volt rá. fú, reggelig tudtam volna még dumálni Vele... :)
11 előtt kavarodtam haza, néztem a True Bloodot, meg South Parkot, aztán alvás.
szerdán szokásos meló, majd rohanás haza, Bőgős jött hozzám az erősítőjéért, mert este ugyebár koncert volt. később én is mentem a Kamrába, Tesómmal együtt (akinek a pasija is megjelent idővel). szóval az egész család képviseltette magát szinte. nagyon jó kis koncert sikeredett, csúszott a rosé rendesen. a végén átcsapott az egész jam sessionbe, annyi zenész volt ott, hogy még... legalább vagy 4 bőgős, 2 gitáros, 3 dobos, 2 szaxofonos, és ezek váltva nyomták, trióban, meg mindenhogy. gecijó volt. mocskosul berúgtunk mindketten. ahogy a taxit vártuk, a Kamra előtt a havat rugdosva énekeltem: "Nem tudom az életemet, hol rontottam én eeeeeeeeeeellllllllll..." :) meg még egyéb világslágerek... haverok csak néztek. :) de jól viselték. jól otthagytak minket, mindenki vitte haza simán a kis cuccát, mi meg taxiztunk. na, sebaj. legalább nem törtem össze magam hazáig.
felhordtuk a szajrét, majd ránkjött, hogy gyrost akarunk enni. irány az éjszaka. hajnali 2 körül. végül a Szerájban kötöttünk ki, a Vígszínháznál. jó volt a hangulat, de a Bőgős el kezdte mondani, hogy mennyire zavarja, hogy én ennyire rajongok érte, hogy nem kezelem "munkásembernek", hanem valami felsőbbrendű lénynek, és hogy ezt hagyjam abba.
kicsit megráztak ezek a szavak... én azt hittem, hogy tetszik neki a szitu. de hát tévedtem. hazáig duzzogtam. vagy hát nem is duzzogás, inkább szomorkodás volt. az éjszakai buszon persze elaludt, alig tudtam lecibálni. aztán otthon leültünk a pulthoz (4:15 volt ekkor), ő ráborult és elaludt. én elszívtam egy cigit és bementem a hálóba aludni. meg se próbáltam bevinni. végül a kanapén kötött ki egyébként.
reggel 8-ra kellett volna beérnem dolgozni, ehhez képest 7:45-kor egy operátor ébresztett, hogy valami gondja van. fasza. akkor már mellettem feküdt a Bőgős, ölelgetett, húzott magához, én meg durcásan felkeltem és otthagytam. felöltöztem, ittam egy kávét és szó nélkül eljöttem otthonról.
11 körül kelt fel, akkor hívott. pont Andriskával beszéltem, nem tudtam felvenni. visszahívtam. számonkért, hogy miért nem vettem fel. hát bazz... mással beszéltem. kicsit durcás volt, meg én is. aztán visszahívott 20 perc múlva. hogy nem megyek-e most haza. de mondom miért? mert csak. és annyira édesen, kedvesen mondta. vagy kanos volt, vagy hiányoztam neki, de hát egyiket se akarta bevallani. de nagyon aranyos volt. és jól esett amit mondott.
aztán elnézést kértem tőle az éjszakai duzzogásért. meg elmondtam neki, hogy megértettem amit mondott, és igaza van, és igyekszem változtatni. teljesen szerelmes hangulatban köszöntünk el egymástól és tettük le a telefont.
hajjajjj... :) a Tesóm szerint a Bőgős sokkal érettebb nálam, és igen is fogadjam el, hogy neki gáz ez a rajongás, vegyek vissza magamból. attól még tisztelhetem, becsülhetem, és ezt éreztethetem is vele, hogy nem vinnyogok állandóan, mint egy hülye. :) mármint a zenésztársak előtt. vagymi. bár konkrétumot nem mondott, hogy milyen megnyilvánulásom zavarja, de nyilván pont elég az, hogy érzi miként viszonyulok hozzá, és hát ez pont eléggé zavarhatja is.
nade, nem ragozom tovább. estem már ilyen hibába, lásd 76-os és TG személye, akiket túlmisztifikáltam rendesen, pedig. és bár tényleg odavagyok azért, hogy a Bőgős zenél, mégis, fel kell fognom, hogy ugyanolyan munka, sőt, meló ez, mint a többi. nekem ez egy tök új helyzet, szóval persze, hogy most még így viselkedem, aztán 1-2 év múlva már fel se fog tűnni, hogy ő van a színpadon, vagy mivan. najó, ez így nyilván nem igaz, de idővel biztos fogom tudni kezelni.
egy rakás hulladék vagyok ma egyébként ettől a zéró alvástól, meg a kurvanagy részegségtől. a Kos vinne este egy koncertre a Kék Yukba, a halál valagára bazeg, de én már le is mondtam, mert egyszerűen elájulok a fáradtságtól. de hogy akkor hogy fog megajándékozni... pfff... hát bazzz gyere fel... vagy nem tudom... én képtelen lennék ma még bulizni... áhhh... csoda, hogy élek... de tényleg. ráadásul kurvára nem érdekel az a koncert... egyáltalán nem. belvárosban még esetleg elmennék valahova, de a Yukba?? faszom menjen bazzz... :S megyek haza aludni. de tényleg.
Bőgőssel holnap találkozom újra. szerintem már durván szexelhetnékje van (vasárnap reggel óta semmi, előtte meg egy hete...), biztos ez volt ma is a baja. bár ahogy mondta, hogy menjek haza.... hát azt hallani kellett volna... szinte kérlelt... persze átfutott az agyamon, hogy esetleg valami ajándék vár otthon, mire megyek (mondjuk egy vasa sincs), vagy valami romcsis dolog (mégiscsak névnapom van), de szerintem ezeket el is vethetem, egyszerűen dugni akart. ahogy éreztem, már reggel is. ja, és kölcsönkért egy pornó dvd-t. ennyi. :) cserébe ott hagyott egy Rammstein koncert dvd-t. :)
mit mondhatnék??? egyre unalmasabb ez a blog. csak a nyál csöpög belőle... fujjjj... de hát ha egyszerűen minden olyan nagyon jó???? ezért is nincs kedvem írni... mi a francnak ismételgessem ugyanazt??? szeretem és ő is szeret. vannak akadályok, vannak gondok, akadnak kérdések, de szerencsére meg tudjuk beszélni. és hálás vagyok neki, hogy ezzel a rajongással kapcsolatban is szólt. és nem azt mondta, hogy menjek a picsába, vagy leüvöltött volna, vagy cikizett volna, egyszerűen elmondta, hogy zavarja, változtassak ezen és kész. de attól még szeret és velem akar lenni.
és én meg átgondolom, először durcizok, meg szarul esik, majd belátom, hogy igaza van és ennyi. és már olyan jellemfejlődéseim vannak, hogy ihaj... vagy ez még nem az???? na, mindegy. :)
azért persze, ha tudom, hogy nincs igaza (pl, hogy én viszem a rosszba mindig, a buliba, meg ilyenek), akkor kiállok magamért. meg ha bánt, akkor azt is a fejére olvasom. de csak ha tényleg gáz. szóval szerintem fejlődök. mindenféle értelemben.... és ezt Neki köszönhetem.

ami egyébként bánt, és bár ez most üzengetésnek fog tűnni, de mégis ideírom, hogy TG, mióta van a Háni, egyáltalán nem kíváncsi rám. oké, Háni, munka, költözés, romcsizás, síelés, munka, kisfaszom... de már azt se kérdezi meg, hogy "mi van veled Narkós???" nemhogy esetleg találkozzunk... szilveszter előtt láttam utoljára, kb. 10 percnyire. ez minden. kicsit nyuggereskedik is, bár egyéb cimborákkal azért vannak bulik, de talán ritkábban, bár mit tudom én... én már semmiről se tudok... én már annyiszor kérdeztem tőle, hogy "mikor? mikor? mikor???" és mindig az volt a válasz, hogy "most nem, meg most se, de meg még mindig nem...", hogy én már többet nem. ha neki nem hiányzik a társaságom (de basszus levelet se váltunk, meg telefon se, meg sms se), akkor én egyelőre nem töröm magam. a boldogságának nagyon örülök, hogy végre egy hozzávaló csaj van vele, de hát velem is egy hozzámillő pasi van, aztán a Barátaimat mégse hanyagolom el, mégse mondok nemet nekik... sőt.
na, sebaj. lesz ez még másként is. várok türelemmel. egyszer majdcsak eljön az az idő, hogy belehasít az agyába: "bazzz... kéne Hugival talizni, úgy hiányzik..." ha ez a napokban lenne, akkor úgyse őszintén jönne, csak a blog hatására, úgyhogy ez most felejtős. (bár már blogot se olvas)
ja, és a tenyerüket dörzsölős, "ugye én megmondtam, hogy nem barátod ez neked" c. történetet fújóknak üzenem, hogy: lófaszt nem az. :)

amúgy meg ma átutaltam a maradék pénzt a hasfelmeccésre, az, hogy nincs visszaút, az enyhe kifejezés. két hét múlva ilyenkor már... juuuuuuuuuujjjjjjjjjjjj... :)

2 megjegyzés:

  1. na, pont te is kezdessz rájönni, hogy amikor van Kedves, akkor kurvagyorsan megy az idő, és nincs idő bloggolni meg eljárni meg ilyenek. :)
    most kezdenek megszűnni a zűrök, ne fossá, majd látsz még eleget. ;)

    VálaszTörlés
  2. bocsánat, nem azt írtam, hogy nincs időm blogolni, hanem nincs miről, nincs extra történés, ugyanazt a nyáladzást nem akarom állandóan nyomatni.
    és eljárni meg mindig van idő. akár Vele, akár nélküle.
    nem fosok, tudod, ez olyan Casablancás... ha te kibírod, én is ki fogom...
    szrtlk, és ez meg úgyis örök... ;)

    VálaszTörlés