péntek, december 02, 2011

ahogy elhatároztam szerdán

hogy jó napom lesz, hát úgy is lett! :) OJ-val remekül tudtunk délután együtt dolgozni, egy csomót segítettem neki, meg röhögcséltünk, meg ilyenek.
mondjuk jó sokáig bent voltunk, az is igaz. de nem bántam igazából. 
csütörtökön leginkább semmi különös nem történt nap közben, hacsak nem az, hogy Csodafenéktől kaptam egy csomagot, postán. és egész nap belefeszültem a várakozásba, meg a kíváncsiságba, hogy mi lesz benne.
nos, egy csodaszép könyvet kaptam (majdnem elbőgtem magam a postán, mikor kibontottam), a Titok írójának új könyvét: Erő a címe. meg még egy angyalkás mágneses könyvjelzőt is, ami félelmetesen menő! :) teljesen felspirálozva érkeztem meg hat előtt a Stexhez, ahol Hétfőivel volt baráti találkozóm.
mindenképpen szerettem volna látni már, meg jól meglapogatni, meg érdeklődni felőle, hogy mi a helyzet vele mostanság. azt mondta, 8-ig ér csak rá, mert a barátaival találkozik. no, ehhez képest az volt, hogy hajnali 3-ig vedeltünk és dumáltunk. annyira, de annyira jól éreztem magam! 
Zé óta nem volt olyan hímnemű egyed a közelemben, akivel lehet értelmes, engem érdeklő dolgokról beszélni (pl. vallás, politika, foci, szex, töri, szépirodalom, kapcsolatok, bármi...), pláne folyamatosan, pláne viccesen, de ha kell mélyen és komolyan... mivel az agyam az első számú erogén zónám, egyértelmű, hogy tegnap jól fel lett izgatva. :) (jó, mondjuk a retinám is, mert Hétfői nagyon-nagyon szép férfi...) picit talán döcögősen indult az egész, de aztán baromira belejöttünk. olyannyira tényleg, hogy valami 8-9 órát töltöttünk el egymás társaságában, és repült az idő. és minden perce kincs volt. és minden szó is, ami elhangzott.
hiányzik nekem az ilyesfajta beszélgetés, mert bevallom őszintén, a legközelebbi Barátnőkkel sem tudok ilyen, vagy ehhez hasonló témákról órákig mélyen elbeszélgetni. mert nekik más az érdeklődésük, vagy nem annyira tájékozottak. nincs ezzel baj, másért szeretem őket, és másért kellenek az életembe. 
na szóval, a lényeg, hogy kimondhatatlanul jól éreztem magam, nagyon feltöltődtem, és alig várom, hogy találkozzunk még. remélem, a következő ilyen este nem 2 év múlva lesz megint (vagy nem is tudom mióta nem láttam már...). 
amikor hazaértem hajnalban, még kapcsolgattam a tévét egy kicsit, bár hullarészeg voltam és fáradt, de azért azt muszáj. aztán bealudtam a tévé előtt, mert az jó. így hát összesen aludtam van 3-4 órát, reggel 8-kor bírtam felkelni, el is késtem persze, de nem volt vészes.

úgy néz ki, ma már nem indulunk el anyuékhoz, hanem majd holnap reggel. de nem is baj, mert legalább pihenhetek a saját ágyamban kényelmesen és nyugodtan. nem is tudom hogy bírtam ki a mai napot elalvás nélkül. :)

ja, szerdai meccs. ááááááááábazmeg. no comment kategória... de nagyon. nem tudom mi van a MU-val, de sürgősen történnie  kell valaminek, mert különben nemhogy triplázás nem lesz, de még a 20-at is baszhatjuk. "élesbe', hátulról"...