péntek, december 16, 2011

mivel már nincs

kedvem dolgozni ma, meg a héten, meg ebben az évben sem (de még másfél munkanap hátravan belőle sajnos), ezért írok inkább ide. :)

semmi különös nem történt, de írhatnékom lett. :)

szóval amit mindenképpen el akarok mondani, hogy az HBO Comedy szállítja a legjobb vígjáték-sorozatokat. a legújabb kedvencem a Hogy ne éld az életed c. eposz. mert egyszerűen parádés! imádom az ilyen sorozatokat/filmeket, ahol megmutatják/leforgatják azt, amit a szereplő csak gondol, vagy megtenné, de nem, vagy mittomén. na, ebben is ez megy, frenetikus. a főszereplő igazi kőbunkó faszi, és ő keveredik hol ilyen, hol olyan szitukba. sikítok a röhögéstől, olyan szitukba. :) 

a másik, hogy megjött az értesítő az indiai útról, ami tavaszra van tervezve, és amin én is szeretnék részt venni... aha. 500.000,- Ft-ba kerül. ugyan ebben minden benne van (mondjuk a védőoltásokon kívül), még a költőpénz is, de hát akkor is... persze igyekszem pozitívan gondolkodni, és bevonzani egy jó vastag év végi borítékot (ma már minden nap azért hálálkodom, hogy meglegyen), de az ilyen vastag talán úgysem lesz, de mégis... ha már fele meglenne, a másik felét esküszöm összetarhálnám. bármennyire is nem kenyerem a kérés, de inkább ezt kérem előre mindenkitől névnap+szülinap+jövő karácsony... fú, és eljuthatok Delhibe, meg Agraba, megnézhetem a Taj Mahalt, mártózhatok a Gangeszben... OMG!!! máris totál kész vagyok. és ráadásul ez az a kirándulás, amire szívesen "pazarolok" 10 nap szabadságot. :) 
január 15-ig kell jelentkezni, addig ki kell találnom hogyan oldom meg. tudom, hogy meglesz. hiszek benne!! eljutok Indiába egyszerűbben, mint gondolnám, és hamarabb, mint gondolnám. :)
ráadásul ez az indiai út tulajdonképpen egy gasztronómiai utazás is. ez a neve pontosan: "Két hetes út Indiában az Aranyháromszögben - a gasztronómia, a kultúra és a spiritualitás jegyében" 
no, nekem most pontosan erre van szükségem. :) és akkor már meglenne a második úticél, India, vagyis jöhet Bali! :) no, mondjuk Indiába még mindenképpen visszatérnék, hiszen Goa-t látnom kell! van ott egy hippi bazár, meg egyáltalán... GOA! oda el kell jutnom!

a társkeresésben egyelőre semmi eredményről nem tudok beszámolni. kb. 1 életképes jelentkező van, az is Tolna megyéből talán, ráadásul Barca drukker... pfff... hát mit vétettem én? :/

tegnap beszereztem DigiMobilnetet. na, kb. annyira felizgatott az otthoni netezés lehetősége, hogy be se kapcsoltam a laptopot, ki sem próbáltam, fel sem telepítettem a cuccot. mindegy, majd ma, vagy hétvégén. 3 napon belül visszavihetem, ha mégsem kell. addig meg beleférek. :)

megvolt a BL és az EL sorsolás. innen lányok ne olvassanak tovább, úgysem értik mit írok. :P hát igen érdekes párosítások lettek mindkét körben. Basel-Bayern... pff... remélem kap egy 10-es a Basel, aztán ennyi. :) mondjuk a CSKA Moszkva-Real Madrid érdekes párosítás. a hideg orosz tél még keresztbe tehet a Madridnak. Leverkusen-Barcelona... no comment. kezdem azt hinni, hogy az összes bárcás letérdelt Platini elé... pfff... :)
no az EL-ben meg a MU kikapta az Ajaxot. ami azért jó, mert jó. mert talán lesz 2 jó meccs. :) de ütni kell őket, nincs kérdés. viszont a Shitty a Portot kapta (EL címvédő), remélem, hogy ki is hullanak hamar, ne legyen már olyan nagy arcuk. :)

most vasárnap meccsnap, a tévé előtt lesz a helyem. :) de addig még lehet, hogy jelentkezem. :)