csütörtök, december 15, 2011

igazán régóta nem

politizálok, de most egy rövid kitérő erejéig megteszem. de nem is megyek bele mélyebb bugyrokba, inkább csak érdekesség képpen írom, hogy a Travel Channelen van egy műsor: Inside Luxury Travel with Varun Sharma. ez egy baromi érdekes sorozat, különböző országokban fedezi fel ez a fickó a luxus szállodákat. no, már láttam az előzetest, hogy majd magyarországi rész is lesz és izgatottan vártam.
pont kedden este, a nagy kiborulás után kapcsoltam oda, és akkor kezdődött a magyarországi epizód.
nos, ebben az egyik luxushotel a Hertelendy Kastély volt, melyhez egy kisrepülővel ment Varun, és azt ki vezette? no, hát Gyenesei István, aki nemrég még miniszter volt a Furcsány érában. és nyilván a Kastély szállóhoz is van köze (a lánya öttusázik, a kastélyszálló mellett meg hatalmas lovarda van). aztán meglátogatták Sauska Krisztiánt Villányban (amerikából hazajött magyar, szerintem neki is van köze a komcsikhoz, bár róla nem akarom elhinni...), aztán meg tovaügettek a Gresham palotába, ami basszus tényleg gyönyörű, ja és szintén Furcsány érdekeltség... pfff... 
amúgy ez a fickó, a sorozat keretein belül volt már pazarabbnál pazarabb helyeken, de a Gresham 4 Seasons hoteljétől ő is el volt ájulva. és fura volt, mert paprikás csirkét főztek egy séffel (nem biztos, hogy ebben a szállodában pont, de valahol az adásban igen), és érdekes volt egy valószínűleg indiai/pakisztáni származású embert látni, ahogy megkóstolja, nokedlival, meg ubisalival persze. igaz, modernizálva volt a kaja, de a lényegét tekintve paprikás csirke volt, az tény. :) 
kb. úgy kóstolhatta ő meg, meg kb. annyira volt furcsa, mintha én indiai ételt kóstolnék a helyszínen, és el lennék ájulva tőle, az indiaiaknak meg ez tök természetes. :)
a végefőcímnél láttam is a special thx rovatban Gyenesei, meg Furcsány nevét, szóval biztosan a külföldi piacra szánt "reklámfilm" volt ez, nyilván. csodálkoztam is, hogy más luxusszálloda nincs is ebben az országban, csak ez a kettő? meg nincs tokaji bor, csak villányi? :)
persze, azt alapvetően támogatom, hogy jöjjenek a túristák hozzánk, hozzanak sok pénzt, de ez a film annyira egyértelműen maszopos érdekeltségű volt, hogy az már fájt. :(
megjegyzem, ezt a Hertelendy Kastélyt én is megnézném magamnak. a svájci befeketetők nem szaroztak, mindenhonnan termálvíz folyik. :) egy wellness hétre beneveznék simán. :) 

és ezzel hagyom is a politikát továbbra is másra, engem ez egyáltalán nem izgat. változtatni úgysem tudok semmin, akkor meg mit idegeskedjek rajta? a fizum is majd annyi lesz, amennyi. legalább majd megmondhatom apámnak, hogy az imádott Orbán Viktorja hogy kicseszett velem. :) 
ja, persze, én is imádom. csak már kezd olyan szoros lenni az a bizonyos nadrágszíj, hogy a szemem lassan kiugrik a helyéről. :S

beregeltem megint egy társkeresőre, mert nem élet az élet úgy, hogy az embernek se a melója, se a magánélete nem működik, sőt, nemhogy nem működik, de egy raklap fossal egyenértékű. így most megpróbálok legalább valami randit összehozni, hogy legyen mire készülni, várni, szemet csillogtatni. vagy jól megunom megint 3 nap alatt, aztán hagyom a francba... áhhh... ki tudja, hogy életem szerelme éppen ott vár rám, vagy valami... őszintén szólva: most nem nagyon hiszek benne. sőt, egyáltalán. pedig muszáj lenne hinni benne, mert máshogy nem fog működni. na, majd rámegyek agyilag is. :)

arra meg rájöttem, hogy ha nem egyedül csinálom meg otthon a kecót, akkor úgysem fogom megbecsülni soha. mindig nem várhatok arra, hogy majd valaki segít, vagy megcsinálja helyettem, ad absurdum, kifizeti a hitelemet helyettem valaki. szóval egyszer majd egyedül maradok végleg, mint a kisujjam, és akkor mi a fasz lesz velem? bele kell vágnom, meg kell csinálnom egyedül, ráadásul be is akarom bizonyítani, hogy nekem ez menni fog. ennek mondjuk az lesz az ára, hogy dec. 26-tól január 3-ig ne keressen senki, mert nem érek rá, de meglesz. :)

az idei szilvesztert is leszarom, mármint buli terén. remekül el leszek egyedül otthon, ez nem kérdés. :) ma SAti felpakolta a vinyómra a kedvenc filmjeimet, azokat lehet nézni pl. vég nélkül. :) Istenem, mi lenne velem, ha ez az ember nem lenne mellettem/közelemben itt a melóban?... bele se akarok gondolni... :/

máma szerzek a Digitől mobilnetet otthonra. olcsón, remélhetőleg jót. :) és akkor már otthon is netezhetek. hurrá. lehet hülyíteni a faszikat. :)

azt mondtam, hogy tavaly december 10-én kerültem utoljára idegen pasival szexuális kapcsolatba? hogy ennek már egy éve? (a Tűzoltó volt az, segítek annak, akinek ez a rémtörténet nem derengene) persze, azóta a nyáron összefeküdtem egyszer a Kossal (azt is minek?), aztán ennyi. jut eszembe, Kos, nemrég írt egy ilyen smst: "jaj, Királynőm, miért jutsz eszembe mindig?? :(" na, ezt egyből töröltem is, mert még zsigerből visszaírtam volna: "hát azt én sem tudom, de kezdem unni..." vagy valami hasonló szarkasztikusat. :)
szóval 1 éve tulajdonképpen se új pasi, se ciccergés, se szex... mostanában még a pornó is csak hébe-hóba... nem élet ez így!!! sürgősen kerítenem kell valami alkalmas fickót. ;)