kedd, december 20, 2011

nem tudom levakarni

a vigyort a pofámról. hát na, mostanában nem volt ilyen, de most van. és kurvajó érzés. :) és persze sokat dolgoztam ezen fejben, az is igaz, meg azért csak nem volt szar a melóm se. :) ja, mert igen, kaptam karácsonyi jutalmat. :) és ennek örülök most ilyen felhőtlenül. :)
és annyira durva, hogy ezzel mennyit tudnak dobni az ember hangulatán. főleg az ilyen nehezebben helyzetben lévőén, mint én vagyok. így már egyenesen várom, hogy elkezdődjön a jövő év, és megmutathassam, hogy megérdemeltem, és rászolgáltam, és rá fogok szolgálni a jövő évben is. 
najó, ha két ünnep között bekopogtatna a milliomos stramm 40-es, akire várok, akkor nyilván kalap-kabát, de azon is dolgozni kell, fejben is természetesen, és most, hogy a boríték megvan, már látom, hogy érdemes. :) persze, eddig is tudtam, hogy érdemes, de ilyen kézzelfogható eredmény talán most van először. :)
nem akarom túlmagyarázni, megköszöntem szépen, pedig még nem is tudtam mennyi az annyi, aztán szinte meghatódva, fülig érő szájjal jöttem a helyemre. és teljesen őszintén mondtam FA-nak, hogy "jól éreztem itt magam idén". mert tényleg így van. alapvetően jó kis év volt, és még azt is értékelték, hogy új ügyfelet hoztam be, holott nekem ez nem is feladatom. voltak persze súrlódások OJ-val, de ez meg annak köszönhető, hogy állandóan egymás szájában vagyunk. 


na, az a remek, hogy most jól be is rúgtam. ezt a posztot kicsit szüneteltettem, de most megyünk tovább egy helyre. már megint beosztottakkal iszom. remek. ennyit a tekintélyről.
a lényeg, hogy boldog vagyok és jól érzem magam. :)

és a mandulagyula meg monnyon le, ami szombatra elkapott. algoflex forte+pia mindenre gyógyír. :)