kedd, augusztus 16, 2011

úgy döntöttem a

héten, hogy nem hanyagolom a melóimat, ne torlódjanak fel hét végére, vagy jövő hét elejére. így most a háttérben dolgozgatok ezerrel, de van időm blogolni. :)

egy nagyon fontos élményt (najó többet, de ez most tényleg nagyon fontos) nem meséltem még el Ozorával kapcsoaltban. 
nos, többször éreztem úgy, hogy szexel velem az Isten, vagy Ozora, vagy a Föld, vagy a Föld lelke, én nem is tudom... nyilván a spirit volt az. de valami fantasztikus élmény, nekem elhiheti mindenki! :) nyilván a tudatmódosítás hatását sokszorozta meg a zene, a többi ember energiája, a napsütés, a környezet, és ettől éreztem így, táncolás közben, de nem is egyszer! :) bizsergett mindenem, ami csak bizseregni szokott, ha jól érzem magam, és hát jujjj... nem is mondom tovább. :))) 
a lényeg, hogy Ozorán még ez is megtörténhet. 
hogy irigyeltem anno Kiss Tibitől ezt az élményt/lázálmot:

"Valamiben hinni kell,

Akkor is ha nem felel,

Melléd ül, és koccint veled az Isten"



most tulajdonképpen velem is megtörtént, de nem koccintás volt. :) annyira jól éreztem magam, annyira átadtam magam a zenének, az egész feelingnek, hogy hol mögém jött, hol szemből, hol meg csak úgy mellém leheveredve és éreztem, hogy magáévá tesz... (bolondnak tűnök ezek után? pont leszarom. :D) biztosan az is sokat segített, hogy nagyon elengedtem magam, hogy átadtam magam minden pozitív érzésnek, energiának. bárki bármennyit nyavalyog, hogy nem volt spirit... hát igenis volt!!! aki nem érezte jól magát Ozorán, meg azzal foglalkozott, hogy mennyi ember van, az mind hülye. az pont saját magának baszta el a bulizását.

pénteken este a Tesómékkal beültünk a Darshanba ünnepelni. nem volt nagy lerészegedés, én egy fagyikehelyre vágytam leginkább, meg is kaptam, meg egy mojitoval lekísértem, az a biztos. :) így is éjfélre értem haza. :) kaptam ajándékba egy könyvet, meg egy halom fülbevalót. a Tesóm meg csak szabadkozott, hogy ilyen "kerek" évfordulón "csak" ilyen ajándékokra/ünneplésre volt ideje, de mondtam neki, hogy hagyja a faszba, nem érdekel az ajándék, csak az, hogy együtt lehessünk. :)

ja, még pénteken reggel a melóhelyen felinvitáltak a teraszra cigizni. rettegtem, hogy valami ünneplésre készülnek, de szerencsére nem. csak dumálgattunk, meg szóban felköszöntöttek. még Suna1 is. :) (Suna2 meg mailben) jó azt tudni, érezni, hogy vannak a cégnél többen is, akik szeretnek. nemcsak az opik (ők mindannyian szeretnek engem), hanem a többi kolléga is. az a szép, hogy én is bírom őket. najó, van 1-2 fasz, akitől még mindig a falramászok, de alapvetően a 98%-kal jóban vagyok, és ez a lényeg. ahhoz képest, hogy tavaly decemberben fel akartam mondani azonnal (meg a tavalyi csapatépítő után pláne!!!), most meg augusztus van, és még mindig itt vagyok... érdekes... :)

hozzáteszem, tegnap azért eldurrant az agyam egy picinykét, mert éppen nagyban dolgoztam az asztalomnál, az irodámban, amikor oldalra néztem, oda, ahol OJ szokott ülni, és látom, hogy egy szürke kis egérke pislog rám az asztalon. ott szaladgált. elsőre felsikoltottam: "BAZMEG egy EGÉR!!!", de aztán lenyugodtam. szegény egérke jobban megijedt persze, mint én. :) kiűztük az előtérbe, de nem tudtuk megfogni, hogy kitegyük a szabadba. remélem, azért éjszaka már kitalált. most ennél a buddhista cégnél az a terv, hogy a főnök behoz egy macskát... hát ezt inkább nem kommentálnám. az emeleten, az iroda hűtőjébe és a mikrójába rendszeresen bejárnak az egerek, nem egyszer odaszarnak... azért ez elég gusztustalan, és életveszélyes is, az egérszartól begyűjthető betegségek miatt konkértan. :(

kiszámoltam, hogy szept-okt-nov-dec-ben havonta 4 kg-ot kell fogynom ahhoz, hogy az újévet már az álomtestsúlyban kezdjem. mivel ez nem megoldhatatlan, igyekszem rámenni a témára és ledolgozni a felesleget. :) amennyire most nem költök kajára, nem is lesz nehéz. tegnap a Sparban bevásároltam 1,5 hétre kaját, mégpedig mindenféle olcsó kencéket, amiket aztán kétszersültre kenek rá. ezeken élek még mindig. amint elfogy az utolsó fillér is a tárcámból, meg a kártyáimról, akkor már az is meg lesz oldva, hogy hazafelé se vásároljak be se csokit, se semmi mást. :) ez kb. 1 hét múlvára várható konkrétan. :)

tegnap a Kiccicának végül nem egér lett a vacsorája, hanem csirkenyak. mivel mostanában a konzervet csak piszkálja, így tegnap vettem neki szinte ingyen némi csirkenyakat, azóta azokon rágódik. felszeleteltem neki, hogy könnyebben meg tudja enni, és eszi. :) és hálás. :) és nyugton is van végre. :) spórolni és jobban élni!!! :)  mondta nagyon jól Gyuri... heygagarin, hey... de sokat eszembe jutottál Ozorán is... hogy ott kéne lenned... :(( 

vasárnap délután végre megkezdődött az angol bajnokság (illetve az már előbb, olyannyira, hogy a Bőgőssel nem is volt kedvem találkozni, inkább meccseket néztem szombaton), illetve az a meccs, ami ebből engem érdekelt. természetesen MU meccsről van szó, és hála a tányéros diginek, alig láttam belőle valamit, mert szakadozott a jel, vagymi. XXI. század... pofám leszakad. :( de legalább győztünk, egyéb nem is érdekel. :)

még pénteken hazafelé megleptem magam egy akciós MU naptárral, 2011-es persze, de hát ki a faszomat érdekel? :D a szülinapomon költöttem magamra egy ezrest, és ez olyan boldoggá tett, hogy netovább. :) már a villamoson azt nézegettem, csorgó nyállal, széles vigyorral, kitörő örömmel. a pasik csak néztek. :)

összességében pedig minden sunshine happy. mit mondhatnék mást, ha egyszer ez van? a dolgaim fényesen alakulnak, gyönyörű vagyok, okos és jófej, mi kell még??? :))