hétfő, augusztus 22, 2011

tökéletes hétvégét sikerült

eltöltenem, a lakásomon kívül. ilyen is régen volt már. :) (kivéve persze az ozorai hétvégék, mert azok mindig tökéletesek)
pénteken munka után lerongyoltunk Agárdra Vikiékkel. kezdteben nehezen tudtam felvenni a fordulatukat, mert fáradt voltam, meg némi munkahelyi téma is nyomasztott, de aztán elérkezett az este, mikor már csak 4-esben voltunk, mert Valti elaludt, elkezdtünk enni, inni, s mindenféle jóság... uhhh... hajnali fél2-ig röhögtünk a teraszon. meg állatkodtunk, meg baromkodtunk, meg ilyenek. nagyon kafa volt!

aztán szombat délelőtt a 11:01-es vonattal elmentem Érdre, ahol Zsó várt az állomáson. az első kocsmába be is ültünk szépen, délben. megittam 3 dl bort, ő meg egy korsó sört, és már alig találtam, hogy merre van az arra. útközben hozzájuk, bevásároltunk egy kisboltban, és otthon folytattuk, amit megkezdtünk a Borgödörben. :) végig ittuk a délutánt, kettesben, az udvaron. beszélgettünk rengeteget, meg röhögtünk. úgy eltelt az idő, hogy észre sem vettük. este 7 után érkezett haza a párja. először úgy volt, hogy otthon lesz este, aztán mire odaértem már az volt, hogy mégsem, aztán mégis hazajött. :) nagyon örültem neki, mert én már nagyon-nagyon meg akartam ismerni ezt a jóembert. nem véletlenül. hatalmas forma, egy fantasztikusan jó fej fickó. megnéztünk vagy 7-8 tűzíjátékot este (láttuk a fővárosinak is egy részét, meg a környékbelieket), együtt. közben persze folyamatosan ment a töltés. mármint az alkohol. meg a trombiták is csak csavarodtak egyre-másra. ebből az lett, hogy éjfélig toltuk az ívet, vagyis mi Zsóval déltől éjfélig, 12 órán keresztül végig ittunk. :) parádés. :)
éjfél körül aztán mindenki eldőlt. :) én a Makkával aludtam, ami azért volt jó, mert teljesen otthon éreztem magam. mondjuk amúgy is, mert Zsóéknál nagyon jó lenni!!! teljesen belelkesültem, hogy ott akarok élni, miegymás. kell egy telket venni az utcájukban, feldobni rá egy pici házat és kész. el akarok takarodni a nyóckerből sürgősen, mert már egyáltalán nem bírom. utálok Pesten lakni. meg most már úgy döntöttem, hogy Budán lakni is utálnék, szóval ki akarok takarodni a fővárosból. ha szoba-konyhába, az se érdekel. csak legyen egy zsebkendőnyi kertem, a szomszédok meg csak a kert végében. 

vasárnap 10 után ébredtünk fel, akkor keltünk fel Zsóval, a párja elment dolgozni hajnalban, így megint ketten voltunk. már nem ittunk, mármint alkoholt, csak kávét. :) aztán a fél4-es vonattal jöttem haza. megjegyzem, háztól-házig, Érd "külső" - nyócker táv, 01:15:00 alatt megvolt. tehát alig több, mint egy óra. mi a faszt akarok még mindig a nyóckerben, nem is értem! :( meg fogom hirdetni ezt a kibaszott lakást, és eladom a picsába. sokkal kevesebb gondom lenne, ha lemennének rólam a hitelek, meg olyan helyen lakhatnék, ahova szeretek hazajárni. mert a lakásom még mindig szeretem (bár sok nekem ez a 2,5 szoba, elég lenne kisebb is), de az, hogy állandóan van valami zaj, vagy a cigók üvöltenek, vagy hajnali 4-kor már a kukákat húzgálják kifelé a hét 3 napján, vagy valami kibaszott riasztó üvölt fél éjjel. szóval így nem lehet pihenni. meg egyáltalán. semmit se lehet. és pont most lett elegem. főleg, hogy látom, vannak olyan helyek, ahonnan be lehet járni dolgozni Pestre, nem a világ vége, de amúgy meg nagyon jó környék, csendes, fák, virágok, meg minden. 
ráadásul ha eladnám a lakásom, kifizetném minden hitelem és a maradékból újítanék valami kecót, akkor már nem is biztos, hogy be kéne járnom a városba dolgozni, elég lenne a környéken valami nettó 100-ért, aztán ennyi. nincsenek nagy igényeim, nem vágyom semmire, csak békére, és nyugalomra. víz, villany, net legyen, a többi nem érdekel. 

egyébként pedig annyira jól nézek ki, hogy már nehezen lehet fokozni. :))